Moses Napisano Sobota o 20:05 Share Napisano Sobota o 20:05 2 godziny temu, abtb napisał: Delikatnie sprostuję - JEST! Nówka funkel sztuka, w folii i pachnący fabryką. Cena - 16 Euro w sklepie Poligonas w Kownie (to takie miasto na Litwie ) Macałem dziś, ale pan (doskonale mówiący po polsku, stwierdził że zdecydowanie lepszy jest Modelsvit, więc nie poleca. I chyba słusznie) Nabyłem za to kilka innych modeli, min. Aichi Nanzan z Tamki, którego w Polsce nie widziałem już od kilku lat. A sam sklep - jak się nie ma listy konkretnych zakupów to lepiej nie wchodzić - ogrom towaru i wyboru przygniata. I to dosłownie. Można zgłupieć i dostać oczopląsu To jak ma takie skarby, to zobaczyłbus czy ma F4U Birdcagea Tamki w 72? Plisss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano Sobota o 20:26 Share Napisano Sobota o 20:26 (edytowane) 27 minut temu, Moses napisał: to zobaczyłbus czy ma F4U Birdcagea Tamki w 72? Plisss No weź przestań W Kownie bywam od wielkiego dzwonu czyli raz (tzn. dwa - bo jadę w tę i z powrotem) w roku, i to przejazdem Pan ma wszystko poukładane firmami - jak Revell to wszystko co ma z Revella, jak Tamka to też w jednym miejscu. I niestety żadnego Corsaira nie miał. Ale za to miał Kyofu z Hasy - dziś już chyba zabytek klasy zerowej Edytowane Sobota o 20:33 przez abtb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano Poniedziałek o 05:30 Share Napisano Poniedziałek o 05:30 (edytowane) 1/72 Lockheed Martin F-35B Lightning II - Tamiya Edytowane Poniedziałek o 05:30 przez KFS-miniatures 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano Poniedziałek o 14:15 Share Napisano Poniedziałek o 14:15 Nawet byłem zainteresowany tym F13, ale takim desperatem nie jestem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano Poniedziałek o 16:10 Share Napisano Poniedziałek o 16:10 Ja bym zmienił tytuł na: "Brand new piece of shit by KP and state of mind from Mr. Muzikat in one box" Panu Muzikatowi za często odjeżdża peron bo jak inaczej nazwać wydawanie takich modeli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano Poniedziałek o 16:32 Share Napisano Poniedziałek o 16:32 2 godziny temu, Moses napisał: Nawet byłem zainteresowany tym F13, ale takim desperatem nie jestem Poszukaj zestawu z Revell'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano Poniedziałek o 20:19 Share Napisano Poniedziałek o 20:19 (edytowane) 4 godziny temu, mirage3 napisał: Panu Muzikatowi za często odjeżdża peron bo jak inaczej nazwać wydawanie takich modeli... Pan Muzikant, podobnie jak na mniejszą skalę pan od drukowanych poloników, doskonale wie jak zarobić, a się nie narobić. Jak donosi na Bricie węgierski korespondent: Well, the kit was at the Moson show last weekend. As well as Eduard's bis, that sold out in no time. Dopóki ludzie kupują (w wystarczających by się biznes spinał ilościach) cokolwiek wypuści, dopóty nie ma potrzeby starania się jakoś szczególnie. Edytowane Poniedziałek o 20:19 przez caughtinthemiddle 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano Poniedziałek o 20:39 Share Napisano Poniedziałek o 20:39 Ale naprawdę, ten F-13 wygląda tragicznie. To co zobaczyłem na filmiku to było by do przełknięcia, jak by to był jakiś shortrun 20 lat temu, a nie w obecnych czasach. T R A G E D I A i to pewnie w 10 aktach będzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano Poniedziałek o 22:08 Share Napisano Poniedziałek o 22:08 spoko, na fejsie już sa opinie że wypraski wyglądaja zachęcająco. Biznes się zepnie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano Poniedziałek o 23:05 Share Napisano Poniedziałek o 23:05 Od 2018 bojkotuję Muzikanta, po tym jjak otworzyłem pudełko Čmelaka. Raz się wyłamałem kupując Bobcata. Przez polskie malowanie. To było 4 lata temu i już więcej nie zgrzeszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano Poniedziałek o 23:21 Share Napisano Poniedziałek o 23:21 (edytowane) 16 minut temu, letalin napisał: Od 2018 bojkotuję Muzikanta, po tym jjak otworzyłem pudełko Čmelaka. By niektórym (i to też tym na stalowych formach działającym) producentom berety pospadały, jakby się dowiedzieli, ile tysięcy tych gwoździem i dłutem dzierganych paskud się sprzedało... Edytowane Poniedziałek o 23:21 przez caughtinthemiddle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano wczoraj o 14:42 Share Napisano wczoraj o 14:42 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano wczoraj o 15:00 Share Napisano wczoraj o 15:00 Ten MiG-21F-13 KP się będzie dobrze sprzedawał bo jedyną alternatywą jest Modelsvit, który jest ponad dwukrotnie droższy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 15 godzin temu Share Napisano 15 godzin temu 1/72 F-35B Lightning II - Dodatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 11 godzin temu Share Napisano 11 godzin temu 18 godzin temu, M.A.V. napisał: Ciekawe, czy nie będzie to klon Amodela. Straszne to było mydło - poległem na nim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 10 godzin temu Share Napisano 10 godzin temu (edytowane) W przyszłym roku 40-lecie lotu. Grafika nadal pokazuje Voyagera z wingletami więc ... Edytowane 10 godzin temu przez panmopsik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 9 godzin temu Share Napisano 9 godzin temu 1 godzinę temu, socjo1 napisał: Ciekawe, czy nie będzie to klon Amodela. Straszne to było mydło - poległem na nim... Scalemates podaje że niby new tool 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 6 godzin temu Share Napisano 6 godzin temu 4 godziny temu, socjo1 napisał: Ciekawe, czy nie będzie to klon Amodela. To może być przepak Amodel. Sova-M to jest ich odnoga, podobnie jak Military Wheels Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 20 minut temu Share Napisano 20 minut temu (edytowane) 9 godzin temu, Moses napisał: Scalemates podaje że niby new tool Jak już na MW napisano, "new tool" nie musi oznaczać nowego projektu ale np. odnowienie starych form a "special edition" cokolwiek, co wydawca uzna za "specjalne". Sam Voyager jest ikoną w lotnictwie i dziwię się braku innych miniatur (tak Revell, o tobie myślę) Edytowane 5 minut temu przez panmopsik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi