bożo wpożo Napisano 1 Sierpnia 2017 Share Napisano 1 Sierpnia 2017 Bul bul bul bul bul ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taki Jeden Napisano 1 Sierpnia 2017 Share Napisano 1 Sierpnia 2017 Super, ale powinna być w wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slamacek Napisano 1 Sierpnia 2017 Share Napisano 1 Sierpnia 2017 Podglądałem cichutko warsztat i cały czas jestem pod wrażeniem... Pięknooka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
podciech Napisano 1 Sierpnia 2017 Share Napisano 1 Sierpnia 2017 Przepiękna machina !!!! Malowanie powaliło jakby była z prawdziwej blachy nie mogę się napatrzeć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 2 Sierpnia 2017 Share Napisano 2 Sierpnia 2017 Kozaczek ;) Zasługuje na własne akwarium ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 2 Sierpnia 2017 Share Napisano 2 Sierpnia 2017 Tak, domagamy się zdjęcia rybki w akwarium! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 2 Sierpnia 2017 Share Napisano 2 Sierpnia 2017 Ja już byłem w ciężkim szoku podczas śledzenia warsztatu bożo - zdradź jeszcze jak uzyskałeś taki żółtawy kolor szyPki bo bardzOM mnie siE podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 2 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2017 Dziękuję , rypka spocznie wyslipowana zapewne na kawałku nabrzeża jako podstawek . zdradź jeszcze jak uzyskałeś taki żółtawy kolor szyPki bo bardzOM mnie siE podoba Chciałoby się powiedzieć jamalujępactromijestemZADOWOLONY , ale nie . Szypki rypki wymalowane są : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 2 Sierpnia 2017 Share Napisano 2 Sierpnia 2017 no dobra, dobra - super że zdradziłeś "mazidło" tylko.... miałem wielką nadzieję na jakiś mały tutorial... (dla idiotów-niefachowców) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 2 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2017 A że o to chodzi ? To wlałem do aerografu ( chciałoby się powiedzieć że rozcieńczyłem kranówką bo jest TANIEJ ) , ale nie , i rozcieńczyłem leveling thinerem po czym siknąłem parę razy na szypkę wyciętą z wiwaka - wspomnianą wyżej X26 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szary Napisano 3 Sierpnia 2017 Share Napisano 3 Sierpnia 2017 Zawód wielki, że zrezygnowałeś z fuksji do pokolorowania A można Bożo prosić o profil z frontu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 3 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2017 Zawód wielki, że zrezygnowałeś z fuksji do pokolorowania Że co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 3 Sierpnia 2017 Share Napisano 3 Sierpnia 2017 … fuksji do pokolorowania Że co ? Se pii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 3 Sierpnia 2017 Share Napisano 3 Sierpnia 2017 Hej, gratuluję kolejnego pięknego modelu . Czy to malowanie jest "pudełkowe", czy to Twoja fantazja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 3 Sierpnia 2017 Share Napisano 3 Sierpnia 2017 Plus za polskie malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 3 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2017 Czy to malowanie jest "pudełkowe", czy to Twoja fantazja? Dziękuje . W zasadzie nie ma malowania pudełkowego , natomiast inspirowałem się i próbowałem "nasladować" mistrzowski model z książki M. Rinaldiegio . Plus za polskie malowanie. Szkoda że nie KARAŚ ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 4 Sierpnia 2017 Share Napisano 4 Sierpnia 2017 Świetnie pomalowana rybka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 4 Sierpnia 2017 Share Napisano 4 Sierpnia 2017 Pan Bóg musi kochać wariatów - tylu ich stworzył... Gratuluje. Głownie fantazji i oczywiście warsztatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 15 Sierpnia 2017 Share Napisano 15 Sierpnia 2017 Jestem na tak! Gdybyś dał nr "10"na burcie -to wygraną w konkursie miał byś w kieszeni!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 18 Sierpnia 2017 Share Napisano 18 Sierpnia 2017 Jak zwykle modelarski geniusz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 20 Sierpnia 2017 Share Napisano 20 Sierpnia 2017 Nie wiem co to jes, ale jest fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 21 Sierpnia 2017 Share Napisano 21 Sierpnia 2017 Bardzo ładne wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 21 Sierpnia 2017 Share Napisano 21 Sierpnia 2017 Jaka jest różnica pomiędzy złotą rybką a polskim politykiem? - Złota rybka spełnia swoje przyrzeczenia. ---------------------------------------------------------- Pomysł na winetkę: Na plaży wśród palm, kokosów i wodorostów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACER Napisano 21 Sierpnia 2017 Share Napisano 21 Sierpnia 2017 Jest super Aż się prosi o jakąś dioramkę! Ona się biedna udusi bez wody ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 21 Sierpnia 2017 Share Napisano 21 Sierpnia 2017 Może kiedyś już pytałem ale zapytam jeszcze raz: gdzie można takową rybę kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi