makinen Napisano 3 Marca 2018 Share Napisano 3 Marca 2018 Koniec. Więcej z niego nie wyciągnę. Pewnie można by się jeszcze bawić w cieniowanie i malowanie, ale jak na mój pierwszy wrak, to chyba wystarczy. Klapy bagażnika nie będzie. Lepiej widać środek, a leżąca/oparta obok wyglądała dziwnie. Oczywiście podziękowania dla Mojego Guru w temacie - Ewpigi. Bez jego prowadzenia za rękę model nigdy by nie powstał. Warsztat viewtopic.php?f=87&t=60202 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferret37 Napisano 3 Marca 2018 Share Napisano 3 Marca 2018 Piękna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 3 Marca 2018 Share Napisano 3 Marca 2018 Zaje.....y!!!!!! Wbiło mnie w podłogę! Jakoś warsztat mi umknął ale tym bardziej zaskoczyła mnie scenka. Świetne wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 3 Marca 2018 Share Napisano 3 Marca 2018 Szakunec, wygląda obłędnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 3 Marca 2018 Share Napisano 3 Marca 2018 WOW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 3 Marca 2018 Super Moderator Share Napisano 3 Marca 2018 Efekt końcowy bardzo dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Marca 2018 Share Napisano 3 Marca 2018 Twój najlepszy model. Super weathering i figurka dodaje klimatu. Zrobić ładny wrak w mojej opinii jest dużo trudniej niż zwykły model. Gratulacje. P. S. Wszystkie twoje modele są ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 4 Marca 2018 Share Napisano 4 Marca 2018 Super Zazdroszczę kunsztu i plastycznego smaczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 4 Marca 2018 Autor Share Napisano 4 Marca 2018 Dziękuję Panowie, ale miejcie na uwadze, że ja tylko naśladowałem Ewpigę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 4 Marca 2018 Super Moderator Share Napisano 4 Marca 2018 Dziękuję Panowie, ale miejcie na uwadze, że ja tylko naśladowałem Ewpigę... Z całym szacunkiem, ale Ewpiga tego nie wykonał, tylko ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 4 Marca 2018 Share Napisano 4 Marca 2018 (edytowane) Myślałem, że to robota Ewpigi, Edytowane 5 Marca 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 4 Marca 2018 Share Napisano 4 Marca 2018 Piekny wrak, nawet przepiekny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 5 Marca 2018 Super Moderator Share Napisano 5 Marca 2018 Rewela!!!!! Bardzo mi przypadł do gustu! pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 5 Marca 2018 Share Napisano 5 Marca 2018 Nie spodziewałem się że będziesz w stanie tak zmasakrować Swój ukochany samochodzik ;) Ładny wrak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 5 Marca 2018 Autor Share Napisano 5 Marca 2018 Nie spodziewałem się że będziesz w stanie tak zmasakrować Swój ukochany samochodzik ;)Ładny wrak Ba! Zrobiłem to z niesłychaną satysfakcją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 5 Marca 2018 Share Napisano 5 Marca 2018 Gratuluję modelu. Bardzo fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 7 Marca 2018 Share Napisano 7 Marca 2018 Rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Marca 2018 Share Napisano 8 Marca 2018 Gratki za stronę główną - innego wyjścia nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 8 Marca 2018 Autor Share Napisano 8 Marca 2018 Gratki za stronę główną - innego wyjścia nie było. Zaczekajmy na Ewpigę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewpiga Napisano 8 Marca 2018 Share Napisano 8 Marca 2018 Mam w robocie inny projekt i jak się uporam wrócę do mojego wraku na pewno. Robota pierwsza klasa. Zwłaszcza malowanie, bardzo ciekawe, nie typowe cieniowanie zniszczonej powłoki lakierniczej Klapę bagażnika postawiłbym w miejscu najmniej zniszczonym, opartą niedbale o bok pojazdu. Do tego dodać jakieś rozrzucone klamoty, które ktoś chciał ratować z wraku i będzie git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 9 Marca 2018 Share Napisano 9 Marca 2018 Kolejna "fotka Admina" do kolekcji. Gratuluję udanego projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hemi303 Napisano 10 Marca 2018 Share Napisano 10 Marca 2018 Gdybyś zrobił fotki w realistycznym plenerze uwierzyłbym, że to "prawdziwek". Model rewelka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 12 Marca 2018 Share Napisano 12 Marca 2018 śledziłem cały warsztat. Bardzo fajnie wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi