Tap-chan Napisano 7 Sierpnia 2020 Share Napisano 7 Sierpnia 2020 To co będzie w Su-27UB od GWH mi wystarczy. Jakieś 2 pociski mogę dokupić ewentualnie, jak będzie tanio. Ale np. do Su-34 12 bomb FAB-250-M54 ResKita to €90 czyli koszt przewyższający model to jak chcieć go obwiesić całego to wyjdzie te €150 lekką ręką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floggerFAN Napisano 7 Sierpnia 2020 Share Napisano 7 Sierpnia 2020 Su-27UB to najczęściej latał goły, czasem z pociskami szkolnymi UZR_73 lub UZR-27. 1 sztuka na samolot. Niekierowane też mogły być (pewnie jeszcze rzadziej niż UZR). Model z samymi belkami, w których widoczne są zamki, szyny(prowadnice) wydaje mi się bardziej atrakcyjny. No ale to tylko moje zdanie, z którym ... wiadomo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 7 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2020 A to prawda, mało który producent robi dokładnie spodnie części pylonów, a szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 7 Sierpnia 2020 Share Napisano 7 Sierpnia 2020 19 minut temu, floggerFAN napisał: Su-27UB to najczęściej latał goły, czasem z pociskami szkolnymi UZR_73 lub UZR-27. 1 sztuka na samolot. Niekierowane też mogły być (pewnie jeszcze rzadziej niż UZR). Model z samymi belkami, w których widoczne są zamki, szyny(prowadnice) wydaje mi się bardziej atrakcyjny. No ale to tylko moje zdanie, z którym ... wiadomo. Niby tak, ale ja pewnie dam mu jakieś symboliczne obwieszenie po zęby. A na serio to myślę o czymś takim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano 8 Sierpnia 2020 Share Napisano 8 Sierpnia 2020 Podoba mi się, poza oczywiście widokiem wyprasek, że w tym Su-27 jest kilka wariantów malowania w tym jednokolorowe. Ciekaw jestem też ceny, bo pewnie nie będzie już taka fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 8 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2020 (edytowane) Akurat najfajniejszego, czyli digital camo od banderowców, nie dali. A tylko w takim kamo ten samolot ma sens. A cena to wiadomo że wysoka, obstawiam cos między 350 a 400, i to tylko dlatego że kurs dolara mocno ostatnio spadł. Edytowane 8 Sierpnia 2020 przez Solo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 8 Sierpnia 2020 Share Napisano 8 Sierpnia 2020 (edytowane) Su-27UB ma masę fajnych malowań, digi camo z Ukrainy to tylko jedno z wielu - radzieckie są nudne, ale już taka Angola Erytrea Ukraiński analogowy + Ukraińska drzazga Kazachstan Ale i to boxowe, stare malowanie jest nawet spoko, zwłaszcza w porównaniu do nudy rosyjskiej floty. Chociaż i tu znajdzie się coś dla preferujących minimalizm w sztuce Dojdzie do tego, że będę sklejał tylko 3 konstrukcje w różnych malowaniach - Su-27 (i pochodne), F-4 i F-14 Ciekawych malowań jest tyle, że całe życie można tylko te 3 tłuc Edytowane 8 Sierpnia 2020 przez Tap-chan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 8 Sierpnia 2020 Share Napisano 8 Sierpnia 2020 Jak go pomniejszą (bo na pewno to zrobią) to ja robię Erytreę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 10 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2020 Okazuje się że zapowiedziana data wydania Su-27UB GWH w sierpniu dotyczy wyłącznie rynku chińskiego, więc u nas pewnie będzie październik-listopad dopiero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 10 Sierpnia 2020 Share Napisano 10 Sierpnia 2020 Oby do listopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 10 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2020 Kup na ebaju jak już tak Cię swędzi, pewnie nawet taniej wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 10 Sierpnia 2020 Share Napisano 10 Sierpnia 2020 Przecież napisałem, że oby się przeciągnęło do listopada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 10 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2020 "Oby do listopada" potocznie znaczy "aby jak najszybciej nadszedł ten listopad". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 10 Sierpnia 2020 Share Napisano 10 Sierpnia 2020 Mam 3 rozgrzebane modele i bardzo by mnie bolało utrzymanie status quo. A tak do listopada to że dwa skończę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 11 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2020 (edytowane) Ale jakby co to: https://www.ebay.com/itm/GreatWall-L4827-1-48-SCALE-SU-27UB-FLANKER-C-HEAVY-FIGHTER-2020-NEW/293684942571?hash=item4460fc96eb:g:Vc0AAOSwU~RfMV9u Dostawa akurat na listopad. Edytowane 11 Sierpnia 2020 przez Solo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 11 Sierpnia 2020 Share Napisano 11 Sierpnia 2020 Nie no, świetnie. €63 za model + €12 podatku + €22 kosztów, razem zaledwie €97 za model, który pewnie będzie do kupienia po €85. Ale za to przyjdzie po 3 miesiącach od nadania, czyli ze 2 miesiące po tym, jak pojawi się w sklepach. To tak jak z tym Twoim F-14 od AMK, nie dość, że 1,5 miesiąca wcześniej go można było na miejscu kupić, to jeszcze taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 11 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2020 (edytowane) Ja nie narzekam, ja na tym F-14 jeszcze zarobiłem.:) A w Polsce ten Su-27 kosztuje 75 USD, bez żadnego podatku i prawie na pewno bez cła ani żadnych kosztów, bo transport darmowy.:) Wyjdzie jakieś 300 zł. Edytowane 11 Sierpnia 2020 przez Solo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 11 Sierpnia 2020 Share Napisano 11 Sierpnia 2020 (edytowane) A ja jednak sobie odpuszczę. Obsługa klienta w GWH nie istnieje, wolę kupić tak drogi zestaw ze sklepu, gdzie mogę go ew. reklamować. Jak się okazuje chodzi o czas wysyłki na resztę świata. Może będzie jak z Su-27UB w plastmodelu, że coś im się uda zaimportować lotniczą. Edytowane 11 Sierpnia 2020 przez Tap-chan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 11 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2020 Ja trochę żartowałem z tym linkiem, taki zakup to tylko dla tych którzy mają silną presję na posiadanie przed innymi. Kilka razy już brałem takie "przedpremierowe" modele i w efekcie albo wychodziły drożej niż w polskich sklepach, nawet bez cła, a prawie zawsze czekałem na nie przynajmniej 2 miesiące. Ja naturalnie nie wezmę, zresztą w ogóle ten zestaw mnie nie interesuje nawet za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 11 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2020 Tak jak podejrzewałem, to jest sprzedaż modelu którego sprzedawca nie ma fizycznie w ręku: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 12 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2020 Chyba pierwszy przypadek gdy pudełko jest więcej warte od zestawu w środku: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedros Napisano 12 Sierpnia 2020 Share Napisano 12 Sierpnia 2020 22 minuty temu, Solo napisał: Chyba pierwszy przypadek gdy pudełko jest więcej warte od zestawu w środku: A czemu tak twierdzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 12 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2020 Godzinę temu, pedros napisał: A czemu tak twierdzisz? Wypraski z form z lat 70, wypukłe linie podziału, a wygląda to o tak ładnie jak tutaj: https://www.mojehobby.pl/products/F-14A-Black-Tomcat-142513.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 12 Sierpnia 2020 Share Napisano 12 Sierpnia 2020 No to można sobie już odpuścić czekanie na tego ulepa z gwh. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 12 Sierpnia 2020 Share Napisano 12 Sierpnia 2020 (edytowane) Szykuje się powoli Su-57 w 48 od Zvezdy https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2585388044897317&id=110897742346372 Edytowane 12 Sierpnia 2020 przez Tazman79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi