makinen Napisano 3 Marca 2018 Napisano 3 Marca 2018 Koniec. Więcej z niego nie wyciągnę. Pewnie można by się jeszcze bawić w cieniowanie i malowanie, ale jak na mój pierwszy wrak, to chyba wystarczy. Klapy bagażnika nie będzie. Lepiej widać środek, a leżąca/oparta obok wyglądała dziwnie. Oczywiście podziękowania dla Mojego Guru w temacie - Ewpigi. Bez jego prowadzenia za rękę model nigdy by nie powstał. Warsztat viewtopic.php?f=87&t=60202 Cytuj
Piotr_P Napisano 3 Marca 2018 Napisano 3 Marca 2018 Zaje.....y!!!!!! Wbiło mnie w podłogę! Jakoś warsztat mi umknął ale tym bardziej zaskoczyła mnie scenka. Świetne wykonanie. Cytuj
Super Moderator jawkers Napisano 3 Marca 2018 Super Moderator Napisano 3 Marca 2018 Efekt końcowy bardzo dobry. Cytuj
bazylms Napisano 3 Marca 2018 Napisano 3 Marca 2018 Twój najlepszy model. Super weathering i figurka dodaje klimatu. Zrobić ładny wrak w mojej opinii jest dużo trudniej niż zwykły model. Gratulacje. P. S. Wszystkie twoje modele są ładne. Cytuj
jureczek Napisano 4 Marca 2018 Napisano 4 Marca 2018 Super Zazdroszczę kunsztu i plastycznego smaczku Cytuj
makinen Napisano 4 Marca 2018 Autor Napisano 4 Marca 2018 Dziękuję Panowie, ale miejcie na uwadze, że ja tylko naśladowałem Ewpigę... Cytuj
Super Moderator jawkers Napisano 4 Marca 2018 Super Moderator Napisano 4 Marca 2018 Dziękuję Panowie, ale miejcie na uwadze, że ja tylko naśladowałem Ewpigę... Z całym szacunkiem, ale Ewpiga tego nie wykonał, tylko ty Cytuj
spiton Napisano 4 Marca 2018 Napisano 4 Marca 2018 (edytowane) Myślałem, że to robota Ewpigi, Edytowane 5 Marca 2018 przez Gość Cytuj
Super Moderator Reflect Napisano 5 Marca 2018 Super Moderator Napisano 5 Marca 2018 Rewela!!!!! Bardzo mi przypadł do gustu! pozdrawiam! Cytuj
hiwis Napisano 5 Marca 2018 Napisano 5 Marca 2018 Nie spodziewałem się że będziesz w stanie tak zmasakrować Swój ukochany samochodzik ;) Ładny wrak Cytuj
makinen Napisano 5 Marca 2018 Autor Napisano 5 Marca 2018 Nie spodziewałem się że będziesz w stanie tak zmasakrować Swój ukochany samochodzik ;)Ładny wrak Ba! Zrobiłem to z niesłychaną satysfakcją Cytuj
bazylms Napisano 8 Marca 2018 Napisano 8 Marca 2018 Gratki za stronę główną - innego wyjścia nie było. Cytuj
makinen Napisano 8 Marca 2018 Autor Napisano 8 Marca 2018 Gratki za stronę główną - innego wyjścia nie było. Zaczekajmy na Ewpigę... Cytuj
ewpiga Napisano 8 Marca 2018 Napisano 8 Marca 2018 Mam w robocie inny projekt i jak się uporam wrócę do mojego wraku na pewno. Robota pierwsza klasa. Zwłaszcza malowanie, bardzo ciekawe, nie typowe cieniowanie zniszczonej powłoki lakierniczej Klapę bagażnika postawiłbym w miejscu najmniej zniszczonym, opartą niedbale o bok pojazdu. Do tego dodać jakieś rozrzucone klamoty, które ktoś chciał ratować z wraku i będzie git. Cytuj
Gerd Napisano 9 Marca 2018 Napisano 9 Marca 2018 Kolejna "fotka Admina" do kolekcji. Gratuluję udanego projektu Cytuj
hemi303 Napisano 10 Marca 2018 Napisano 10 Marca 2018 Gdybyś zrobił fotki w realistycznym plenerze uwierzyłbym, że to "prawdziwek". Model rewelka. Cytuj
Panzer Machine Napisano 12 Marca 2018 Napisano 12 Marca 2018 śledziłem cały warsztat. Bardzo fajnie wyszedł. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi