bożo wpożo Napisano 28 Czerwca 2019 Share Napisano 28 Czerwca 2019 (edytowane) Taka sytuacja : Edytowane 28 Czerwca 2019 przez bożo wpożo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 29 Czerwca 2019 Share Napisano 29 Czerwca 2019 6 godzin temu, bożo wpożo napisał: Taka sytuacja : W sumie to tragedii nie ma. Przy odrobinie szczęścia i zaangażowania da się z tego jeszcze coś wyciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 30 Czerwca 2019 Share Napisano 30 Czerwca 2019 Masz rację - odstaw to do pudełka i na półkę, bo jeszcze zrobisz coś z tego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 1 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2019 Bry , pomalutku działam dalej : 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 2 Sierpnia 2019 Share Napisano 2 Sierpnia 2019 O, aktywny Szyb jeszcze nie ma? Zmuś się i pokaż jak będziesz wklejał. Rozpracowuję to zagadnienie i konsultacje wskazane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 2 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2019 Szyb ni ma jeszcze . To najbardziej dramatyczny etap , a jest ich dwa razy tyle , bo jeszcze dźwigowy ma w swojej szoferce . Na szczęście producent dał w środku margines , żeby się jakoś w nim posadowiły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 2 Sierpnia 2019 Share Napisano 2 Sierpnia 2019 Kurna Olek, dlaczego nie widzę zdjęć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 2 Sierpnia 2019 Super Moderator Share Napisano 2 Sierpnia 2019 Zdjęcia widać doskonale. Może masz Adblock włączony? Model mimo że nie skończony, to już przepięknie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 3 Sierpnia 2019 Share Napisano 3 Sierpnia 2019 Brawo IBG! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 4 Sierpnia 2019 Share Napisano 4 Sierpnia 2019 znowu złapię doła... Rób, jak zwykle zaglądam i zazdroszczę - warsztatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 13 Sierpnia 2019 Share Napisano 13 Sierpnia 2019 Nienawidzę Cię!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 14 Sierpnia 2019 Share Napisano 14 Sierpnia 2019 No dobra ,a gdzie jest ZiŁ130 z wywrotką co to nim jeździł Lesiu z"Daleko od szosy", a przede wszystkim ja się pytam gdzie są nasze flagowe produkty jak Star 28 czy Jelcz 325, w wersji z wywrotką albo z betoniarką Pozdr. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 14 Sierpnia 2019 Share Napisano 14 Sierpnia 2019 Poklejcie najpierw te żuki w 1/35 a potem narzekać! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 14 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2019 (edytowane) Dzięki chłopaki za doping :-) Zrobiłem koła , parę detali , czas na oszklenie szoferki , Oczywiście wszystko jeszcze bez kleju poskładane . Zacząłem też ciurać szoferkę dźwigowego. A mówiłem już , że KOCHAM LUTOWAĆ ? Edytowane 14 Sierpnia 2019 przez bożo wpożo [img]https://i.imgur.com/hsG4IJTh.jpg[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 15 Sierpnia 2019 Share Napisano 15 Sierpnia 2019 Nie dość, że kochasz lutować, to najwyraźniej na dodatek potrafisz Bardzo ładnie to wychodzi. Aż się wzruszam widząc logo na drzwiczkach- jako, że dzieciństwo spędziłem na kilku różnych nowych osiedlach, pojazdy Transbudu widywałem częściej niż autobusy PS- ile lat ma ten pędzel? Pewnie kiedyś był czwórką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 16 Sierpnia 2019 Share Napisano 16 Sierpnia 2019 Jak zwykle u Ciebie poziom Master, lutowanie szacun. Ostatnio miałem okazję na żywo Maza spotkać, wprawdzie nie z Transbudu, ale pozwalam sobie umieścić foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 17 Sierpnia 2019 Share Napisano 17 Sierpnia 2019 Nie mogę tego oglądać, dobrze, że nie mam swoich modeli pod ręką i kosza żadnego, bo by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 30 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2019 W dniu 2.08.2019 o 13:59, Mikolaj75 napisał: O, aktywny Szyb jeszcze nie ma? Zmuś się i pokaż jak będziesz wklejał. Rozpracowuję to zagadnienie i konsultacje wskazane. No to tak właśnie . Jezeli chodzi o modele w których się lubuję , to szybki trzeba zrobić samemu . Albo sa szablony w instrukcji ( 90 procent nie ma ) piszę do producenta , żeby mi je przysłał .Zawsze przysyła :-) . Drukuję je na papierze klejącym , nalepiam na folię od dokumentów i wycinam : Nakładam drucikiem klej delux'a : pięćsetką wkładam szybkę w swój plejs : i działają - do zobaczenia za parę dni w łaseczku na pifku :-) I szybki wklejone tez w szoferce dźwigowego, teraz trza je pociurać lekko : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 1 Września 2019 Share Napisano 1 Września 2019 Dzięki za info. Wrzuć przy następnym poście fotkę tego deluxa. A w Łaseczku się widzimy wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 13 Września 2019 Autor Share Napisano 13 Września 2019 Pomalutku widać koniec , tego wrednego pokraka : 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 14 Września 2019 Share Napisano 14 Września 2019 Piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 20 Września 2019 Autor Share Napisano 20 Września 2019 Dziękuję Mikemc :-) . Przyszedł czas na hak i linki . Rozmiarem pasuje mi czerwona syntetyczna linka . Pomalowałem na czarno Tamijunią , wtarłem proszek Uschiego i delikatnie zfiltrowałem rdzawym łoszem : 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 21 Września 2019 Share Napisano 21 Września 2019 Even better Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi