Grzes Napisano 1 Listopada 2019 Napisano 1 Listopada 2019 Jeszcze pytanko - będziesz w Dęblinie? Chciałbym sprawdzić czy wirniczki się kręcą? 1 Cytuj
spiton Napisano 1 Listopada 2019 Napisano 1 Listopada 2019 Grzesiek, te pontony na kołach zrobiłeś genialnie. Wielki szacun. Zawsze byłeś moim ulubionym twórcą wiatraków( bo potrafiłeś połączyć świetny detal, ze znakomitym malunkiem i mimo małej skali uzyskać bardzo wysoki efekt realizmu) I tak już chyba pozostanie. 1 Cytuj
abtb Napisano 1 Listopada 2019 Napisano 1 Listopada 2019 4 godziny temu, Mitrandir napisał: Mówiłem koledze, że następny ucieszy Waści oko ... A i owszem, cieszy oko, tym bardziej że to kawał solidnej radzieckiej konstrukcji. 4 godziny temu, Mitrandir napisał: Tylko z tym "JA" bym nie przesadzał.. Śmigłowce są, proszę pana jak wiśnia na modelarskim torcie, więc hurtem się tego nie robi bo zaraz zbrzydną. Cytuj
mandrivecs Napisano 1 Listopada 2019 Napisano 1 Listopada 2019 Świetna robota, czas budowy 8 dni - nie do wiary. 1 Cytuj
stakor1 Napisano 1 Listopada 2019 Napisano 1 Listopada 2019 20 minut temu, Grzes napisał: Jeszcze pytanko - będziesz w Dęblinie? Chciałbym sprawdzić czy wirniczki się kręcą? hmm... Drażliwy temat... roktemu jeden sprawdzał i się nie kręciły 2 Cytuj
abtb Napisano 1 Listopada 2019 Napisano 1 Listopada 2019 9 minut temu, stakor1 napisał: Drażliwy temat... roktemu jeden sprawdzał i się nie kręciły Głośna sprawa. Zachowanie mówiąc delikatnie - chamskie. Za coś takiego to powinni z cechu definitywnie skreślić 1 Cytuj
Mitrandir Napisano 1 Listopada 2019 Autor Napisano 1 Listopada 2019 Grześ będę w Dęblinie i moje wirniczki się kręcą (główne!!!) Spiton, zawstydzasz mnie Tomeczku... ja kocham wiśnie, a te z tortu zwłaszcza mandrivecs... Przyznam się szczerze, że liczyłem trochę na twojego Caracala... A teraz będę musiał zrobić sam ale już nie w takim tempie Panowie sprawa z zeszłorocznym Dęblinem to żenada, a nie powód do śmiechu... To akurat ja znalazłem Andrzeja model rozwalony i nawet nie wiedziałem jak mu to powiedzieć... Na szczęście organizatorzy stanęli na wysokości zadania Dziękujemy bazylms... Dziękuje Cytuj
rudy0007 Napisano 1 Listopada 2019 Napisano 1 Listopada 2019 Fajnie wyszło, podoba mi się Jak sam zestaw z HB się sprawował, skoro powstał ten wiatraczek tylko w osiem dni? Cytuj
Mitrandir Napisano 1 Listopada 2019 Autor Napisano 1 Listopada 2019 3 minuty temu, rudy0007 napisał: Fajnie wyszło, podoba mi się Jak sam zestaw z HB się sprawował, skoro powstał ten wiatraczek tylko w osiem dni? Idealnie... polecam Kto chce szuka sposobów, kto nie chce szuka powodów prosta sprawa Chłopaki klejcie wiatraki 1 Cytuj
rudy0007 Napisano 1 Listopada 2019 Napisano 1 Listopada 2019 12 minut temu, Mitrandir napisał: Idealnie... polecam Kto chce szuka sposobów, kto nie chce szuka powodów prosta sprawa Chłopaki klejcie wiatraki I taka odpowiedź jest najlepsza Masz rację, trzeba się za nie zabrać 2 Cytuj
Sławekb Napisano 1 Listopada 2019 Napisano 1 Listopada 2019 Njładniejszy BŁĘKITEK do tej pory!....fajnIe detale dorobione-te poduchy to naprawdę świetne zrobiłeś,zbiorniki powiększone,śmigła zwisają jak w orginale.....wszystko jak trzeba.....robi wrażenie-SUPER))). 1 Cytuj
kowal76 Napisano 2 Listopada 2019 Napisano 2 Listopada 2019 Przepiękny model. Chciałabym tak robić modele ☺. 1 Cytuj
crustian Napisano 2 Listopada 2019 Napisano 2 Listopada 2019 sie podoba sie, bydzie gites w Dęblinie 1 Cytuj
Mikolaj75 Napisano 2 Listopada 2019 Napisano 2 Listopada 2019 Podoba mi się. Dołożyłbyś dwa dni do tych 8 i kilka zagadnień typu wycieraczki nie pozostawiłyby już żadnego pola do dyskusji 1 Cytuj
Mitrandir Napisano 2 Listopada 2019 Autor Napisano 2 Listopada 2019 6 godzin temu, Mikolaj75 napisał: Podoba mi się. Dołożyłbyś dwa dni do tych 8 i kilka zagadnień typu wycieraczki nie pozostawiłyby już żadnego pola do dyskusji ... Wtedy byś się w ogóle nie odezwał Może i masz racje Mikołaju Niestety, nie dysponowałem fototrawionymi, a po ostatnich latach nieklejenia... wzrok już nie ten. Może później je wymienię, na razie to były najdelikatniejsze jakie udało się samemu zrobić. Poza tym projekt miał być rekreacyjny, z serii lekki, łatwy i przyjemny ... i takim był. Doktoryzować się z tego tematu nie zamierzam . Cytuj
Hubert Kendziorek Napisano 2 Listopada 2019 Napisano 2 Listopada 2019 W dniu 1.11.2019 o 14:03, Mitrandir napisał: Niestety model powstał w 8 dni... i nie miałem fizycznie czasu na warsztat No, ładna historia... a wcale takiego tempa tu nie widać. Klasa robota. Pedantyczna. Szczególarska. 1 Cytuj
ManiekB Napisano 2 Listopada 2019 Napisano 2 Listopada 2019 Witam Świetny model jak na 8-dniowca. Mi ta sztuka się nie udała z szybkim sklejeniem Sokoła. Ale skończyłem go wreszcie. Pozdrawiam 1 Cytuj
Maxy Napisano 3 Listopada 2019 Napisano 3 Listopada 2019 Mam pytanie, gdzie był opis poprawek do modelu HobbyBosa ? Te przedłużenia zbiornika, wirnik i takie podobne? Cytuj
Mitrandir Napisano 3 Listopada 2019 Autor Napisano 3 Listopada 2019 3 godziny temu, Maxy napisał: Mam pytanie, gdzie był opis poprawek do modelu HobbyBosa ? Te przedłużenia zbiornika, wirnik i takie podobne? Nie było... to tylko galeria. Nie prowadziłem warsztatu Ci co wiedzą co trzeba przerobić, to widzą... Ty zaś, jak będziesz chciał komplet pływaków i będziesz chciał zrobić swojego błękitka. To dostaniesz wraz z instrukcją od razu wykaz tego co i jak trzeba przerobić... kto wie może zrobię też gotowy zbiornik... Pomyślimy Cytuj
Mitrandir Napisano 4 Listopada 2019 Autor Napisano 4 Listopada 2019 Wow ... no muszę przyznać że jestem w szoku. Dziękuje. Cytuj
lesio-69 Napisano 5 Listopada 2019 Napisano 5 Listopada 2019 Ja również gratuluję fotki tygodnia 1 Cytuj
Hello Napisano 5 Listopada 2019 Napisano 5 Listopada 2019 (edytowane) Dopchać się nie idzie do galerii . Wychodzi na to ,że jesteś smigłowcowym mistrzem na forum . I dzięki Tobie dowiedziałem się, że w ogóle taką maszyna istnieje . Szkoda ,że brakuje warsztatu . Świetny model. Pozdrawiam Hello PS Plus za szachownicę - to żeby ludzi podenerwować . Edytowane 5 Listopada 2019 przez Hello 1 Cytuj
Grzes Napisano 5 Listopada 2019 Napisano 5 Listopada 2019 21 minut temu, Hello napisał: dowiedziałem się, że w ogóle taką maszyna istnieje Niestety, ta maszyna to już tylko historia... WIĘCEJ INFO 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi