bazylms Napisano 29 Października 2018 Share Napisano 29 Października 2018 Takiego ruskie go paskuda będę lepił. Kupa części przy zawieszeniu... ... których potem i tak nie bedzie widać. Masa nikomu niepotrzebnej roboty. Wywaliłem też te blachy, bo mi górną płytę szpanowały i nie chciała się ładnie schodzić z boczną. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dbariusz Napisano 29 Października 2018 Share Napisano 29 Października 2018 Zaglądam. Zawsze podobał mi się ten pokrak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 29 Października 2018 Share Napisano 29 Października 2018 Również będę zaglądał. Podobają mi się te ruskie krążowniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 29 Października 2018 Share Napisano 29 Października 2018 Masz zamiar go na Telford skonczyc? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 29 Października 2018 Share Napisano 29 Października 2018 Brzydale górą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 30 Października 2018 Share Napisano 30 Października 2018 Ale fajny pojazd!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Października 2018 Autor Share Napisano 30 Października 2018 Masz zamiar go na Telford skonczyc? ;) Tak - 2019 . A na poważnie to byłby rekord, normalnie to parę miesięcy schodzi. A od wczoraj jeszcze jakieś przeziębienie czy coś i modelowanie znowu musi chwilę poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 30 Października 2018 Share Napisano 30 Października 2018 Sam kiedyś się zastanawiałem nad wykonaniem tego brzydala. Może wrócą chęci. Ogólnie jak oceniasz sklejalność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Października 2018 Autor Share Napisano 30 Października 2018 Na razie całkiem ok. Jedynie dużo linie podziału form do usunięcia. Zobaczymy jak będzie z wieżami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 13 Listopada 2018 Share Napisano 13 Listopada 2018 No no, Krzysiek lepi sowieta. Zasiadam i paczam zatem co się będzie wyczyniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Listopada 2018 Autor Share Napisano 14 Listopada 2018 Mały progres. Jak będę jeszcze kiedyś mamrał na niemieckie pomysły z kołami to możecie mi tego przypomnieć - ponad 70 sztuk. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smoker Napisano 14 Listopada 2018 Share Napisano 14 Listopada 2018 Ķoła to czyste zło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 14 Listopada 2018 Share Napisano 14 Listopada 2018 Trochę jak tygrys na sterydach z kołami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Listopada 2018 Autor Share Napisano 15 Listopada 2018 Gąsienica tak się prezentuje wstępnie na modelu. I druga zamontowana do kompletu. Najnudniejsze etapy mam już za sobą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 16 Listopada 2018 Share Napisano 16 Listopada 2018 Dobra robota, teraz już z górki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 17 Listopada 2018 Share Napisano 17 Listopada 2018 Dawaj dalej z tym brzydalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 17 Listopada 2018 Share Napisano 17 Listopada 2018 Dawaj, dawaj Krzysztof, bo mam tego brzydala tylko, że z ICM-u. Zapodawaj dużo zdjęć bym wiedział ile muszę dorobić/przerobić swego szrota . No tak się złożyło, że zanabyłem ICM, a potem się okazało, że HB wydaje . W sumie mam kilka takich modeli w magazynku, a są już lepsze ich wydania, ot taki ze mnie strateg . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Listopada 2018 Autor Share Napisano 18 Listopada 2018 Jarek, każdy tak ma. Kiedyś zrobiłem Whippet z Emhar a potem Takom i Meng wypuścił swoje. Zawsze możesz je sprzedać i kupić te teoretycznie lepsze. To tylko kwestia tego ile chcesz kasy dołożyć i zyskać na czasie. Ja wolę ostatnio takie samoskladalne bo lata lecą a tu tyle modeli czeka. Szkoda mi czasu na wiązanie się w przeróbki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 18 Listopada 2018 Share Napisano 18 Listopada 2018 9 godzin temu, Rack napisał: Dawaj, dawaj Krzysztof, bo mam tego brzydala tylko, że z ICM-u. Zapodawaj dużo zdjęć bym wiedział ile muszę dorobić/przerobić swego szrota . No tak się złożyło, że zanabyłem ICM, a potem się okazało, że HB wydaje . HB wydaje bodajże 5 różnych modeli z różnego okresu, a i Zwezda wydała swojego, całkiem ładnego. Godzinę temu, bazylms napisał: Szkoda mi czasu na wiązanie się w przeróbki. Przeróbki są fajne, bo dają Ci modele, jakich inni nie mają...przynajmniej przez pewien czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Listopada 2018 Autor Share Napisano 20 Listopada 2018 Żeby nie było nudno zielono to takie malowanki będą. Gwiazdę na wieży pomaluję na czerwono i może będzie tam też biały pasek. Zamontowany też będzie tłumik i jego osłona których brak na rycinie. Ale problem jest inny. Muszę pomalować wnętrza wlotów powietrza lub weintylacji oraz okolice wentylatora pod osłoną z tyłu. I teraz jakiego koloru użyć - zielony czy ten jaśniejszy? Bo kamo tam nie będzie. Na obrazku widać że kolor zielony sięga również wentylatora, ale wolałbym do malowania mieć tę osłonę zamontowaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 20 Listopada 2018 Share Napisano 20 Listopada 2018 Robisz mi smaka na takiego w 1:72... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Listopada 2018 Autor Share Napisano 20 Listopada 2018 To nie ma co dużo myśleć ino brać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Listopada 2018 Autor Share Napisano 20 Listopada 2018 Trochę blach i innych dupereli. Jest jednak różnica pomiędzy Dragonem a Hobby Boss. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 20 Listopada 2018 Share Napisano 20 Listopada 2018 4 godziny temu, Panzer4 napisał: Robisz mi smaka na takiego w 1:72... Byłem pireSZY, zamówiłem se tego ze stożkowOM wieRZOM od chińskieg przyjaciela z Chin, dzisiaj wysłał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Listopada 2018 Autor Share Napisano 20 Listopada 2018 Widzę my z Gałą to taki niepisany układ mamy. On T-28 a ja Dantona sobie kupiliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi