bożo wpożo Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 (edited) Taka sytuacja : Edited June 28, 2019 by bożo wpożo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abtb Posted June 29, 2019 Share Posted June 29, 2019 6 godzin temu, bożo wpożo napisał: Taka sytuacja : W sumie to tragedii nie ma. Przy odrobinie szczęścia i zaangażowania da się z tego jeszcze coś wyciągnąć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toled Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 Masz rację - odstaw to do pudełka i na półkę, bo jeszcze zrobisz coś z tego dobrego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bożo wpożo Posted August 1, 2019 Author Share Posted August 1, 2019 Bry , pomalutku działam dalej : 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikolaj75 Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 O, aktywny Szyb jeszcze nie ma? Zmuś się i pokaż jak będziesz wklejał. Rozpracowuję to zagadnienie i konsultacje wskazane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bożo wpożo Posted August 2, 2019 Author Share Posted August 2, 2019 Szyb ni ma jeszcze . To najbardziej dramatyczny etap , a jest ich dwa razy tyle , bo jeszcze dźwigowy ma w swojej szoferce . Na szczęście producent dał w środku margines , żeby się jakoś w nim posadowiły . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipstein Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 Kurna Olek, dlaczego nie widzę zdjęć?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator jawkers Posted August 2, 2019 Super Moderator Share Posted August 2, 2019 Zdjęcia widać doskonale. Może masz Adblock włączony? Model mimo że nie skończony, to już przepięknie wygląda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hubert72 Posted August 3, 2019 Share Posted August 3, 2019 Brawo IBG! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 znowu złapię doła... Rób, jak zwykle zaglądam i zazdroszczę - warsztatu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrkur Posted August 13, 2019 Share Posted August 13, 2019 Nienawidzę Cię!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adams M1A1 Posted August 14, 2019 Share Posted August 14, 2019 No dobra ,a gdzie jest ZiŁ130 z wywrotką co to nim jeździł Lesiu z"Daleko od szosy", a przede wszystkim ja się pytam gdzie są nasze flagowe produkty jak Star 28 czy Jelcz 325, w wersji z wywrotką albo z betoniarką Pozdr. A. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stojkovic Posted August 14, 2019 Share Posted August 14, 2019 Poklejcie najpierw te żuki w 1/35 a potem narzekać! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bożo wpożo Posted August 14, 2019 Author Share Posted August 14, 2019 (edited) Dzięki chłopaki za doping :-) Zrobiłem koła , parę detali , czas na oszklenie szoferki , Oczywiście wszystko jeszcze bez kleju poskładane . Zacząłem też ciurać szoferkę dźwigowego. A mówiłem już , że KOCHAM LUTOWAĆ ? Edited August 14, 2019 by bożo wpożo [img]https://i.imgur.com/hsG4IJTh.jpg[/img] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDisneyland Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 Nie dość, że kochasz lutować, to najwyraźniej na dodatek potrafisz Bardzo ładnie to wychodzi. Aż się wzruszam widząc logo na drzwiczkach- jako, że dzieciństwo spędziłem na kilku różnych nowych osiedlach, pojazdy Transbudu widywałem częściej niż autobusy PS- ile lat ma ten pędzel? Pewnie kiedyś był czwórką ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kowalec222 Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 Jak zwykle u Ciebie poziom Master, lutowanie szacun. Ostatnio miałem okazję na żywo Maza spotkać, wprawdzie nie z Transbudu, ale pozwalam sobie umieścić foto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toled Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 Nie mogę tego oglądać, dobrze, że nie mam swoich modeli pod ręką i kosza żadnego, bo by było Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bożo wpożo Posted August 30, 2019 Author Share Posted August 30, 2019 W dniu 2.08.2019 o 13:59, Mikolaj75 napisał: O, aktywny Szyb jeszcze nie ma? Zmuś się i pokaż jak będziesz wklejał. Rozpracowuję to zagadnienie i konsultacje wskazane. No to tak właśnie . Jezeli chodzi o modele w których się lubuję , to szybki trzeba zrobić samemu . Albo sa szablony w instrukcji ( 90 procent nie ma ) piszę do producenta , żeby mi je przysłał .Zawsze przysyła :-) . Drukuję je na papierze klejącym , nalepiam na folię od dokumentów i wycinam : Nakładam drucikiem klej delux'a : pięćsetką wkładam szybkę w swój plejs : i działają - do zobaczenia za parę dni w łaseczku na pifku :-) I szybki wklejone tez w szoferce dźwigowego, teraz trza je pociurać lekko : 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikolaj75 Posted September 1, 2019 Share Posted September 1, 2019 Dzięki za info. Wrzuć przy następnym poście fotkę tego deluxa. A w Łaseczku się widzimy wiadomo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bożo wpożo Posted September 13, 2019 Author Share Posted September 13, 2019 Pomalutku widać koniec , tego wrednego pokraka : 6 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikemc Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 Piękny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bożo wpożo Posted September 20, 2019 Author Share Posted September 20, 2019 Dziękuję Mikemc :-) . Przyszedł czas na hak i linki . Rozmiarem pasuje mi czerwona syntetyczna linka . Pomalowałem na czarno Tamijunią , wtarłem proszek Uschiego i delikatnie zfiltrowałem rdzawym łoszem : 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikemc Posted September 21, 2019 Share Posted September 21, 2019 Even better Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts