_OldMan_ Napisano 19 Grudnia 2020 Share Napisano 19 Grudnia 2020 Nie zdaje się, a na pewno. Ciekawe co to za ptica: https://modelwork.pl/profile/10699-atlas/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 19 Grudnia 2020 Share Napisano 19 Grudnia 2020 5 godzin temu, _OldMan_ napisał: Nie zdaje się, a na pewno. Ciekawe co to za ptica: https://modelwork.pl/profile/10699-atlas/ Sugerujesz ze to Atlis? Watpie jest moderatorem w jednej z grup na FB. Tam czuje sie jak ryba w wodzie nie szczedza jezyka przy opiniiach o modelach innych modelarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 19 Grudnia 2020 Share Napisano 19 Grudnia 2020 Co tu się.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 19 Grudnia 2020 Share Napisano 19 Grudnia 2020 22 minuty temu, Psar77 napisał: Co tu się.... "Modelwork i poszukiwacze zaginionego trola" w kinach po pandemii... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 20 Grudnia 2020 Share Napisano 20 Grudnia 2020 Sugeruję aby któryś z adminów tu posprzątał, bo się niezły offtop zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 20 Grudnia 2020 Share Napisano 20 Grudnia 2020 Godzinę temu, _OldMan_ napisał: Sugeruję aby któryś z adminów tu posprzątał, bo się niezły offtop zrobił. I, o ile się da, tego posta o polskich F-16 w 1/72 to jednak mógłby przywrócić, choćby jako cytat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awc-models Napisano 23 Lutego 2021 Share Napisano 23 Lutego 2021 Znowu mnie zaatakowała chęć modelowania więc ją solidnie wykorzystałem. Miałem zrobić wlot do F-16 z TAMIYA potem stwierdziłem, że zrobię też do KINETICa a teraz jeszcze to: Tak, tak... HASEGAWA też doczekała się wlotu do BLOCK 25/32/42/52/SUFA. Dołożę jeszcze anteny boczne ze stroboskopami oraz anteny pod wlotem. Nie mogłem patrzeć na ten model z tym oryginalnym pseudo wlotem... Sam mam chyba ze 3 modele i stwierdziłem, że jak nikt nie kupi to będę miał dla siebie. Tak oglądałem sobie wnęki z AIRESa do HASEGAWy i raczej nie będzie problemu z dopasowaniem chociaż piłowania i szlifowania w żywicy będzie ogrom. Tutaj efekt końcowy do modelu KINETICa Muszę przyznać, że fajnie się to składa - wszystko idealnie pasuje... Zobaczymy jak będzie ze spasowaniem po odlaniu tego elementu jako całość. Cały czas nie mogę zrozumieć jak w dobie 3D można tak spier.....lić ten wlot w tym modelu. Doprowadzenie tego wlotu do używalności to jest czysta masakra...... Teraz wszystkie 3: Też zrobiłem nowy garb do HASEGAWy. Na razie kończę osprzęt na garbie i będzie można próbować to odlewać. Jeśli chodzi o pylony to czekam na przesyłkę z MASTERa. Liczę, że do soboty dotrze, Jak tylko się pojawią części to od razu pokażę na forum. 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 24 Lutego 2021 Share Napisano 24 Lutego 2021 J już nie mogę się doczekać, kiedy te zestawy do Kinetica i Tamiyi będą w sprzedaży 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awc-models Napisano 25 Lutego 2021 Share Napisano 25 Lutego 2021 Tazman79 jakby co to wlot do TAMIYA jest już w sprzedaży 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 26 Lutego 2021 Share Napisano 26 Lutego 2021 12 godzin temu, awc-models napisał: Tazman79 jakby co to wlot do TAMIYA jest już w sprzedaży Bezpośrednio na stronie firmy czy jest w jakimś sklepie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awc-models Napisano 26 Lutego 2021 Share Napisano 26 Lutego 2021 Proszę o kontakt na: office@awc-models.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awc-models Napisano 27 Lutego 2021 Share Napisano 27 Lutego 2021 Dwa ostatnie zestawy do F-16 z TAMIYA A48-34 - ZESTAW WALORYZUJĄCY - cena 50 zł A48-37 - WLOT POWIETRZA - cena 80 zł 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awc-models Napisano 27 Lutego 2021 Share Napisano 27 Lutego 2021 Dzisiaj dotarła do mnie mała paczuszka... A w niej MASTER!!!!!! Klasa sama w sobie!!!!! Jak zobaczyłem ten woreczek to mało nie dostałem zawału. Śruby są cudowne i oczywiście idealnie wytoczone. Warto było poczekać aby MASTER wykonał te części. Do zestawu z pylonami będę wkładał 18 szt. Dwie sztuki będą rezerwowe, chociaż do dwóch pylonów włożyłem 8 śrub i żadnej nie zgubiłem. Przy moich żywicznych tylko przy jednym pylonie 3 szt. mi "odstrzeliły". Teraz nie będzie problemu Teraz robię instrukcję i od przyszłego tygodnia zestawy będą w sprzedaży. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 27 Lutego 2021 Share Napisano 27 Lutego 2021 Czy robisz też zestawy do skali 1:72 (interesuje mnie ogólnie polskie lotnictwo, nie koniecznie F-16). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jery Napisano 27 Lutego 2021 Share Napisano 27 Lutego 2021 Aż żal na te pylony uzbrojenie zakładać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 28 Lutego 2021 Share Napisano 28 Lutego 2021 Wlot już zamówiłem, teraz będę musiał zamówić pylony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awc-models Napisano 2 Marca 2021 Share Napisano 2 Marca 2021 W dniu 27.02.2021 o 22:42, Grzes napisał: Czy robisz też zestawy do skali 1:72 (interesuje mnie ogólnie polskie lotnictwo, nie koniecznie F-16). Tak. Robię też zestawy do skali 1/72 chociaż główne siły kieruję na 1/48. Dzisiaj w sprzedaży mam następujące zestawy: AWC A72-01 – B8 – V20 ( 4 szt. + kalka) AWC A72-04 – F-16 CFT ( REV ) AWC A72-05 – F-16 PODSTAWA STATECZNIKA ( BLOCK 52 ) ( REV ) AWC A72-08 – F-16 PODSTAWA STATECZNIKA ( BLOCK 30/50 ) ( REV ) AWC A72-09 – F-16 D ZESTAW – CFT + PODSTAWA – BLOCK 52 ( REV ) AWC A72-10 – F-16 D ZESTAW – CFT + PODSTAWA – BLOCK 30/50 ( REV ) 60 PLN do odlania są jeszcze następujące zestawy: AWC A72-02 – UB – 16 57KV ( 4 szt. + kalka) AWC A72-03 – UB – 16 57UM ( 4 szt. + kalka) AWC A72-06 – UB_32A ( 4 szt. + kalka) AWC A72-07 – UB_32A_24 ( 4 szt. + kalka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobek Napisano 2 Marca 2021 Share Napisano 2 Marca 2021 Szukam i nie moge znalzc, mianowicie pylony do Su-22, ze dwie strony wczesniej ktos pisał ze istnieje takie cos o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 2 Marca 2021 Share Napisano 2 Marca 2021 Były kiedys w sprzedaży- widzialem na żywo w Bytomiu 2 lata temu - świetne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 3 Marca 2021 Share Napisano 3 Marca 2021 8 godzin temu, Bobek napisał: Szukam i nie moge znalzc, mianowicie pylony do Su-22, ze dwie strony wczesniej ktos pisał ze istnieje takie cos o co chodzi? JadarHobby ma w swojej ofercie te pylony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobek Napisano 3 Marca 2021 Share Napisano 3 Marca 2021 Już załatwione bezpośrednio z AWC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awc-models Napisano 9 Marca 2021 Share Napisano 9 Marca 2021 Kolejny zestaw do F-16 C/D w skali 1/48 do modelu TAMIYA - komplet pylonów dla naszych BLOCK 52 A48-35 - ZESTAW PYLONÓW - cena 85 zł. Krótka instrukcja montażu Zestawy są dostępne. W razie zainteresowania proszę o kontakt: office@awc-models.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi