gorlock Napisano 27 Października 2017 Share Napisano 27 Października 2017 (edytowane) Model zrobiony parę ładnych lat temu, obecnie odświeżony, podmalowany i z nowym weatheringiem. Edytowane 27 Października 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 27 Października 2017 Share Napisano 27 Października 2017 Ja nie wiem jak bylo przed poprawkami, ale teraz jest super. Ta cala masa syfu na zawieszeniu, wlasnie tak to powinno wygladac, brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skyraider Napisano 27 Października 2017 Share Napisano 27 Października 2017 Świetny! Brudzenie i detale na najwyższym poziomie. Zawsze mi się podobała ta hybryda KV-1 z Pz.IV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Października 2017 Share Napisano 27 Października 2017 W końcu dałeś ludowi jakiś pomalowany model. Pięknie, jak zawsze z resztą. Podoba mi się twój styl weatheringu - myślę że można powiedzieć charakterystyczny dla ciebie. Oby nie trzeba ba było długo czekac na następny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 27 Października 2017 Share Napisano 27 Października 2017 Bardzo dobrze się ogląda. Brawo Ty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taki Jeden Napisano 27 Października 2017 Share Napisano 27 Października 2017 Doskonały. Jedyne co mi nie leży, to bardzo pordzewiałe wydechy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 28 Października 2017 Share Napisano 28 Października 2017 Model piękny, tylko jedno ale... tyle syfu na układzie jezdnym, a błotniki (zwłaszcza z tyłu!) kompletnie czyste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 2 Listopada 2017 Share Napisano 2 Listopada 2017 A takie urocze rdzawe zacieki na wieży jak robiłeś,a właściwie czym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 2 Listopada 2017 Share Napisano 2 Listopada 2017 Wspaniały. Świetna praca, bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 3 Listopada 2017 Share Napisano 3 Listopada 2017 Uaaa... Miód! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 3 Listopada 2017 Share Napisano 3 Listopada 2017 Bomba jak zwykle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 4 Listopada 2017 Share Napisano 4 Listopada 2017 Śliczny jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakx Napisano 4 Listopada 2017 Share Napisano 4 Listopada 2017 i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 4 Listopada 2017 Share Napisano 4 Listopada 2017 wow! i tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 4 Listopada 2017 Share Napisano 4 Listopada 2017 Jak dla mnie absolutny wzór modelu do jakiego dążę, czyli - dbałość o szczegóły budowy, malowania/eksploatacji oraz sposób ekspozycji ( świetne zdjęcia ) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 4 Listopada 2017 Autor Share Napisano 4 Listopada 2017 A takie urocze rdzawe zacieki na wieży jak robiłeś,a właściwie czym? Rdzawe zacieki to AK Rust streaks scierane patyczkiem kosmetycznym i pedzelkiem maczanym w white spirit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 6 Listopada 2017 Share Napisano 6 Listopada 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 12 Listopada 2017 Share Napisano 12 Listopada 2017 Świetna praca.Bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi