BRAVO112 Napisano 27 Kwietnia Share Napisano 27 Kwietnia nooooo. tylko kto zbuduje tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 27 Kwietnia Share Napisano 27 Kwietnia Ale to jest 1:32 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 27 Kwietnia Share Napisano 27 Kwietnia wiem, ale tez musi byc kiedys zbudowany.... a ten nowy 48 wyglada super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 27 Kwietnia Share Napisano 27 Kwietnia Nie wiem, czy się cieszyć, czy bać... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 27 Kwietnia Share Napisano 27 Kwietnia 4 minuty temu, Wojtu204 napisał: Nie wiem, czy się cieszyć, czy bać... Jedno i drugie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 27 Kwietnia Share Napisano 27 Kwietnia Obok jeszcze leżał Royal Navy Fairey Battle ale i tak nie ma chyba wyboru, classic airframes ma sporo baboli w sumie tez nic dziwnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 27 Kwietnia Share Napisano 27 Kwietnia Academy coraz dziwniejsze tematy klepie... Po Edku kolejny nowy Wildcat w 1/48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 27 Kwietnia Share Napisano 27 Kwietnia 4 godziny temu, Wojtu204 napisał: Nie wiem, czy się cieszyć, czy bać... Tam po lewej Navy UH-1 w jakiej skali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 27 Kwietnia Share Napisano 27 Kwietnia 12 minut temu, panmopsik napisał: Tam po lewej Navy UH-1 w jakiej skali ? 1/35 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 28 Kwietnia Share Napisano 28 Kwietnia 16 godzin temu, mirage3 napisał: Academy coraz dziwniejsze tematy klepie... Po Edku kolejny nowy Wildcat w 1/48 Ten Tu-22 to jakaś nowość, czy coś odgrzewanego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 28 Kwietnia Share Napisano 28 Kwietnia 1 godzinę temu, giberes napisał: Ten Tu-22 to jakaś nowość, czy coś odgrzewanego? Masz w rogu logo Minicrafta. https://www.scalemates.com/kits/academy-minicraft-4433-tupolev-tu-22-backfire-c--1496797 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frankie Napisano 28 Kwietnia Share Napisano 28 Kwietnia 19 godzin temu, mirage3 napisał: Academy coraz dziwniejsze tematy klepie... Po Edku kolejny nowy Wildcat w 1/48 No i CH-53. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 28 Kwietnia Share Napisano 28 Kwietnia (edytowane) Próbne wtryski Fairey Battle od Trębacza. Chyba się przemogę...: Edytowane 28 Kwietnia przez barszczo 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 28 Kwietnia Share Napisano 28 Kwietnia Ciekawe czy będą nasze malowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 28 Kwietnia Share Napisano 28 Kwietnia Byle nie takie jak w Hurricane Mk.I 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 28 Kwietnia Share Napisano 28 Kwietnia O to to, dokładnie. Dobrze gada, dać mu wutki (cokolwiek by to miało oznaczać, nie namawiam do spożywania %) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 28 Kwietnia Share Napisano 28 Kwietnia (edytowane) Classic Airframes miał dwa duże babole, które było widać: statecznik pionowy z niewłasciwym profilem i bez skręcenia oraz cały nos o złym kształcie. Będa zestawy 3D drukowane z tego co widzę, bo tego charakterystycznego załamania nie widać. Na ramkach chyba jeszce jest gdzieś część na przód pod śmigło, bo chyba tak płasko nie zostawią? ze zdjęć to wugląda kadłub właśnie jak od CA. Edytowane 28 Kwietnia przez Qz9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 1 Maja Share Napisano 1 Maja Czy ktoś się skusił na nowego rumuńskiego PZL /IAR P.24E od MirageHobby ? Ciekaw jestem, czy te wydruki 3D są coś warte, bo na dostępnych zdjęciach widać np. na chłodnicach jakieś artefakty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 1 Maja Share Napisano 1 Maja (edytowane) 1:48 F4U-2 Corsair Hobbyboss 80385 Edytowane 11 Czerwca przez robertmodelarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 1 Maja Share Napisano 1 Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herod Napisano 2 Maja Share Napisano 2 Maja Academy to powinna wznowić P-36 z francuskimi kalkami... Czekam z niecierpliwością. Tamka chyba darowała sobie D.520, a ceny na rynku wtórnym są chore (zważywszy choćby na trefną białą kalkomanię). Ale moje pytanie na dzień dzisiejszy brzmi: wiadomo coś w temacie M.S. 406 od Dora Wings? Czy raczej, zważywszy na sytuację wojenną, mam się raczej na niego nie "nastawiać".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 2 Maja Share Napisano 2 Maja 7 minut temu, Herod napisał: Academy to powinna wznowić P-36 z francuskimi kalkami... Czekam z niecierpliwością. Tamka chyba darowała sobie D.520, a ceny na rynku wtórnym są chore (zważywszy choćby na trefną białą kalkomanię). Ale moje pytanie na dzień dzisiejszy brzmi: wiadomo coś w temacie M.S. 406 od Dora Wings? Czy raczej, zważywszy na sytuację wojenną, mam się raczej na niego nie "nastawiać".... W sklepie internetowym producenta ma status: "w magazynie" W Polsce już też można go zamawiać więc pewnie będzie lada moment dostępny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herod Napisano 2 Maja Share Napisano 2 Maja Dzięki! Vous n'aurez pas l'Alsace et la Lorraine Et, malgré vous, nous resterons Français Vous avez pu germaniser la plaine Mais notre cœur, vous ne l'aurez jamais! Dożyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 2 Maja Share Napisano 2 Maja 5 minut temu, Herod napisał: Dzięki! Vous n'aurez pas l'Alsace et la Lorraine Et, malgré vous, nous resterons Français Vous avez pu germaniser la plaine Mais notre cœur, vous ne l'aurez jamais! Dożyłem. Proszę bardzo. Dodam tylko że do Francuzów warto kupić farby Bilmodel. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano 2 Maja Share Napisano 2 Maja https://www.banzaisf.ig.pl/samoloty?func=productPage&wid=139&pid=11716&cid=&prid= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi