abtb Napisano 10 Lutego 2019 Share Napisano 10 Lutego 2019 Witam szanownych oglądaczy Dziś do obiadu "śledź" po holendersku czyli: F-104G, 322 Eskadra Królewskich Sił Powietrznych, baza lotnicza Leeuwarden, Holandia 1966r Tak jakoś mi się napstrykało Można rozpocząć polowanie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 10 Lutego 2019 Share Napisano 10 Lutego 2019 Bardzo mi się podoba też sobie taki sprawię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 10 Lutego 2019 Share Napisano 10 Lutego 2019 Ślicznie to wyszło.Naprawdę jest na czym oko zawiesić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 10 Lutego 2019 Share Napisano 10 Lutego 2019 Jestem pod dużym wrażeniem. Wg. mnie najładniejszy z "ostatnich" Twoich modeli. Bardzo ładnie wyszły też zdjęcia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 10 Lutego 2019 Share Napisano 10 Lutego 2019 Taki szary a ładny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 11 Lutego 2019 Share Napisano 11 Lutego 2019 Czy śledzik po holendersku będzie serwowany także w Mińsku? Tak się pytam, bo wiadomo, śledzik lubi pływać.. Podobają się zwłaszcza te wielkie kokardy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 11 Lutego 2019 Autor Share Napisano 11 Lutego 2019 2 minuty temu, Grzes napisał: Czy śledzik po holendersku będzie serwowany także w Mińsku? Oczywiście! Podstawowe "danie" dnia wśród moich zgłoszonych jetów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 24 Lutego 2019 Autor Share Napisano 24 Lutego 2019 Czasy się zmieniają, i tradycje też Także nawiązując do nowej tradycji jaka zagościła na forum, cykłem se fotkę O taką: Ps. znawcy śledzi wiedzą, że to ryba stadna jest. Więc z założenia w pojedynkę w stawie nie pływa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 24 Lutego 2019 Share Napisano 24 Lutego 2019 Gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 24 Lutego 2019 Share Napisano 24 Lutego 2019 Gratuluję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 24 Lutego 2019 Share Napisano 24 Lutego 2019 Gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 25 Lutego 2019 Share Napisano 25 Lutego 2019 Zacny śledź 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 25 Lutego 2019 Share Napisano 25 Lutego 2019 Nie przepadam za tą konstrukcją jednak Twój model bardzo mi się spodobał. Ładne malowanie. Widać rękę mistrza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 25 Lutego 2019 Share Napisano 25 Lutego 2019 Widziałem na żywo i naprawdę przyciąga wzrok, także gratuluję wyróżnienia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 25 Lutego 2019 Share Napisano 25 Lutego 2019 Gratulację. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 14 Marca 2019 Share Napisano 14 Marca 2019 Zip fajny, ale potraktowanie szarych powierzchni trochę schematyczne, jak na mój dziwaczny gust ,-)) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 14 Marca 2019 Autor Share Napisano 14 Marca 2019 (edytowane) 3 godziny temu, spiton napisał: jak na mój dziwaczny gust ,-)) Mając świadomość że nie jestem wstanie sprostać twym wymaganiom, postanowiłem go pomalować według własnego gustu Edytowane 14 Marca 2019 przez abtb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 2 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2019 Tak jakoś: X Olsztyński Festiwal Kultury Modelarskiej 30-31 marca I białostocka Biesiada 01-02 czerwca 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 2 Czerwca 2019 Share Napisano 2 Czerwca 2019 Gratulacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 2 Czerwca 2019 Share Napisano 2 Czerwca 2019 Holender jak widzę kosi nagrodę za nagrodą- i słusznie! Dobry model ładnej maszyny w gustownym malowaniu. Gratulacje. PS- warstatu chyba nie zamieszczałeś, prawda? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 2 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2019 Dzięki chłopaki. Warsztat z budowy 104-ki jest do przegladu na PWM w konkursie "Reszta świata" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 3 Czerwca 2019 Share Napisano 3 Czerwca 2019 Gratuluję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 27 Czerwca 2019 Share Napisano 27 Czerwca 2019 Jako fan samolotów F-104 Starfighter napiszę, że bardzo przyjemnie mi się patrzy na ten model z zestawu Italeri a wcześniej ESCI. Miałem przyjemność oglądać go na żywo na festiwalu w Krakowie. Dobra i bardzo przyjemna robota. Fajnie, że wybrałeś ciekawy holenderski schemat malowania bo najbardziej popularne niemieckie są zwyczajnie nudne. Do tego wersja z zasobnikiem rozpoznawczym Orpheus dodatkowo na plus (dodatkowy fotel dla późniejszych wersji G i S MB GQ-7A oraz zasobnik rozpoznawczy podejrzewam, że jest już efektem modernizacji form Italeri, w oryginalnych zestawach ESCI nie spotkałem tych elementów). Zestaw tego modelu jest przykładem na to jak producenci modernizują klasyczne zestawy vintage poprzez dodanie nowych ramek z dodatkowymi elementami. Na koniec tego postu gratuluję wyróżnienia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi