Qz9 Napisano 1 Czerwca 2017 Share Napisano 1 Czerwca 2017 Nie chce mi sie grzebac w madrych ksiązkach ale z tego co pamietam to te sloty później zdjęli z karasi A w czasie remontow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luckyLUKE Napisano 1 Czerwca 2017 Share Napisano 1 Czerwca 2017 Śmigło przes IByGy zepsute bo siem nie krenci HAŃBA! PS. Twój Karaś jest bardzo zachęcający do zakupu i spróbowania... Ale się boję bo przecież czołgutki każdy gupi malować potrafi, a samolot i to jeszcze POLSKI na pewno spierniczę jako początkujący sklejacz czołgutków W Modelmanii też jest do kupienia - nie wywiniesz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
apsynth Napisano 2 Czerwca 2017 Share Napisano 2 Czerwca 2017 Nie chce mi sie grzebac w madrych ksiązkach ale z tego co pamietam to te sloty później zdjęli z karasi A w czasie remontow? Z tego co się orientuję to były blokowane na stałe. Wersja po modernizacjach i z zablokowanymi slotami nazywała się Karaś I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 2 Czerwca 2017 Share Napisano 2 Czerwca 2017 Pięęęękny! Ja będę czekał na 23B, ale jak na forum ruszy wysyp pierwszych dwóch Karasi to pewnie nie będę mógł wysiedzieć. Ludzie tu budują modele sami od podstaw albo je gruntownie zmieniają a wy narzekacie że się śmigiełko nie kręci, no wiecie wy co, toż to grzech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 2 Czerwca 2017 Share Napisano 2 Czerwca 2017 a wy narzekacie że się śmigiełko nie kręci, no wiecie wy co, toż to grzech Dogmaty mówią, że śmigiełko ma się kręcić. I tu nie ma dyskusji. To jest grzech i herezja. Sądzę, że petycja, zbieranie podpisów i jakiś protest pod siedzibą IBG, czy nawet okupacja byłaby na miejscu. ŚMIGIEŁKO! ŚMIGIEŁKO! ŚMIGIEŁKO! ŚMIGIEŁKO! ŚMIGIEŁKO! ŚMIGIEŁKO! ŚMIGIEŁKO! ŚMIGIEŁKO! ŚMIGIEŁKO! ŚMIGIEŁKO! ŚMIGIEŁKO! ŚMIGIEŁKO! ŚMIGIEŁKO! ŚMIGIEŁKO! ŚMIGIEŁKO! ŚMIGIEŁKO! ŚMIGIEŁKO! ŚMIGIEŁKO! ŚMIGIEŁKO! ŚMIGIEŁKO! ŚMIGIEŁKO! ŚMIGIEŁKO! ŚMIGIEŁKO! ŚMIGIEŁKO! ŚMIGIEŁKO! ŚMIGIEŁKO! ŚMIGIEŁKO! ŚMIGIEŁKO! ŚMIGIEŁKO! ŚMIGIEŁKO! ŚMIGIEŁKO! ŚMIGIEŁKO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radoslaw6363 Napisano 2 Czerwca 2017 Share Napisano 2 Czerwca 2017 a wy narzekacie że się śmigiełko nie kręci, no wiecie wy co, toż to grzech Dogmaty mówią, że śmigiełko ma się kręcić. I tu nie ma dyskusji. To jest grzech i herezja. Sądzę, że petycja, zbieranie podpisów i jakiś protest pod siedzibą IBG, czy nawet okupacja byłaby na miejscu. ŚMIGIEŁKO! ŚMIGIEŁKO! ŚMIGIEŁKO! ŚMIGIEŁKO! ŚMIGIEŁKO! ŚMIGIEŁKO! ŚMIGIEŁKO! ŚMIGIEŁKO! ŚMIGIEŁKO! ŚMIGIEŁKO! ŚMIGIEŁKO! ŚMIGIEŁKO! ŚMIGIEŁKO! ŚMIGIEŁKO! ŚMIGIEŁKO! ŚMIGIEŁKO! ŚMIGIEŁKO! ŚMIGIEŁKO! ŚMIGIEŁKO! ŚMIGIEŁKO! ŚMIGIEŁKO! ŚMIGIEŁKO! ŚMIGIEŁKO! ŚMIGIEŁKO! ŚMIGIEŁKO! ŚMIGIEŁKO! ŚMIGIEŁKO! ŚMIGIEŁKO! ŚMIGIEŁKO! ŚMIGIEŁKO! ŚMIGIEŁKO! ŚMIGIEŁKO! Jest taki jeden działacz od niedawna bezrobotny, proponuję utworzyć Komitet Obrony Śmigiełek Z dedykacją dla malkontentów tekst genialny, a jakże aktualny:lol: Uczone małpy, ścisłowiedy, Co oglądacie świat przez lupę I wszystko wiecie: co, jak, kiedy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 2 Czerwca 2017 Share Napisano 2 Czerwca 2017 odtrutka na Hellera. Zadziałało. Kupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 3 Czerwca 2017 Share Napisano 3 Czerwca 2017 Kurde.... no pięknie to wygląda! Zakup obowiązkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz75 Napisano 10 Czerwca 2017 Share Napisano 10 Czerwca 2017 Fajny jest, może go kupie ale muszę złapać oddech od Karasia. Własnie wymęczyłem mojego Hellera. Bardzo dobrze się stało że wypuszczono po latach oczekiwań ten samolot. Mam nadzieje iż inne nasze rodzime konstrukcje w tej skali doczekają się nowych opracowań. Bardzo ładnie Ci wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iskra3333 Napisano 12 Czerwca 2017 Share Napisano 12 Czerwca 2017 Fajny jest, malutki ale fajny Może będzie kiedyś w 48. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Czerwca 2017 Share Napisano 25 Czerwca 2017 Ładnie wygląda. Gratki za główną stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 25 Czerwca 2017 Share Napisano 25 Czerwca 2017 Gratuluje foty tygodnia. I w ogóle musze powiedzieć , że ten model jest jak wino. Czym dłuzej na niego patrze tym bardziej mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Szpargatoł Napisano 26 Czerwca 2017 Share Napisano 26 Czerwca 2017 Piękny, tylko taki jakiś ... kafelkowy, na płacie najbardziej. Ja bym ponitował, nawet jeśli nie ma planów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 26 Czerwca 2017 Share Napisano 26 Czerwca 2017 Piękny, tylko taki jakiś ... kafelkowy, na płacie najbardziej. Ja bym ponitował, nawet jeśli nie ma planów... Nitowanie znajdziesz w popularnych, wydanych w ostatnich latach książkach. Zobacz do Stratusa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxek Napisano 27 Czerwca 2017 Share Napisano 27 Czerwca 2017 Fajny jest, malutki ale fajny Może będzie kiedyś w 48. Przecież jest Mirage. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 28 Czerwca 2017 Share Napisano 28 Czerwca 2017 Piękny, aż nie moglem uwierzyć ,ze to -72 Wykonanie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 1 Lipca 2017 Share Napisano 1 Lipca 2017 Piękny, tylko taki jakiś ... kafelkowy, na płacie najbardziej. Ja bym ponitował, nawet jeśli nie ma planów... Plany robi http://www.stratusbooks.com.pl/ksiazki/233 a model kozacki , BRAWO TY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi