Xmen Napisano 30 Stycznia Share Napisano 30 Stycznia Godzinę temu, filipsg napisał: Mam zawał Nareszcie coś ciekawego a nie jakieś oklepane Mustangi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 30 Stycznia Share Napisano 30 Stycznia 5 godzin temu, filipsg napisał: Mam zawał Coś pięknego! W końcu po x latach doczekaliśmy się nowego IAR.80! Nie żebym narzekał, czy coś w stylu elektrody, ale jest osobny wątek dla nowości lotniczych IBG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 30 Stycznia Share Napisano 30 Stycznia Na Britmodellerze już zauważono, że malunek ma spory błąd w odwzorowaniu kadłuba za kabiną. Oby to tylko rysownik się pomylił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 30 Stycznia Share Napisano 30 Stycznia Kalki do polskich Fokkerów E.V 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 30 Stycznia Share Napisano 30 Stycznia 33 minuty temu, letalin napisał: Na Britmodellerze już zauważono, że malunek ma spory błąd w odwzorowaniu kadłuba za kabiną. Oby to tylko rysownik się pomylił. No popatrz a myślałem że tylko w Polsce są znafcy oceniający model na podstawie rysunku z pudełka. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 31 Stycznia Share Napisano 31 Stycznia 1/72 Gloster Meteor TT Mk.20 - Special Hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 31 Stycznia Share Napisano 31 Stycznia (edytowane) W dniu 30.01.2024 o 20:42, letalin napisał: Na Britmodellerze już zauważono, że malunek ma spory błąd w odwzorowaniu kadłuba za kabiną. Oby to tylko rysownik się pomylił. Ślepy jestem. Na czym ten błąd polega i gdzie znaleźć ten wątek na Britmodellerze? Edytowane 31 Stycznia przez Wymysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 1 Lutego Share Napisano 1 Lutego Zbyt pulchny garb, ale trzeba zaczekać i zobaczyć jak będzie wyglądał model. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 1 Lutego Share Napisano 1 Lutego Błędy rysownika nie dowodzą, że jest błąd w projekcie. Trzeba zaczekać na wypraski. Ten post na BM został usunięty... Ktoś zauważył problem na boxarcie, bo kleił wcześniej inny zestaw i tam się z tym spotkał. Na razie to tylko obawa. Mam nadzieję, że IBG zrobi doskonałego IARa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 1 Lutego Share Napisano 1 Lutego Czyżby kolejny brzydki model od Revella ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 1 Lutego Share Napisano 1 Lutego Coś dla miłośników MiGów-21 z biało-czerwoną szachownicą. Pierwsze trzy części: @Kon_Bar coś pewnie dla siebie znajdziesz... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 2 Lutego Share Napisano 2 Lutego Zapomniałem dopisać, że zapowiedziany jest też zestaw - combo: Zawiera: - godła z 5-ciu mniejszych zestawów - strencile - 2 kpl. - numerki + szachownice - 2 kpl. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 2 Lutego Share Napisano 2 Lutego Będzie kupowane Tylko Migów mi trochę braknie z Edka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 2 Lutego Share Napisano 2 Lutego 4 minuty temu, mirage3 napisał: Tylko Migów mi trochę braknie z Edka Jak zabraknie Edka, zawsze można się posiłkować innymi producentami 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 3 Lutego Share Napisano 3 Lutego (edytowane) . Edytowane 3 Lutego przez mirage3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 3 Lutego Share Napisano 3 Lutego Jest już dostępny Tu-2S od SabreKits W Mojehobby za 113,99zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 3 Lutego Share Napisano 3 Lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 3 Lutego Share Napisano 3 Lutego No i po co jak są Tamiya Airfix czy Hasegawa? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 3 Lutego Share Napisano 3 Lutego W KSmodel TU-2 na zamówienie za 89 zł. Z tego co piszą na stronie Mojehobby.pl to jest to niestety przepak ICM z dodanymi drukowanymi śmigłami i kołpakami. I tego niestety się obawiałem, że dostaniemy stergo klamora, który jest mocno skopany pod względem merytoryki jak i składalności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 3 Lutego Share Napisano 3 Lutego 7 minut temu, mig napisał: że dostaniemy stergo klamora, czyli - jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 3 Lutego Share Napisano 3 Lutego (edytowane) https://www.martola.com.pl/pl306/produkty112331/a_6a_intruder W Martoli Intruder Trumpka w przyzwoitej cenie Edytowane 3 Lutego przez Moses Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 3 Lutego Share Napisano 3 Lutego 24 minuty temu, mig napisał: jest to niestety przepak ICM z dodanymi drukowanymi śmigłami i kołpakami Czyli tak jak przypuszczaliśmy, gdy się zapowiedzieli. Wydaje mi się, że teraz już taniej byłoby zamówić projektowanie i wydruk takich śmigieł niż brać zestaw z SabreKits. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 3 Lutego Share Napisano 3 Lutego Godzinę temu, jmx62 napisał: No i po co jak są Tamiya Airfix czy Hasegawa? Nie łapię. Serio, czy ironia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 3 Lutego Share Napisano 3 Lutego Serio serio. Dla mnie liczy się w moim hobby przyjemność dlatego przedkładam składalność/sklejalność nad hardcorowe super zdetalowane szorty przy których człowiekowi zaczynają się trząść ręce z nerwów i ma koszmary senne. Ileż to już takich superowych mydełek ze SpecialHobby w połowie klejenia poszybowało do kosza? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 3 Lutego Share Napisano 3 Lutego 2 minuty temu, jmx62 napisał: Serio serio. Dla mnie liczy się w moim hobby przyjemność dlatego przedkładam składalność/sklejalność nad hardcorowe super zdetalowane szorty przy których człowiekowi zaczynają się trząść ręce z nerwów i ma koszmary senne. Ileż to już takich superowych mydełek ze SpecialHobby w połowie klejenia poszybowało do kosza? Nie wiem, ja nigdy nie wyrzucam. Dla mnie ważniejszy jest temat. Mk. XXX do tej pory to albo Matchbox, albo konwersje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi