bazylms Napisano 1 Listopada 2019 Share Napisano 1 Listopada 2019 Witam, I kolejny współczesny myśliwiec w mojej kolekcji. Model składało mi się dobrze, nie nastręczał wiekszych problemów. Warsztat 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 1 Listopada 2019 Share Napisano 1 Listopada 2019 Ladny ci wyszedl ale wiem ze na zywo efekt o wiele lepszy. Zobaczymy w telford Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 1 Listopada 2019 Share Napisano 1 Listopada 2019 Wyszło naprawdę bardzo dobrze. Jak dla mnie pomalowany właśnie tak jak lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 1 Listopada 2019 Share Napisano 1 Listopada 2019 Latałbym Krzychu, latał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 2 Listopada 2019 Share Napisano 2 Listopada 2019 Dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 2 Listopada 2019 Share Napisano 2 Listopada 2019 Bardzo sympatyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 2 Listopada 2019 Share Napisano 2 Listopada 2019 Ładnie i czysto pomalowany, dość schludnie zrobiony, ale trochę taki model bez wyrazu wyszedł. Wiem że miałeś problemy jak brudzić, więc zrezygnowałeś w ogóle z weatheringu i to niestety widać. Trochę gryzą też w oczy bardzo szerokie, nienaturalne linie preshadingu, które nie mają dla mnie żadnego raczej uzasadnienia. Ale w sumie wyszedł całkiem ładny model, mimo wspomnianych wad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Listopada 2019 Autor Share Napisano 2 Listopada 2019 Dzięki koledzy za opinie. W samolotach muszę się jeszcze wiele nauczyć. Nie wiem tylko czy wystarczy mi na to modeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 2 Listopada 2019 Share Napisano 2 Listopada 2019 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 2 Listopada 2019 Share Napisano 2 Listopada 2019 Ładniutki, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 2 Listopada 2019 Share Napisano 2 Listopada 2019 Ładny model, choć ta wersja malowania rzeczywiście nie jest w stanie wzbudzić większych emocji i modelarzowi trochę wiąże ręce. Najfajniejsze są szaraki low-vis 4M i OA-4M -jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzz Napisano 2 Listopada 2019 Share Napisano 2 Listopada 2019 Jest w stanie, tylko trzeba się wzorować na odpowiednio utytłanych sztukach. Szkoda tych zamkniętych slotów, dla mnie to mankament absolutnie dyskwalifikujący ten zestaw. Pomijam jego cenę w porównaniu do taniej jak barszcz Haski. Ogólnie spoko modelik. Gratki @bazylms. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 20 Listopada 2019 Share Napisano 20 Listopada 2019 Świetny model gratulacje. Co następne na warsztat kładziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Listopada 2019 Autor Share Napisano 20 Listopada 2019 Dzięki za rady i opinie. Kupiłem sobie złom A-10 (tylko kadłub, skrzydła i gondole silników) i będę się na tym uczył brudzenia. W tym roku nie zapowiada się więcej cej samolotów, na razie chwila wymuszonej przerwy a potem wracam do gąsienic. T-28 i T-62. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 16 Lutego 2020 Share Napisano 16 Lutego 2020 Mnie też się bardzo podoba, wielki plus za malowanie jakie lubię - bez przesadnego styrania modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi