HKK Napisano 19 Lipca 2023 Share Napisano 19 Lipca 2023 Teraz, Xmen napisał: Strach kupić jakikolwiek model by nie wyjść na "jelenia". Dokładnie. Oni wszyscy chcą nas wychuchać. Jak tu rżyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 24 Lipca 2023 Share Napisano 24 Lipca 2023 Premiera Bayraktara TB.2 z Clearpropa już "na dniach" jeśli wierzyć zapowiedziom z fejsa, pierwszy w kolejce dron Ukraińskiej MW z całkiem klimatycznym nose artem: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 24 Lipca 2023 Share Napisano 24 Lipca 2023 Pudełko będzie wielkości paczki fajek czy normalne i od razu dadzą 4 sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 24 Lipca 2023 Share Napisano 24 Lipca 2023 (edytowane) 28 minut temu, mirage3 napisał: Pudełko będzie wielkości paczki fajek czy normalne i od razu dadzą 4 sztuki Długość ok 6,5m, rozpiętość ok 12m. W zasadzie wielkość PZL P-11. Na Babarybie oglądałem te wypraski ( na str 137 wątku są zdjęcia ) i była informacja, że pierwszy jaki trafi do sprzedaży będzie w polskiej wersji ... Edytowane 24 Lipca 2023 przez kopernik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 24 Lipca 2023 Share Napisano 24 Lipca 2023 (edytowane) 9 godzin temu, filipsg napisał: Premiera Bayraktara TB.2 z Clearpropa już "na dniach" jeśli wierzyć zapowiedziom z fejsa, pierwszy w kolejce dron Ukraińskiej MW z całkiem klimatycznym nose artem: No ja tam nie znam się, ale swojego w 72, mam nadzieję jutro skończyć: Polecam, świetny modelik z ekstra kalkomaniami. Michał Edytowane 25 Lipca 2023 przez socjo1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 24 Lipca 2023 Share Napisano 24 Lipca 2023 11 minut temu, socjo1 napisał: świetny modelik z ekstra kalkomaniami. przeciez to jest brzydsze od Belfegora... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 24 Lipca 2023 Share Napisano 24 Lipca 2023 10 minut temu, BRAVO112 napisał: przeciez to jest brzydsze od Belfegora... A Ty to jesteś Adonis jakiś? Konkursy piękności to chyba nie tu... 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 24 Lipca 2023 Share Napisano 24 Lipca 2023 Godzinę temu, kopernik napisał: pierwszy jaki trafi do sprzedaży będzie w polskiej wersji ... Tak, a jako podwieszenia będą kurze jaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 24 Lipca 2023 Share Napisano 24 Lipca 2023 1 godzinę temu, socjo1 napisał: No ja tam nie znam się, ale swojego w 72 jutro, mam nadzieję skończyć: A to przepraszam, myślałem że jednak Ukrainiec wychodzi pierwszy, zwłaszcza że nawet numer katalogowy ma niższy Bezzałogowce generalnie są niezbyt ładne, w przypadku TB-2 można przynajmniej mówić o naprawdę fajnych malowaniach (z których polskie jest najmniej ciekawe...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 24 Lipca 2023 Share Napisano 24 Lipca 2023 (edytowane) 23 minuty temu, filipsg napisał: Bezzałogowce generalnie są niezbyt ładne, w przypadku TB-2 można przynajmniej mówić o naprawdę fajnych malowaniach (z których polskie jest najmniej ciekawe...) A ile możesz tych pięknych Spitów, Mustangów itd. mieć na półce ? Przynajmniej się wyróżnia na tle innych. PS. Swojego kupiłem na Babierybie. PPS. Kończę OT, na dalsze dyskusje na temat kanonów piękna i gustów zapraszam za jakiś czas do galerii... Edytowane 24 Lipca 2023 przez socjo1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 25 Lipca 2023 Share Napisano 25 Lipca 2023 17 godzin temu, socjo1 napisał: PS. Swojego kupiłem na Babierybie. A mnie gość siedzący za stołem z ofertą zapewniał, że w 72 nie ma jeszcze jeszcze jednej wypraski czy blaszki ... i był sprzedawany tylko w 48. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 25 Lipca 2023 Share Napisano 25 Lipca 2023 4 minuty temu, kopernik napisał: A mnie gość siedzący za stołem z ofertą zapewniał, że w 72 nie ma jeszcze jeszcze jednej wypraski czy blaszki ... i był sprzedawany tylko w 48. Blaszkę w zestawie mam, choć rzeczywiście coś tam mówił, że do zestawu polskiego czegoś brakowało . Trochę pusciłem to mimo ucha, bo dla mnie wybór był jeden. Wiesz... te 72-ki mu zeszły w zasadzie na pniu, może to dlatego sprzedawał tylko w 1/48. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 25 Lipca 2023 Share Napisano 25 Lipca 2023 (edytowane) A-6A Intruder Trumpeter 01640 1:72 Edytowane 6 Września 2023 przez robertmodelarz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 25 Lipca 2023 Share Napisano 25 Lipca 2023 4 godziny temu, robertmodelarz napisał: A-6A Intruder Trumpeter 01640 1:72 Coś więcej wiadomo na temat daty wydania ? Foto pierwszych próbnych wyprasek chyba w październiku zeszłego roku było a potem cisza.... Ja to w sumie czekam nie na tego Intrudera tylko na Prowlera ale jak pójdzie pierwszy to i reszta też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 26 Lipca 2023 Share Napisano 26 Lipca 2023 8 godzin temu, Psar77 napisał: Coś więcej wiadomo na temat daty wydania ? Foto pierwszych próbnych wyprasek chyba w październiku zeszłego roku było a potem cisza.... Ja to w sumie czekam nie na tego Intrudera tylko na Prowlera ale jak pójdzie pierwszy to i reszta też. Zapowiedź na wrzesień. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astarott Napisano 26 Lipca 2023 Share Napisano 26 Lipca 2023 2 godziny temu, robertmodelarz napisał: Zapowiedź na wrzesień. ale nie napisałeś którego roku XD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 26 Lipca 2023 Share Napisano 26 Lipca 2023 Przegląd waloryzacji do P-39Q w 1/72 z Arma Hobby 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 27 Lipca 2023 Share Napisano 27 Lipca 2023 W dniu 25.07.2023 o 22:55, Psar77 napisał: Coś więcej wiadomo na temat daty wydania ? Foto pierwszych próbnych wyprasek chyba w październiku zeszłego roku było a potem cisza.... Ja to w sumie czekam nie na tego Intrudera tylko na Prowlera ale jak pójdzie pierwszy to i reszta też. Ja tam już odkładam kasę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_karton Napisano 27 Lipca 2023 Share Napisano 27 Lipca 2023 Za pociętą gazetę raczej niewiele da się kupić 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 28 Lipca 2023 Share Napisano 28 Lipca 2023 Prawie nowy migacz 23 od Gwiazdy z Mordoru i okolic. Zvezda 7225 MiG-23MF Ubaw po pachy jakby dali malowanie z 28PLM Polsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 28 Lipca 2023 Share Napisano 28 Lipca 2023 11 minut temu, mirage3 napisał: Prawie "Prawie" robi różnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 28 Lipca 2023 Share Napisano 28 Lipca 2023 17 minut temu, mirage3 napisał: Ubaw po pachy jakby dali malowanie z 28PLM Polsza Dlaczego? Ukraiński ICM nie tak dawno wypuścił nowy model Jaka-9.Oczywiście bez gwiazd ale samolot rosyjski/radziecki. Nawet podpisany "Soviet fighter". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 28 Lipca 2023 Share Napisano 28 Lipca 2023 Godzinę temu, Xmen napisał: Oczywiście bez gwiazd To co dali zamiast? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 28 Lipca 2023 Share Napisano 28 Lipca 2023 53 minuty temu, Wymysl napisał: To co dali zamiast? Nic. W środku kalkomanie są tak jak powinno być czyli z gwiazdami ale ilustracja na pudełku nie ma żadnych oznaczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 28 Lipca 2023 Share Napisano 28 Lipca 2023 Brakuje tylko tego żeby robili takie kalkomanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi