Bartosz Ciesielski Napisano 13 Marca 2020 Share Napisano 13 Marca 2020 (edytowane) O to kolejna moja praca nazwałem ją ,, ......nawet z narażeniem życia " jest to fragment ślubowania funkcjonariuszy policji. Moja mała diorama przedstawia sapera policjant i robota w trakcie rozpoznawania ładunku wybuchowego ( rura bomby) na jednym z miejskich podwórek . Parę słów o tym co wykorzystane , figura i robot Meng, kubły na śmieci Balaton Model, worki z śmieciami inwencja własna, kartony dostałem od kogoś, trylinka odlew gipsowy, trzepak stara ramka od modelu, mur styrodur . Miłego oglądania Edytowane 13 Marca 2020 przez Bartosz Ciesielski 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 13 Marca 2020 Share Napisano 13 Marca 2020 Piękna robota! Trzepak pierwsza klasa - kojarzy się z dobrymi czasami Ale jakby go postawili tak blisko muru to miałbym rozbitą czaszkę... Troszkę zbyt sterylnie jak na strefę przyśmietnikową. Fajne napisy na murku ale gdzie nazwa lokalnego klubu piłkarskiego? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 13 Marca 2020 Share Napisano 13 Marca 2020 8 minut temu, TAW napisał: Piękna robota! Trzepak pierwsza klasa - kojarzy się z dobrymi czasami Ale jakby go postawili tak blisko muru to miałbym rozbitą czaszkę... Troszkę zbyt sterylnie jak na strefę przyśmietnikową. Fajne napisy na murku ale gdzie nazwa lokalnego klubu piłkarskiego? No i oczywiście JP 100% musi być! taśma z czego? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 13 Marca 2020 Autor Share Napisano 13 Marca 2020 9 minut temu, TAW napisał: Piękna robota! Trzepak pierwsza klasa - kojarzy się z dobrymi czasami Ale jakby go postawili tak blisko muru to miałbym rozbitą czaszkę... Troszkę zbyt sterylnie jak na strefę przyśmietnikową. Fajne napisy na murku ale gdzie nazwa lokalnego klubu piłkarskiego? dzięki nie chciałem żeby był z byt wielki syf a co do nazwy lokalnej drużyny nie chciałem żeby ktoś poczuł się urażony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 13 Marca 2020 Autor Share Napisano 13 Marca 2020 potrkur taśmę kupiłem w Martoli razem z koszami na śmieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 13 Marca 2020 Share Napisano 13 Marca 2020 8 minut temu, Bartosz Ciesielski napisał: dzięki nie chciałem żeby był z byt wielki syf a co do nazwy lokalnej drużyny nie chciałem żeby ktoś poczuł się urażony Ależ dlaczego ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 13 Marca 2020 Share Napisano 13 Marca 2020 E tam, poprawność polityczna... A jak już to coś neutralnie zmyślonego np Tornado Piździchów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 13 Marca 2020 Share Napisano 13 Marca 2020 Finał LM - Unia Susz vs Real Madryt, to by było coś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 13 Marca 2020 Share Napisano 13 Marca 2020 Kosmos Pęciszewko! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 13 Marca 2020 Share Napisano 13 Marca 2020 Bardzo ciekawa praca. A Alternatywy 4 wiecznie żywe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 13 Marca 2020 Share Napisano 13 Marca 2020 Jakoś nie mój klimat, ale praca ok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 14 Marca 2020 Share Napisano 14 Marca 2020 Pomysł ciekawy, wykonanie nieźle. Kubły na smieci świetne. Trzepak fajny. Spacer trochę się błyszczy, ale przede wszystkim brak kabelków przy robocie saperskim. To razi dość mocno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 14 Marca 2020 Share Napisano 14 Marca 2020 Powinno być ANIOŁ WON.Do reszty się nie czepiam fajowa robótka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 14 Marca 2020 Share Napisano 14 Marca 2020 Brawo! Oryginalny pomysł, niezłe wykonanie i z wyczuciem. Nie ma przerostu formy nad treścią, czyli wszystkiego w sam raz. Moim zdaniem nienaturalnie wyszły cegły, zbyt błyszczące i kolorowe. Pirotechnika też bym bardziej zmatowił. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 14 Marca 2020 Share Napisano 14 Marca 2020 13 godzin temu, TAW napisał: Piękna robota! Trzepak pierwsza klasa - kojarzy się z dobrymi czasami Ale jakby go postawili tak blisko muru to miałbym rozbitą czaszkę... Troszkę zbyt sterylnie jak na strefę przyśmietnikową. Fajne napisy na murku ale gdzie nazwa lokalnego klubu piłkarskiego? U nas było podobne usytuowanie z tym,że był kamienny murek a czaszki sobie nikt nie rozbił a dzieciaki były zwinniejsze na takich trzepakach od małp na drzewach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 14 Marca 2020 Share Napisano 14 Marca 2020 (edytowane) A czemu wypikslowałeś opakowania po browarku ? Nie zapłacili Ci za reklamę ? A tak na serio - brakuj kilku petów, puszek i gum do żucia przylepionych do trylinki. Mnie pasowałby też jakiś gołąb na trzepaku... ... i ślady po obecności innych gołębi. Edytowane 14 Marca 2020 przez martinello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 14 Marca 2020 Autor Share Napisano 14 Marca 2020 (edytowane) Teraz, martinello napisał: A czemu wypikslowałeś opakowania po browarku ? Nie zapłacili Ci za reklamę ? A tak na serio - brakuj kilku petów, puszek i gum do żucia przylepionych do trylinki. Mnie pasowałby też jakiś gołąb na trzepaku... ... i ślady po obecności innych gołębi. Kartony po browarku takie dostałem, a kiepów i puszek nie ma bo Anioł ogarną poranny bałagan i zainteresował się walizką . A co do gołębia to się nad tym zastanawiałem Edytowane 14 Marca 2020 przez Bartosz Ciesielski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 14 Marca 2020 Autor Share Napisano 14 Marca 2020 Jedna ciekawa rzecz saper błyszczy się tylko na fotkach tym bardziej że są na nim 2 warstwy matu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 14 Marca 2020 Share Napisano 14 Marca 2020 21 minut temu, Bartosz Ciesielski napisał: A co do gołębia to się nad tym zastanawiałem A ja Ci mówię, zostaw jak jest. Dodatkowe elementy będą tylko doklejkami do skończonej całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 14 Marca 2020 Autor Share Napisano 14 Marca 2020 2 godziny temu, Grzes napisał: A ja Ci mówię, zostaw jak jest To tak zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 15 Marca 2020 Share Napisano 15 Marca 2020 No piknie panie piknie, dużo smaczków ,zwłaszcza ten Windows w laptoku robi robotę ,wory na śmieci też są przednie a takich niebieskich z Jana Niezbędnego to sam używam , całość jest skończona , ale trochę brakuje zgniecionych butelek PET . Pozdr. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi