barszczo Napisano Środa o 16:22 Share Napisano Środa o 16:22 Albacore od SH powoli się rodzi. Testowa ramka C z drobiazgami: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano Środa o 17:43 Share Napisano Środa o 17:43 W dniu 17.05.2026 o 11:24, Xmen napisał: Zluzuj majty bo cię cisną. Widzę, że na rzeczowe i kulturalne argumenty cię nie stać więc wstawiasz takie gówniarskie teksty. Mam prośbę, nie wcinaj się w moje wątki, zwłaszcza jak nie masz nic mądrego do powiedzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano Środa o 18:47 Share Napisano Środa o 18:47 Godzinę temu, RogerM napisał: Widzę, że na rzeczowe i kulturalne argumenty cię nie stać więc wstawiasz takie gówniarskie teksty. Mam prośbę, nie wcinaj się w moje wątki, zwłaszcza jak nie masz nic mądrego do powiedzenia. Nie wiedziałem że wątek o nowościach jest twój ale ok i vice versa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano Środa o 22:43 Share Napisano Środa o 22:43 Kurcze, dobrze że forum odżyło. Tęskno mi było chłopaki do tych naszych czułości... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TM48 Napisano Czwartek o 08:17 Share Napisano Czwartek o 08:17 9 godzin temu, socjo1 napisał: Kurcze, dobrze że forum odżyło. 4-5 dni nikomu nie napisać o jego gaciach, to prawie odwyk. Jakaś grupa wsparcia wsparcia by się przydała na takie sytuacje. Mam na imię Paweł i od pięciu dni nikomu nie napisałem jakie ma niewygodne bokserki. Cześć Paweł! Cześć Paweł! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano Czwartek o 08:36 Share Napisano Czwartek o 08:36 16 godzin temu, barszczo napisał: Albacore od SH powoli się rodzi. dlaczego " sie rodzi" Przeciez jednego mam w pudle.... kto przejal MPM? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano Sobota o 16:14 Share Napisano Sobota o 16:14 Kovozávody Prostějov zapowiada Piper Cherokee 140/160/180 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Sobota o 16:37 Share Napisano Sobota o 16:37 W dniu 21.05.2026 o 10:36, BRAVO112 napisał: dlaczego " sie rodzi" Przeciez jednego mam w pudle.... Tak, ale to model sprzed ćwierć wieku. SH wydaje całkiem nową edycję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano Niedziela o 06:06 Share Napisano Niedziela o 06:06 Nie pamiętam czy to było, ale fajny dodatek dla miłośników MiGów-21 z eduarda Uszczelki osłony kabiny MiG-21 PFM / MF / R / bis 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano Niedziela o 07:26 Share Napisano Niedziela o 07:26 Godzinę temu, Grzes napisał: Nie pamiętam czy to było, ale fajny dodatek dla miłośników MiGów-21 z eduarda Uszczelki osłony kabiny MiG-21 PFM / MF / R / bis A gdzie czarne ? Ja się pytam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi