mig Napisano 11 Stycznia 2020 Share Napisano 11 Stycznia 2020 (edytowane) Międzynarodowy Festiwal Modelarski Bytom 14-15 marca 2020 Więcej informacji: http://bytom-model-festiwal.pl Edytowane 11 Stycznia 2020 przez mig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Duke Napisano 11 Lutego 2020 Share Napisano 11 Lutego 2020 Czy będzie możliwość zdania modeli w piątek popołudniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 12 Lutego 2020 Share Napisano 12 Lutego 2020 W kasie startowej młodzików w kategorii Pojazdy wojskowe kołowe i gąsienicowe są tylko skale 1/72 i 1/35, a co ze skalą 1/48? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Godlewski Napisano 12 Lutego 2020 Share Napisano 12 Lutego 2020 Kiedy będzie możliwość zarejestrowania modeli na wystawę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 13 Lutego 2020 Share Napisano 13 Lutego 2020 Nie doczekasz się odpowiedzi. Bytom jest obrażony na MW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 13 Lutego 2020 Autor Share Napisano 13 Lutego 2020 (edytowane) Tego typu pytania trzeba kierować do organizatorów. Ja tylko dodałem informację o imprezie. Nie jestem współorganizatorem. Rejestracja modeli prawdopodobnie po 15 lutego. Przynajmniej w zeszłym roku tak było. Na sąsiednim forum jest więcej informacji https://pwm.org.pl/viewtopic.php?f=9&t=88872 Edytowane 13 Lutego 2020 przez mig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 13 Lutego 2020 Share Napisano 13 Lutego 2020 6 godzin temu, Solo napisał: Nie doczekasz się odpowiedzi. Bytom jest obrażony na MW. a czemu jest obrażony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 13 Lutego 2020 Share Napisano 13 Lutego 2020 Nie znam szczegółów, ale ktoś tam od nich został tutaj zbanowany, czy coś - nie wiem dokładnie i nie wnikam. Faktem jest że nie pierwszy raz Bytom nie ogłasza się na naszym forum, a przecież to festiwal dla wszystkich modelarzy, no chyba że modelarze z ModelWorka nie są tam mile widziani. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 3 Marca 2020 Share Napisano 3 Marca 2020 Teraz też pytanie podstawowe czy będzie - ze względu na koronawirusa. Esportowa impreza w Spodku była bez udziału publiczności. Festiwal modelarski bez udziału publiczności - no to taki średni pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 3 Marca 2020 Share Napisano 3 Marca 2020 Na dzień dzisiejszy podali na PWM że impreza odbędzie się w terminie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 3 Marca 2020 Share Napisano 3 Marca 2020 Ale zdaje się, że sejm wprowadził ustawę o odwołaniu imprez masowych powyżej 1000 osób... Trzeba obserwować, bo może się to zmienić z dnia na dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 3 Marca 2020 Share Napisano 3 Marca 2020 Shizoukę też odwołali. Trudno się dziwić, po co ryzykować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 3 Marca 2020 Share Napisano 3 Marca 2020 2 minuty temu, WujekAlice napisał: Ale zdaje się, że sejm wprowadził ustawę o odwołaniu imprez masowych powyżej 1000 osób Nie wiem.Nie śledzę wiadomości z tego namiotu cyrkowego. 3 minuty temu, WujekAlice napisał: Trzeba obserwować, bo może się to zmienić z dnia na dzień. Z tym się zgodzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 3 Marca 2020 Share Napisano 3 Marca 2020 Godzinę temu, Xmen napisał: Nie wiem.Nie śledzę wiadomości z tego namiotu cyrkowego. Niestety czasem trzeba, bo kuźwa w tym cyrku zapadają decyzje, które niestety nas bardzo dotyczą... ale to tak na marginesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 6 Marca 2020 Share Napisano 6 Marca 2020 Bytom odwołany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 6 Marca 2020 Share Napisano 6 Marca 2020 to grubo już, czyli babryba pewnie też będzie odwołana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobek Napisano 6 Marca 2020 Share Napisano 6 Marca 2020 Wrzucicie linka z oficjalnym linkiem i infromacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 6 Marca 2020 Share Napisano 6 Marca 2020 27 minut temu, Bengal napisał: czyli babryba pewnie też będzie odwołana Trzeba myśleć pozytywnie Mam nadzieję, że jednak nie będzie odwołana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 6 Marca 2020 Share Napisano 6 Marca 2020 14 minut temu, abtb napisał: Mam nadzieję, że jednak nie będzie odwołana. ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 6 Marca 2020 Share Napisano 6 Marca 2020 Jest odwołana z przesunięciem terminu na październik - rozmawiałem z organizatorem telefonicznie na FB jest juz oficjalny komunikat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 7 Marca 2020 Autor Share Napisano 7 Marca 2020 Festiwal modelarski Bytom 2020 przełożony na jesień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 8 Marca 2020 Share Napisano 8 Marca 2020 Skoro nie ma Bytomia to może kogoś zainteresuje: http://www.festiwal.kmd.pl/ Póki co nieodwołane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 8 Marca 2020 Share Napisano 8 Marca 2020 Ale też na bombie - ten sam wojewoda! Ale jestem ciekawy rozstrzygnięcia no bo termin ten sam impreza niemal tożsama jeśli chodzi o charakter - zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 8 Marca 2020 Share Napisano 8 Marca 2020 Główny Inspektorat Sanitarny odradza organizowanie imprez masowych w obiektach zamkniętych, powyżej 1000 uczestników. Oficjalne zakazy to raczej kwestia czasu. Przypadków koronowirusa w naszym kraju jest coraz więcej i pewnie ich ilość będzie szybko rosła. Bardzo nierozsądne byłoby w tej sytuacji organizowanie jakichkolwiek festiwali. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 9 Marca 2020 Share Napisano 9 Marca 2020 ... oraz wybieranie się na nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi