Solo Napisano 12 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2020 Bardzo powoli, miał być 3 kwartał, a tymczasem dopiero rendery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 12 Sierpnia 2020 Share Napisano 12 Sierpnia 2020 3 minuty temu, Solo napisał: Bardzo powoli, miał być 3 kwartał, a tymczasem dopiero rendery. To wszystko przez Covid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 12 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2020 Swoją drogą ciekawe czy oni wreszcie w jakimś modelu zrobią dobrą kabinę. Widziałem zdjęcia Mi-24 w 48 i to jest dramat, jak w 2020 roku można zrobić taką nędzną, gołą, pozbawioną detali kabinę. Obawiam się że w Su-57 też to oleją, w końcu Edek zrobi blaszki i to powinno ludziom wystarczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 12 Sierpnia 2020 Share Napisano 12 Sierpnia 2020 W sam raz dla mnie, ja o kokpit mogę nie dbać, liczy się bryła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 12 Sierpnia 2020 Share Napisano 12 Sierpnia 2020 Myślę że i Edek i Quinta zrobią swoje wnętrza kabiny do Su-57 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedros Napisano 13 Sierpnia 2020 Share Napisano 13 Sierpnia 2020 14 godzin temu, Solo napisał: Wypraski z form z lat 70, wypukłe linie podziału, a wygląda to o tak ładnie jak tutaj: https://www.mojehobby.pl/products/F-14A-Black-Tomcat-142513.html Faktycznie, nie za wesoło Kurczę, a miałem już nadzieję na Tomcata Mavericka. Od dawna o takim marzę... Kiedyś chyba Testors robił to z kalkami z filmu. A teraz kupa, nic nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 13 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2020 (edytowane) Można ewentualnie kupić kalkomanie Fightertown Decals, tam są kalki do F-14 i F-18 Mavericka: Edytowane 13 Sierpnia 2020 przez Solo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 13 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2020 9 godzin temu, Tazman79 napisał: Myślę że i Edek i Quinta zrobią swoje wnętrza kabiny do Su-57 O Eduardzie to szkoda nawet gadać, ale i te tablice Quinta jakoś pośladków nie urywają swoją jakością. Zresztą tutaj nie chodzi tylko o tablice i panele, ale o całą kabinę. Albo się samemu dorobi co trzeba, albo zostanie gołe. Nie spodziewałbym się kabinki Airesa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedros Napisano 13 Sierpnia 2020 Share Napisano 13 Sierpnia 2020 8 godzin temu, Solo napisał: Można ewentualnie kupić kalkomanie Fightertown Decals, tam są kalki do F-14 i F-18 Mavericka: No tak, żeby tylko jeszcze były gdzieś dostępne (albo nie umiem znaleźć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 13 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2020 Ja najczęściej kupuje ich kalki bezpośrednio ze strony producenta, ale można i gdzie indziej. W Polsce chyba nikt tego nie sprowadza niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano 13 Sierpnia 2020 Share Napisano 13 Sierpnia 2020 Zdaje się, że sklep the48ers ma kalki Fightertown w ofercie. Zamawiam tam jakieś duperele co jakiś czas, idzie to wszytko z Cypru, więc nie ma obaw o jakieś dodatkowe koszta. I przy najtańszej opcji pocztą nie czeka się wcale długo, 7-10 dni max. Żeby jeszcze pozostać w temacie, to jestem ciekaw tego Su-57 Zvezdy. Mam też nadzieję, że będzie to w 100% nowy wypust a nie powiększony model ze skali 1/72, bo on zdaje się, że nie był specjalnie udany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 13 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2020 To na pewno new tool, ale jak go zrobią to nie wiadomo. Może to być powiększony 72, wtedy też chyba będzie new tool. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 13 Sierpnia 2020 Share Napisano 13 Sierpnia 2020 13 godzin temu, Solo napisał: O Eduardzie to szkoda nawet gadać, A czemu? Podobno mają jakieś nowe super maszyny więc kolorowe blaszki kabin mają być super jakości. Ale trochę czasu minie zanim stare się wyprzedadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 13 Sierpnia 2020 Share Napisano 13 Sierpnia 2020 39 minut temu, kzugaj napisał: A czemu? Podobno mają jakieś nowe super maszyny więc kolorowe blaszki kabin mają być super jakości. Ale trochę czasu minie zanim stare się wyprzedadza Raczej zaczeli pracowac nad podróbką Quinty, ich drukarki mogą robic dokładnie to samo ( no podobne powiedzmy, Quinta jednak jest lepsza jakościowo). Do Yahu maja lata świetlne ale nie specjalnie chcą iść w ta stronę. Uważaja, że ich produkty sa najlepsze i basta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 14 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2020 Edki się wreszcie sprężają, w październiku wydadzą GBU-54: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedros Napisano 14 Sierpnia 2020 Share Napisano 14 Sierpnia 2020 W dniu 13.08.2020 o 15:50, Solo napisał: Ja najczęściej kupuje ich kalki bezpośrednio ze strony producenta, ale można i gdzie indziej. W Polsce chyba nikt tego nie sprowadza niestety. A, tu mnie masz tam nie zajrzałem W dniu 13.08.2020 o 15:57, Mates napisał: Zdaje się, że sklep the48ers ma kalki Fightertown w ofercie. Zamawiam tam jakieś duperele co jakiś czas, idzie to wszytko z Cypru, więc nie ma obaw o jakieś dodatkowe koszta. I przy najtańszej opcji pocztą nie czeka się wcale długo, 7-10 dni max. Żeby jeszcze pozostać w temacie, to jestem ciekaw tego Su-57 Zvezdy. Mam też nadzieję, że będzie to w 100% nowy wypust a nie powiększony model ze skali 1/72, bo on zdaje się, że nie był specjalnie udany. Faktycznie ma!!! Zamawiam. Dzięki chłopaki za pomoc. Jednak sobie ulepię maszynę Mavericka, a nawet Icemana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 14 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2020 Jeśli Ci się nie śpieszy, to taniej wyjdzie zamówić w LuckyModel, tylko że teraz tego zestawu nie mają i mogą go mieć pewnie nawet dopiero za kilka miesięcy. Ale transport u nich jest tani, 2-3 dolary za kalkomanie, sam zestaw też jest o 1 dolar tańszy niż u producenta. Tylko że trzeba długo czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floggerFAN Napisano 14 Sierpnia 2020 Share Napisano 14 Sierpnia 2020 23 godziny temu, Qz9 napisał: Do Yahu maja lata świetlne ale nie specjalnie chcą iść w ta stronę. Uważaja, że ich produkty sa najlepsze i basta i niech tak zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 14 Sierpnia 2020 Share Napisano 14 Sierpnia 2020 23 godziny temu, Qz9 napisał: Raczej zaczeli pracowac nad podróbką Quinty, ich drukarki mogą robic dokładnie to samo ( no podobne powiedzmy, Quinta jednak jest lepsza jakościowo). Do Yahu maja lata świetlne ale nie specjalnie chcą iść w ta stronę. Uważaja, że ich produkty sa najlepsze i basta Wiesz takiego newsa na FB sprzedał Atlis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 14 Sierpnia 2020 Share Napisano 14 Sierpnia 2020 W dniu 13.08.2020 o 09:30, Solo napisał: O Eduardzie to szkoda nawet gadać, ale i te tablice Quinta jakoś pośladków nie urywają swoją jakością. Może ja niezbyt wiele wymagam, ale wydaje mi się, że są okej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 15 Sierpnia 2020 Share Napisano 15 Sierpnia 2020 Znalazłem coś takiego na Ebayu, czy może ktoś wie coś więcej? Napisane jest że nowość 2020. Może i u nas będzie dostępny https://www.ebay.com/itm/GreatWall-S4814-1-48-SCALE-RUSSIAN-SWIFTS-MIG-29-9-13-FULCRUM-C-2020-NEW/174340877947?hash=item289786ae7b:g:3J4AAOSw4n1fBDYl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 15 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2020 (edytowane) To zwykły MiG-29 9-13 GWH z nowymi kalkami teamu akrobacyjnego. Edytowane 15 Sierpnia 2020 przez Solo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 15 Sierpnia 2020 Share Napisano 15 Sierpnia 2020 5 minut temu, Solo napisał: To zwykły MiG-29 9-13 GWH z nowymi kalkami Rosyjskich Rycerzy. Tego malowania szukałem, fajnie by wygjadał z Su-27 Myślisz że warto kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 15 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2020 Ja bym poczekał na Su-35 GWH z Rosyjskimi Rycerzami, zdaje się że w tym roku mają wyjść. Tak czy inaczej oba zestawy w podobnym malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 15 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2020 Tak na marginesie jeszcze: ten zestaw to typowa przedsprzedaż chińska, coś jak sprzedaż Su-27UB GWH - dostawa możliwa nawet w grudniu. Model jeszcze nie wydany a oni już sprzedają. Tzn. pieniądze chętnie wezmą od Ciebie już teraz, ale model dostaniesz jak będzie normalnie w sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi