Grzes Napisano 1 Listopada 2019 Share Napisano 1 Listopada 2019 Jeszcze pytanko - będziesz w Dęblinie? Chciałbym sprawdzić czy wirniczki się kręcą? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 1 Listopada 2019 Share Napisano 1 Listopada 2019 Grzesiek, te pontony na kołach zrobiłeś genialnie. Wielki szacun. Zawsze byłeś moim ulubionym twórcą wiatraków( bo potrafiłeś połączyć świetny detal, ze znakomitym malunkiem i mimo małej skali uzyskać bardzo wysoki efekt realizmu) I tak już chyba pozostanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 1 Listopada 2019 Share Napisano 1 Listopada 2019 4 godziny temu, Mitrandir napisał: Mówiłem koledze, że następny ucieszy Waści oko ... A i owszem, cieszy oko, tym bardziej że to kawał solidnej radzieckiej konstrukcji. 4 godziny temu, Mitrandir napisał: Tylko z tym "JA" bym nie przesadzał.. Śmigłowce są, proszę pana jak wiśnia na modelarskim torcie, więc hurtem się tego nie robi bo zaraz zbrzydną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 1 Listopada 2019 Share Napisano 1 Listopada 2019 Świetna robota, czas budowy 8 dni - nie do wiary. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 1 Listopada 2019 Share Napisano 1 Listopada 2019 20 minut temu, Grzes napisał: Jeszcze pytanko - będziesz w Dęblinie? Chciałbym sprawdzić czy wirniczki się kręcą? hmm... Drażliwy temat... roktemu jeden sprawdzał i się nie kręciły 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 1 Listopada 2019 Share Napisano 1 Listopada 2019 9 minut temu, stakor1 napisał: Drażliwy temat... roktemu jeden sprawdzał i się nie kręciły Głośna sprawa. Zachowanie mówiąc delikatnie - chamskie. Za coś takiego to powinni z cechu definitywnie skreślić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Listopada 2019 Share Napisano 1 Listopada 2019 Świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 1 Listopada 2019 Autor Share Napisano 1 Listopada 2019 Grześ będę w Dęblinie i moje wirniczki się kręcą (główne!!!) Spiton, zawstydzasz mnie Tomeczku... ja kocham wiśnie, a te z tortu zwłaszcza mandrivecs... Przyznam się szczerze, że liczyłem trochę na twojego Caracala... A teraz będę musiał zrobić sam ale już nie w takim tempie Panowie sprawa z zeszłorocznym Dęblinem to żenada, a nie powód do śmiechu... To akurat ja znalazłem Andrzeja model rozwalony i nawet nie wiedziałem jak mu to powiedzieć... Na szczęście organizatorzy stanęli na wysokości zadania Dziękujemy bazylms... Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 1 Listopada 2019 Share Napisano 1 Listopada 2019 Fajnie wyszło, podoba mi się Jak sam zestaw z HB się sprawował, skoro powstał ten wiatraczek tylko w osiem dni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 1 Listopada 2019 Autor Share Napisano 1 Listopada 2019 3 minuty temu, rudy0007 napisał: Fajnie wyszło, podoba mi się Jak sam zestaw z HB się sprawował, skoro powstał ten wiatraczek tylko w osiem dni? Idealnie... polecam Kto chce szuka sposobów, kto nie chce szuka powodów prosta sprawa Chłopaki klejcie wiatraki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 1 Listopada 2019 Share Napisano 1 Listopada 2019 12 minut temu, Mitrandir napisał: Idealnie... polecam Kto chce szuka sposobów, kto nie chce szuka powodów prosta sprawa Chłopaki klejcie wiatraki I taka odpowiedź jest najlepsza Masz rację, trzeba się za nie zabrać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 1 Listopada 2019 Share Napisano 1 Listopada 2019 Njładniejszy BŁĘKITEK do tej pory!....fajnIe detale dorobione-te poduchy to naprawdę świetne zrobiłeś,zbiorniki powiększone,śmigła zwisają jak w orginale.....wszystko jak trzeba.....robi wrażenie-SUPER))). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 2 Listopada 2019 Share Napisano 2 Listopada 2019 Przepiękny model. Chciałabym tak robić modele ☺. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 2 Listopada 2019 Share Napisano 2 Listopada 2019 sie podoba sie, bydzie gites w Dęblinie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 2 Listopada 2019 Share Napisano 2 Listopada 2019 Podoba mi się. Dołożyłbyś dwa dni do tych 8 i kilka zagadnień typu wycieraczki nie pozostawiłyby już żadnego pola do dyskusji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 2 Listopada 2019 Autor Share Napisano 2 Listopada 2019 6 godzin temu, Mikolaj75 napisał: Podoba mi się. Dołożyłbyś dwa dni do tych 8 i kilka zagadnień typu wycieraczki nie pozostawiłyby już żadnego pola do dyskusji ... Wtedy byś się w ogóle nie odezwał Może i masz racje Mikołaju Niestety, nie dysponowałem fototrawionymi, a po ostatnich latach nieklejenia... wzrok już nie ten. Może później je wymienię, na razie to były najdelikatniejsze jakie udało się samemu zrobić. Poza tym projekt miał być rekreacyjny, z serii lekki, łatwy i przyjemny ... i takim był. Doktoryzować się z tego tematu nie zamierzam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 2 Listopada 2019 Share Napisano 2 Listopada 2019 W dniu 1.11.2019 o 14:03, Mitrandir napisał: Niestety model powstał w 8 dni... i nie miałem fizycznie czasu na warsztat No, ładna historia... a wcale takiego tempa tu nie widać. Klasa robota. Pedantyczna. Szczególarska. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiekB Napisano 2 Listopada 2019 Share Napisano 2 Listopada 2019 Witam Świetny model jak na 8-dniowca. Mi ta sztuka się nie udała z szybkim sklejeniem Sokoła. Ale skończyłem go wreszcie. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxy Napisano 3 Listopada 2019 Share Napisano 3 Listopada 2019 Mam pytanie, gdzie był opis poprawek do modelu HobbyBosa ? Te przedłużenia zbiornika, wirnik i takie podobne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 3 Listopada 2019 Autor Share Napisano 3 Listopada 2019 3 godziny temu, Maxy napisał: Mam pytanie, gdzie był opis poprawek do modelu HobbyBosa ? Te przedłużenia zbiornika, wirnik i takie podobne? Nie było... to tylko galeria. Nie prowadziłem warsztatu Ci co wiedzą co trzeba przerobić, to widzą... Ty zaś, jak będziesz chciał komplet pływaków i będziesz chciał zrobić swojego błękitka. To dostaniesz wraz z instrukcją od razu wykaz tego co i jak trzeba przerobić... kto wie może zrobię też gotowy zbiornik... Pomyślimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 4 Listopada 2019 Share Napisano 4 Listopada 2019 Gratuluję fotki tygodnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 4 Listopada 2019 Autor Share Napisano 4 Listopada 2019 Wow ... no muszę przyznać że jestem w szoku. Dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 5 Listopada 2019 Share Napisano 5 Listopada 2019 Ja również gratuluję fotki tygodnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 5 Listopada 2019 Share Napisano 5 Listopada 2019 (edytowane) Dopchać się nie idzie do galerii . Wychodzi na to ,że jesteś smigłowcowym mistrzem na forum . I dzięki Tobie dowiedziałem się, że w ogóle taką maszyna istnieje . Szkoda ,że brakuje warsztatu . Świetny model. Pozdrawiam Hello PS Plus za szachownicę - to żeby ludzi podenerwować . Edytowane 5 Listopada 2019 przez Hello 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 5 Listopada 2019 Share Napisano 5 Listopada 2019 21 minut temu, Hello napisał: dowiedziałem się, że w ogóle taką maszyna istnieje Niestety, ta maszyna to już tylko historia... WIĘCEJ INFO 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi