Bartosz.B Napisano 30 Sierpnia 2018 Share Napisano 30 Sierpnia 2018 One są z jakiejś ciastoliny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 30 Sierpnia 2018 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2018 Z Milliputa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 30 Sierpnia 2018 Share Napisano 30 Sierpnia 2018 Normalnie pufiaste rękawy księcia Bogusława żeś ulepił. Mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Sierpnia 2018 Share Napisano 30 Sierpnia 2018 Zajefajne, bo ja jeszcze nie robiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voyteque Napisano 30 Sierpnia 2018 Share Napisano 30 Sierpnia 2018 Super te fartuchy wyszły! Gała, mam prośbę - czy mógłbyś zrobić zdjęcie swojego 'planu zdjęciowego'? A dokładnie jak to robisz, że prezentujesz takie zajefajne foty. Obrabiasz je przed wstawieniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 30 Sierpnia 2018 Share Napisano 30 Sierpnia 2018 Ładnie, mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 3 Września 2018 Autor Share Napisano 3 Września 2018 Zacieszam że nie odstraszajOM widzUF. Tu prawdziwa POLSKA rodzina, same prawe sztuki A dla Ciebie Wojtku szersze ujęcie planu zdjęciowego. W przypadku robienia fotek na których nie chce mieć cieni, ta lampa świeci z prawej, a z lewej dostawiam drugą. Ot całe wielkie fiku-miku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 3 Września 2018 Share Napisano 3 Września 2018 Prawe jak bracia Kiemlicze! Nie odstraszają. Za to ten patyczek z czymś żółtym... No wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 4 Września 2018 Share Napisano 4 Września 2018 Super robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Września 2018 Share Napisano 4 Września 2018 Zatwierdzam, kontynuuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voyteque Napisano 4 Września 2018 Share Napisano 4 Września 2018 Ależ pięknie dziękuję Gała. Aż z tego wszystkiego statyw kupiłem do aparatu! Nawet zestaw oleji Talensa kupiłem. Aż się boję co będzie następne! Mapa świata??? )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 9 Września 2018 Autor Share Napisano 9 Września 2018 Mapa z pewnością nie zaszkodzi. 240-tki zrobione, zostały mi dwie 305-tki, w sumie Bogusław nie małby na co marudzić, cośtam z resztą zawsze się podciągnie cieniowaniem. Wypadałoby też skończyć z kadłubem... glony, skumlinie, śruby... takie tam, się za to wezmę w końcu chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Września 2018 Share Napisano 9 Września 2018 Niezła rzeźba. Kadłub też w sumie dobrze się zgasił, ale miĘ by się nie Kciało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 10 Września 2018 Share Napisano 10 Września 2018 Pod linią.. płyty wygaszone i z efektem wow, jak chciałeś. Bardzo mi się podoba! Z kolei efekt ekspozycji płyt pancerza nad linią, szczególnie miejscami pionowy kontrast na granicy jasnego i ciemnego niebieskiego jest nadal mocny. Ktoś kto nie zna Twojego założenia, mógłby pomyśleć że to są różne kolory. W sensie wizualnym bardziej jak kamuflaż a nie podział płyt pancerza. Takie moje wrażenie na pierwszy rzut oka. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 10 Września 2018 Autor Share Napisano 10 Września 2018 Hans... tolko spokojna, adin........... dwa................... tri................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 10 Września 2018 Share Napisano 10 Września 2018 Hans... tolko spokojna, adin........... dwa................... tri................... A na poważne, to cały czas czekam na ten efekt końcowy, gdyż iż ponieważ jest to naprawdę ciekawe malowanie. Swoją drogą świetnie zrobiłeś te fartuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 11 Września 2018 Share Napisano 11 Września 2018 Hehe, tylko uważajcie z tą terapią hipnotyzujaco-wstrząsową.. bo i ja zapomnę, że tu o cieniowanie chodziło i będę się gapił z konsternacją w te kafelki, drapiąc się w głowę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 12 Września 2018 Share Napisano 12 Września 2018 Eksperymenty maja to do siebie, że czasem się nie udają. Wie to każdy, kto robi eksperymenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 14 Września 2018 Autor Share Napisano 14 Września 2018 Uparłeś się, ale na razie to Ty ogłosiłeś nieudaność tego eksperymentu, ja nic tu nie skreślam, jest co miało być. Ponoć cierpliwość to modelarska cecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 15 Września 2018 Share Napisano 15 Września 2018 Jeśli następny swój model pomalujesz w podobny sposób, to znaczy, że eksperyment uważasz za udany. Jeśli nie, to.......sam wiesz co ,_) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 15 Września 2018 Autor Share Napisano 15 Września 2018 No, to niekoniecznie musi być tak. Uważam samą metodę za udaną, natomiast jej pracochłonność stawia pod znakiem zapytania jej kolejne użycie, przynajmniej na jednostce podobnych rozmiarów Póki co muszę zdążyć na Shannon z hoczkisem, więc chyba zacznę robić glona temu Dantonu, bo to wiadomo jeden wieczór ciapania, tydzień czekania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 17 Września 2018 Share Napisano 17 Września 2018 Albo mi ten fakt uciekł, albo jeszcze nie było tu o nim mowy. Co robisz z iluminatorami? Rozwiercasz i zapuszczasz lakier lub Micro Kristal Kleara. Czy tylko ciemna farba w iluminator? Czy dodatkowo iluminatory z blaszek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 17 Września 2018 Autor Share Napisano 17 Września 2018 Rozumiem że o bulaje pytasz? Nic z nimi zasadniczo nie robię, zapuściłem je tylko łoszem. W tym konkretnie modelu dodałem okapniki, bo ich nie było. Pierwszy glon już schnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 19 Września 2018 Share Napisano 19 Września 2018 lekko już zaczął rdzewieć. Poczekamy jeszcze z rok i całkiem znośnie zardzewieje... czekam na efekt końcowy aby napisać: wow !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 23 Września 2018 Autor Share Napisano 23 Września 2018 Żeby nie było że tylko czołgi i czołgi, jakiśtam etap glona, to jeszcze nie koniec, ale już bliżej jak dalej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi