mirage3 Napisano 30 Września 2022 Share Napisano 30 Września 2022 (edytowane) To się ciekawie robi Edytowane 30 Września 2022 przez mirage3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano 30 Września 2022 Share Napisano 30 Września 2022 (edytowane) Widać, że temat tego F-35 jest już mocno zaawansowany, pewnie niedługo pojawią się zdjęcia wyprasek - na necie chodzi info, że model na rynku będzie jeszcze w tym roku. Z tego co wyczytałem, to ma być 9 opcji malowania. Spodziewam się, że pewnie z 400-450 zł będzie trzeba położyć. Edytowane 30 Września 2022 przez Mates 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 30 Września 2022 Share Napisano 30 Września 2022 17 minut temu, Mates napisał: Spodziewam się, że pewnie z 400-450 zł będzie trzeba położyć. Zapewne tak będzie ale to jest Tamka można wybaczyć Ciekawe jaki plan mają dalej ? Wersje B i C zupełnie nie zdziwiło by mnie jakby MENG wyleciał z kolejnym F-35... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel.G Napisano 30 Września 2022 Share Napisano 30 Września 2022 Znając Tamaję to na inne wersje możemy długo poczekać. Ja osobiście będę z niecierpliwością wersji B będę wypatrywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 30 Września 2022 Share Napisano 30 Września 2022 Podbijam stawkę 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 30 Września 2022 Share Napisano 30 Września 2022 (edytowane) 41 minut temu, Psar77 napisał: Podbijam stawkę Słabo podbijasz na ARC już debata była przed wakacjami EDIT: @Psar77 tu brakuje Tomcata dorzucaj do pieca Edytowane 30 Września 2022 przez mirage3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 30 Września 2022 Share Napisano 30 Września 2022 (edytowane) Zdublowany post. Edytowane 30 Września 2022 przez mirage3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano 30 Września 2022 Share Napisano 30 Września 2022 Będzie kilka ciekawych nowości. Mengowy Phantom, F-35 Tamki (myślę, że Meng pójdzie nieco w odstawkę - choć to wciąż bardzo dobry model!), zapowiedzi GWH i jeszcze Apache od Takoma. Ciekawie. Trzeba będzie zabrać pożyczkę u bociana. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_karton Napisano 30 Września 2022 Share Napisano 30 Września 2022 Nie chcę wzburzać oceanu modelarskich uczuć, ale na moje oko to model F-35a japoński przypomina mocno F-35b włoski. Mam nadzieję, że jestem w błędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 30 Września 2022 Share Napisano 30 Września 2022 10 minut temu, lord_karton napisał: Nie chcę wzburzać oceanu modelarskich uczuć, ale na moje oko to model F-35a japoński przypomina mocno F-35b włoski. Mam nadzieję, że jestem w błędzie. Nie wolno tak myśleć ! Jak nie Tamka to kto ? Zatem... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 30 Września 2022 Share Napisano 30 Września 2022 Szkoda że nadal nikt nie chce zrobić MiGa-29UB 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 30 Września 2022 Share Napisano 30 Września 2022 2 godziny temu, mirage3 napisał: Słabo podbijasz na ARC już debata była przed wakacjami EDIT: @Psar77 tu brakuje Tomcata dorzucaj do pieca Zajawki Tomcata mają ze 2 lata, więc się nie napalam, patrząc na plakata 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_karton Napisano 30 Września 2022 Share Napisano 30 Września 2022 Po krótkim namyśle doszedłem do kontrowersyjnego wniosku, że może to IBG zrobi ładnego F-35. Firmowe tabu zostało już złamanie przepadkiem MiGa. Takie tam łiszfultinkink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 30 Września 2022 Share Napisano 30 Września 2022 I to są najlepsze nowiny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juffre Napisano 30 Września 2022 Share Napisano 30 Września 2022 2 minuty temu, Tap-chan napisał: I to są najlepsze nowiny Myślisz, że będzie lepszy od Tamki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 30 Września 2022 Share Napisano 30 Września 2022 Teraz, Juffre napisał: Myślisz, że będzie lepszy od Tamki? Od F-14B tamki na pewno 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 30 Września 2022 Share Napisano 30 Września 2022 Co do F-35A Tamki jest dochodzenie czy to na pewno new tool inspektor Dariusz in Action 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 30 Września 2022 Share Napisano 30 Września 2022 4 godziny temu, mirage3 napisał: Co do F-35A Tamki jest dochodzenie czy to na pewno new tool inspektor Dariusz in Action Nie ma to jak zrobić z siebie idiote na zagranicznym forum bo na polskim już nie da rady Brawo solo jeszcze tylko atlisa tam brakuje. On za to na FB wymiata ze sztarbala 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 1 Października 2022 Share Napisano 1 Października 2022 W dniu 27.07.2022 o 19:30, mirage3 napisał: Mirage Rules Może przepakują Kinetica... Czy ktoś się orientuje kiedy Heller wprowadzi na rynek ten model ? Scalemodels podaje, że to przepak Kinetica (tak samo jak Starfighter) jest ale nie podaje, miesiąca wydania. Coś komuś wiadomo w tej kwestii ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 1 Października 2022 Share Napisano 1 Października 2022 (edytowane) Na the48ers.com Lighting jest po 62€ czyli coś ok. 312zł jakby jakoś się złotówka ogarnęła to i poniżej 3 stówek mogłoby być EDIT: Więcej zdjęć F-35A Edytowane 1 Października 2022 przez mirage3 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 1 Października 2022 Share Napisano 1 Października 2022 Techmod i Exito pewnie szykują już kalkomanie z w naszych malowaniach. Jest drogo bo dolar chodzi po 5,05 PLN!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 1 Października 2022 Share Napisano 1 Października 2022 40 minut temu, robertmodelarz napisał: Techmod i Exito pewnie szykują już kalkomanie z w naszych malowaniach. Jest drogo bo dolar chodzi po 5,05 PLN!!!! Lepiej kupować póki jeszcze tanio, po zimie może być i czterocyfrowa kwota za 1:48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KayFranz Napisano 1 Października 2022 Share Napisano 1 Października 2022 (edytowane) To przestaniesz kupować, a zaczniesz kleić. Ja np. mam modeli na to i jeszcze jakieś dwa życia, więc ta prognoza nie jest zbyt przerażającą perspektywą. Edytowane 1 Października 2022 przez KayFranz 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 1 Października 2022 Share Napisano 1 Października 2022 (edytowane) 16 minut temu, KayFranz napisał: To przestaniesz kupować, a zaczniesz kleić. Ja np. mam modeli na to i jeszcze jakieś dwa życia, więc ta prognoza nie jest zbyt przerażającą perspektywą. Żeby zacząć to trzeba najpierw przestać. Edytowane 1 Października 2022 przez Tap-chan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 2 Października 2022 Share Napisano 2 Października 2022 Wersji A to ta którą będziemy mieli? Oczywiście plus drobne przeróbki tylko dla nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi