Marek K Napisano 4 Marca Share Napisano 4 Marca 5 godzin temu, Qz9 napisał: Nie wiem co w tym Hs-129 ICM moze zrobic lepiej niz haska biorac pod uwage, ze ich modele nie sa jakos super zdetalowane? To juz chyba kepiej z mnmodelara kupic przepak z dodatkami za te poeniadze? Pewnie tak , nie ukrywając tak zrobiłem . Odnośnie modeli ICM to tylko informacja , a nie nakłanianie do ich zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wheelmaster Napisano 5 Marca Share Napisano 5 Marca 48005 JUNKERS F13. MID PROD. GERMAN, POLISH, SWISS SERVICE 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 5 Marca Share Napisano 5 Marca Jakiś czas temu wrzucałem zajawkę silnika z okapotowaniem od SBS do Airfixowego Lysandera. Silnik gotowy, wygląda bardzo fajnie: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 6 Marca Share Napisano 6 Marca Armory wypuszcza nowe pudełko z Dragon Rapidem. Ma być pod koniec marca: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 9 Marca Share Napisano 9 Marca Jest szansa, że się uda Edek MiG-21F-13 dostępny w drugiej połowie roku 2025. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 9 Marca Share Napisano 9 Marca 5 godzin temu, mirage3 napisał: Jest szansa, że się uda Edek MiG-21F-13 dostępny w drugiej połowie roku 2025. To następny mógł by być UM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 10 Marca Share Napisano 10 Marca 1/48 IJN A6M5 Carrier Fighter Zero Model 52 - Fine Molds 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 10 Marca Share Napisano 10 Marca 5 godzin temu, KFS-miniatures napisał: 1/48 IJN A6M5 Carrier Fighter Zero Model 52 - Fine Molds Tylko gdzie to kupić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slamacek Napisano 10 Marca Share Napisano 10 Marca Teraz to już tylko czekać na pojawienie się w Europie. miało być na wiosnę… moj czeka na Tokkotaia i pewnie razem zacznę je robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 10 Marca Share Napisano 10 Marca Jak dla mnie to genialny detal jak silnik i wnętrze i bardzo średnie powierzchnie.. Takie nitowanie przy założeniu jakiejś błyszcząco-satynowej powierzchni będą wyglądały niezbyt ciekawie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 11 Marca Share Napisano 11 Marca (edytowane) No nic czekam ale wielkiego entuzjazmu to to nie ma Edytowane 11 Marca przez mirage3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 15 Marca Share Napisano 15 Marca Zgodnie z przewidywaniami A do tego taki pokrak od Wingsy Kits D3A2 Val 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 16 Marca Share Napisano 16 Marca (edytowane) Tymczasem Hobby 2000 w ramach nowej świeckiej tradycji (zapoczątkowanej w ubiegłym roku prezentacją K9A1) pokazało swoją inkarnację FA-50, z kompletem elementów plastikowych opracowanych przez Academy i wtryśniętych w wielkoseryjnych formach. Do sprzedaży ma trafić w kwietniu. Edytowane 16 Marca przez caughtinthemiddle 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 18 Marca Share Napisano 18 Marca (edytowane) Z cyklu piekło zmarzło oficjalnie potwierdziło się, że kolejnym modelem FRROM będzie Dassault MD-450 Ouragan. Żywiczny model Isry przestał być jedyną sensowną opcją za grubą kasę FR7002 Dassault MD 450 Ouragan Edytowane 18 Marca przez mirage3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 18 Marca Share Napisano 18 Marca W dniu 19.01.2025 o 11:09, jachud3 napisał: Na próbnym wtrysku nadal zapadnięcie nad lotką na skrzydle obecne Mam pytanie do siedzących mocno w temacie - czy z Overtreesów, któe zanabyłem w Bytomiu da się zbudować rónież inne wersje P-40 czy tylko E ? Wiem, że wszystkie się od siebie różniły a czasem nawet w wersji oznaczonej tą samą literą... Screen tego kiespko pomalowanego modelu dla przykucia uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 18 Marca Share Napisano 18 Marca 6 godzin temu, Psar77 napisał: Mam pytanie do siedzących mocno w temacie - czy z Overtreesów, któe zanabyłem w Bytomiu da się zbudować rónież inne wersje P-40 czy tylko E ? Wiem, że wszystkie się od siebie różniły a czasem nawet w wersji oznaczonej tą samą literą... Screen tego kiespko pomalowanego modelu dla przykucia uwagi Na razie tylko E, ale możliwości malowań masz oho, ho, ho, ho, a może i więcej. Praktycznie z każdego zakątka świata gdzie toczyła się wojna i nie tylko. Jak dla mnie to mocno niedoceniona maszyna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 18 Marca Share Napisano 18 Marca (edytowane) Z tego z pudła to tylko E ale w tym roku ma być podobno jeszcze jedna wersja wypuszczona a potem to ho ho!!! Może nawet wszystkie. Edytowane 18 Marca przez Qz9 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 20 Marca Share Napisano 20 Marca (edytowane) taki dziwny wynalazek mi dziś wyskoczył - może kogoś zainteresuje : EDIT -------------------- Edytowane 20 Marca przez M.A.V. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 20 Marca Share Napisano 20 Marca MH Model wypuści w druku 3D Bréguet Br.693 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 21 Marca Share Napisano 21 Marca (edytowane) Drukowany Jak-141 od Aztec Models https://aztecmodels.com/products/kazt4805-yak-41 Edytowane 21 Marca przez Wymysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andzin Napisano 21 Marca Share Napisano 21 Marca (edytowane) Czak-41Sz, to jest to! Edytowane 21 Marca przez Andzin 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 21 Marca Share Napisano 21 Marca A tymczasem Clear Prop pokazuje kokpit z wtrysków próbnych nowego ŁaGG-3: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 21 Marca Share Napisano 21 Marca 1 godzinę temu, Andzin napisał: Czak-41Sz, to jest to! Jak ktoś bukw nie czyta to nie ma problemu, że będzie się zastanawiał co to ten Czak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionyx Napisano 21 Marca Share Napisano 21 Marca 1 hour ago, Andzin said: Czak-41Sz, to jest to! Czak-41M. Sz wyglada odwrotnie. Poziome kreski na dole bukwy. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 21 Marca Share Napisano 21 Marca 1 godzinę temu, Pionyx napisał: Czak-41M. Sz wyglada odwrotnie. Poziome kreski na dole bukwy. Pogodzę Was. Ani Sz, ani M, tylko pisane T 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi