Bartosz.B Napisano 7 Grudnia 2019 Share Napisano 7 Grudnia 2019 (edytowane) Dragon German Z-32 Destroyer - Smart Kit numer 1065 w skali 1:350 Z dodatków to: Dedykowany zestaw Eduarda 1351 i 1552 Reje i maszty / master Działa / Aber Flakvierlingi / Veteran Parawany, pontony, bębny oraz załoga to / NorthStarModel Olinowani / Infini Kolory / moja fantazja z mieszanek Tamiyi Relacja z budowy Wyszło jak wyszło bez zbędnego przynudzania kilka obrazków poniżej: Edytowane 7 Grudnia 2019 przez Bartosz.B 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pxxx Napisano 8 Grudnia 2019 Share Napisano 8 Grudnia 2019 Model wyglada bardzo efektownie, nie ma co sie wysmetniac. W tym przypadku nawet "trynd" mi nie specjalnie przeszkadza. Mysle, ze admin doceni, oby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 8 Grudnia 2019 Share Napisano 8 Grudnia 2019 Bardzo smaczny, ekstra fantastyczny gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 8 Grudnia 2019 Share Napisano 8 Grudnia 2019 Bartku bardzo ale to bardzo ładnego faszysta nam tu na śFiENta sprezentowałeś. Kolejny milowy krok Twojej kariery w plastiku. W pełni zasłużony Triumf panie kolego Flota CesarstFa ma nowy okręt flagowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 8 Grudnia 2019 Share Napisano 8 Grudnia 2019 No cóż tu napisać? Może , rarytasowy model pierwszej wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super_Hans Napisano 8 Grudnia 2019 Share Napisano 8 Grudnia 2019 Kawał dobrej roboty! Bardzo mi się podoba. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Grudnia 2019 Share Napisano 8 Grudnia 2019 Piękny, bardzo efektowny i z wyczuciem zużyty. No i fotki bardzo dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 8 Grudnia 2019 Share Napisano 8 Grudnia 2019 Jeden z lepszych modeli jakie oglądałem i aż taki chce się od razu na półce. Gratuluję wykonanie naprawdę ekstraklasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 8 Grudnia 2019 Share Napisano 8 Grudnia 2019 Odwaliłes kawał świetnej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 9 Grudnia 2019 Share Napisano 9 Grudnia 2019 Super model. Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donalyah00 Napisano 13 Stycznia 2020 Share Napisano 13 Stycznia 2020 Świetna sprawa! Podoba mi się wymalowanie i zmęczenie kadłuba, kolorowe wstawki tratw na nadbudówkach, smaczki takie jak otwory wylotowe tuż nad stępkami przeciwprzechyłowymi oraz ogólne wrażenie czystości i delikatności montażu. Fotki też są niezgorsze. Pozdrawiam, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 15 Stycznia 2020 Share Napisano 15 Stycznia 2020 Piękny jest Pomysł z dodaniem marynarzy to był strzał w 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 16 Stycznia 2020 Share Napisano 16 Stycznia 2020 (edytowane) Piękny. Marynarze to jakiś zestaw czy ręcznie rzeźbione. Edytowane 16 Stycznia 2020 przez mikemc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 16 Stycznia 2020 Share Napisano 16 Stycznia 2020 (edytowane) NorthStar, robią niemców amerykańców, ruskich, japońców w 1:350 i w 1:700. To wydruki 3d. Edytowane 16 Stycznia 2020 przez Szydercza Gała 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 17 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2020 Tak jak Gala pisze NorthStarModels Polecam zakup bo naprawdę warto, plaskaczą mówimy stanowcze NIE! https://modelwork.pl/uploads/monthly_2018_11/z554.jpg.7d8817fec518ad8cc6484ff41e3c0a5c.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Czerwca 2020 Share Napisano 19 Czerwca 2020 Gratki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 21 Czerwca 2020 Share Napisano 21 Czerwca 2020 gratulacje !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riczi Napisano 22 Listopada 2020 Share Napisano 22 Listopada 2020 Super .Mam nadzieję ,że kiedyś też osiągnę ten poziom. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 22 Listopada 2020 Share Napisano 22 Listopada 2020 (edytowane) Ileś razy go oglądałem i ... zawsze warto jeszcze raz. Pięknie wykonany i pięknie sfotografowany. Przyjemna, minimalistyczna podstawka która nie odwraca uwagi od meritum. Malowanie figurkek to wisienka na torcie dzieła. Kotlet który warto odgrzewać i wciąż smakuje! Edytowane 22 Listopada 2020 przez socjo1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 22 Listopada 2020 Share Napisano 22 Listopada 2020 ogólnie to te Dragonowe helmutoniszczyciele całkiem niezłe zestawy ( te Hamerykańskie tYsz ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 28 Grudnia 2020 Share Napisano 28 Grudnia 2020 Nic się nie chwalisz, a przypadkiem się zorientowałem, że ten okręt miał bardzo ciekawą historię. 28 grudnia 1943 był jednym ze szczęsliwców którym udało się przeżyć bitwę w zatoce Biskajskiej. Na papierze niemiecki zespół dużych niszczycieli i torpedowców (mniej wiecej ekwiwalent Hunta) górował nad dwoma lekkimi krążownikami brytyjskimi (Glasgow i Enterprise). Bitwa odbyła się jednak przy stanie morza ok. 5 B - artyleria na mniejszych ,za to solidnie obciążonych niemieckich jednostkach była nieskuteczna, nie trafiła też żadna z kilkudziesięciu odpalonych przez niech torped. W efekcie, na dno poszły trzy jednostki niemieckie, reszta salwowała się ucieczką. Miesiąc później w czasie ćwiczeń zderzył się z innym niszczycielem, Z 37 tak skutecznie, że ten drugi poszedł do kasacji. Jego kres przyszedł 6 czerwca 1944, gdy po bitwie pod Ushant (8 alianckich niszczycieli, w tym nasze Piorun i Błyskawica kontra 4 jednostki niemieckie) wyrzucił się na skały, gdzie dzień później dobiły go Beaufightery. Wiem że ogólnie to "rysehistoryczne to niech sewsasdzi", ale może kogoś zainteresuje/zainspiruje... Najlepszego na Nowy Rok! 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 16 Grudnia 2022 Share Napisano 16 Grudnia 2022 ale niespodzianka po latach.... wyciągnąłem dziś ze skrzynki nr specjalny MO (nr 34) a tam Z-32 od @Bartosz.B gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 16 Grudnia 2022 Share Napisano 16 Grudnia 2022 (edytowane) 34 minuty temu, M.A.V. napisał: ale niespodzianka po latach.... wyciągnąłem dziś ze skrzynki nr specjalny MO (nr 34) a tam Z-32 od @Bartosz.B gratulacje Szkoda tylko, że nam Autor jakoś przywiądł... A rokował świetnie! Edytowane 16 Grudnia 2022 przez socjo1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 17 Grudnia 2022 Share Napisano 17 Grudnia 2022 Ale Ci się Zbychu zebrało ma wykopki archeologiczne To jeszcze z czasów prężnego cesarstFa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Superbe Napisano 22 Grudnia 2022 Share Napisano 22 Grudnia 2022 Świetnie wykonany model, a ludziki robią kapitalną robotę! Szczerze gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi