chudyhunter Napisano 21 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2020 Kosmiczny pająk nie przejdzie. Raczej szukałbym dla niego miejsca w Blair Witch Postaraj się jakoś powyginać te co masz, jakby nie wyszły, to i tak będzie lepiej niż kosmiczny pająk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 23 Kwietnia 2020 Share Napisano 23 Kwietnia 2020 To miłe z Waszej strony że poczekaliście na mnie... nie trzeba było Koniec pitu pitu, do roboty towarzysze i obywatele. Woda przed watkOM: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 24 Kwietnia 2020 Share Napisano 24 Kwietnia 2020 ładnie, ładnie ten podwodny "szpik" przy zadku na sterburcie to wygląda jak ślad po torpedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 24 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2020 (edytowane) W czasie gdy zastanawiam się jak ugryźć malowanie Minazuki powoli pracuję nad wodą. Baza praktycznie gotowa pod kolejne zabiegi. Ewentualnie dojdzie jeszcze kilka rozjaśnień, ale muszę się nad tym zastanowić. Edytowane 24 Kwietnia 2020 przez chudyhunter 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 24 Kwietnia 2020 Share Napisano 24 Kwietnia 2020 No powiem, że ładnie panowie to wygląda. Frezowana woda Mariusz to był strzał w dziesiątkę. Bardzo realistycznie i drobne te załamania. W skali 1:350 to w ogóle była by bajka. Kolor też jest pacyficzny i słoneczny. Bardzo mi pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 24 Kwietnia 2020 Share Napisano 24 Kwietnia 2020 Coraz bardziej mi się ta metoda podoba Mariusz, bedę musiał sam sobie takie coś zrobić do jakiegoś statka Proponowałbym jednak odważniej z hajlajtami , przynajmniej w kilwaterze, to potem ładnie współgra i dodaje głębi watce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 24 Kwietnia 2020 Share Napisano 24 Kwietnia 2020 tak nieco pogodowo... Woda na Pacyfiku nie jest niebieska. Ma odcień zielonkawo-turkusowy. W kolejności: wybrzeża, południowego Borneno, wybrzeże wschodniego Borneo (Morze Celebes) widok na pełne Morze Południowochińskie, południowa część), wybrzeże Półwyspu Indochińskiego (Morze Południowochińskie, północna część) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 24 Kwietnia 2020 Share Napisano 24 Kwietnia 2020 Chyba to za duże uproszczenie blacman. Wszystko zależy od stopnia oświetlenia. Ten sam akwen beddzie mial zupełnie inne odcienie w zależności od zachmurzenia, pory dnia. Oczywiście im płytsze zatoki tym zieleni może być więcej. Ale to nie reguła przecież. Tu okolice Palau w pełnym słońcu. Dlatego uważam że kolor Chudego jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 24 Kwietnia 2020 Share Napisano 24 Kwietnia 2020 (edytowane) 29 minut temu, Super_Hans napisał: Tu okolice Palau w pełnym słońcu. Dlatego uważam że kolor Chudego jest ok. zdarzyło mi się parę razy widzieć ten kolor na własne oczy. Ale być może z powodu mocno zaawansowanego wieku mojego wzroku takiego koloru jak @chudyhunternie zdarzyło mi się widzieć.... Kolor Gały a i owszem. no cóż - każdy maluje jaką farba dysponuje... paczam sobie daje Edytowane 24 Kwietnia 2020 przez blacman 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 24 Kwietnia 2020 Share Napisano 24 Kwietnia 2020 (edytowane) 14 minut temu, blacman napisał: zdarzyło mi się parę razy widzieć ten kolor na własne oczy. Ale być może z powodu mocno zaawansowanego wieku mojego wzroku takiego koloru jak @chudyhunternie zdarzyło mi się widzieć.... Kolor Gały a i owszem. no cóż - każdy maluję jaką farba dysponuję... paczam sobie daje Hehe... To tak zwany "efekt obserwatora". Swoją obecnością zakłóciles prawdziwy kolor A poważnie, mówimy o połowie planety i setkach tysięcy zdjęć. Na prawdę, kolor Mariusza też się na Pacyfiku widuje. Nawet jeszcze bardziej idący w ulteamaryne. Także nie ma o co się spierać wg mnie. Edytowane 24 Kwietnia 2020 przez Super_Hans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Kwietnia 2020 Share Napisano 24 Kwietnia 2020 Głębia ocena... ważne że coś się dzieje. Mi się podoba i w sumie to cieszę się że nie biorę udziału bo chyba bym przechodził załamanie nerwowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 24 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2020 (edytowane) Pod ręką miałem śnieżkę w trzech odcieniach, a że zalegała od kilku lat w piwnicy to postanowiłem ją wykorzystać. Wzorowalem się na zdjęciu z Google maps z miejsca zatopienia. Poniżej wyspa 80 km od miejsca zatopienia Minazuki. Niektórzy malują taką farbą jaką dysponują, ja malowalem dokładnie taką jaką chciałem i dokładnie taki efekt uzyskałem. Edytowane 24 Kwietnia 2020 przez chudyhunter 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 24 Kwietnia 2020 Share Napisano 24 Kwietnia 2020 muszę zrobić mały OFFTOP bo się rozmarzyłem he he... chudyhunter - ta twoja wysepka wprost idealna by przetrwać światowe szaleństwo epidemiologiczne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 24 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2020 3 minuty temu, M.A.V. napisał: chudyhunter - ta twoja wysepka wprost idealna by przetrwać światowe szaleństwo epidemiologiczne Co nie? Trzeba się tylko dowiedzieć, czy docierają tam przesyłki z Ebay'a 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 24 Kwietnia 2020 Share Napisano 24 Kwietnia 2020 Fajne te Wasze mini akweny. Coś czuję, że na koniec trzeba będzie zbierać szczenke ze ściany. W dniu 21.04.2020 o 18:08, chudyhunter napisał: Kosmiczny pająk nie przejdzie. Raczej szukałbym dla niego miejsca w Blair Witch Postaraj się jakoś powyginać te co masz, jakby nie wyszły, to i tak będzie lepiej niż kosmiczny pająk Muszę odszuka pudło z Nagimi Mieczami i w końcu zacząć składać na jakiejś zakrętce ten pomnik... modelarstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 24 Kwietnia 2020 Share Napisano 24 Kwietnia 2020 Olej miecze. Gumka myszka i coś kulistego albo walcowatego, w zależności od porządanego kształtu. Przy tych rozmiarach dobre sa narzędzia dentystyczne, takie kulki do formowania plomb. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 25 Kwietnia 2020 Share Napisano 25 Kwietnia 2020 (edytowane) Roztocza 2.0. Powiedzcie mnie proszę. Jest sens brnąć dalej czy szkoda czasu? 2 h i kardiolog na jeden abażur a i tak nie jest zgodny z oryginałem Edytowane 25 Kwietnia 2020 przez Lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 25 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2020 Jest naprawdę dobrze, zostaw go. To czy jest zgodny czy nie, nie ma znaczenia. I tak jest nieporównywalnie lepszy od zestawowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Kwietnia 2020 Share Napisano 25 Kwietnia 2020 W tej skali powiem że jest to super pająk. Nie myśl już jak zrobić lepiej bo i tak lepiej nie zrobisz a nabawisz się wstrętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 25 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2020 6 minut temu, bazylms napisał: Nie myśl już jak zrobić lepiej bo i tak lepiej nie zrobisz a nabawisz się wstrętu. Albo hemoroidów Rób kolejne trzy i zabieraj się za kolejne elementy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 25 Kwietnia 2020 Share Napisano 25 Kwietnia 2020 Misieżartownisie skończyłem. Zobaczymy jak położę demaskator1000 ile oczu będzie krwawić Tera się wezmę za klejenie płotków na domkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Kwietnia 2020 Share Napisano 25 Kwietnia 2020 No i git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 25 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2020 No i gitara, ładnie wyszło. Takich ludzi nam trzeba na forum! Ja dokończyłem drugi komin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 25 Kwietnia 2020 Share Napisano 25 Kwietnia 2020 Ja wymęczyłem takiego gluta, niestety kolor jest jaki jest bo tylko takimi farbami dysponuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 25 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2020 Mi się kolor podoba, ładnie wyszło ten kolor jakiś taki wymyślny, ale skoro malowałeś tym co masz, to się nie dziwię. Następna wodę zrobisz jakąś inną farbą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi