wiec4-13 Napisano 15 Kwietnia 2021 Share Napisano 15 Kwietnia 2021 Witam, Skąd masz fototrawione opancerzenie wanny kadłuba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 15 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2021 54 minuty temu, wiec4-13 napisał: Witam, Skąd masz fototrawione opancerzenie wanny kadłuba? Kolega mi zrobił https://www.facebook.com/tomasz.kazimierczak.186 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 18 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2021 Przybyło troszkę kabelków... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnaQ Napisano 19 Kwietnia 2021 Share Napisano 19 Kwietnia 2021 O panie! Szacunek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 19 Kwietnia 2021 Share Napisano 19 Kwietnia 2021 Dobre to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 25 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2021 Pędniki też trzeba poprawić. Skromny początek... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 25 Kwietnia 2021 Share Napisano 25 Kwietnia 2021 Ta obudowa to już skończona? ps- kabelki z poprzedniej aktualizacji ekstra!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 25 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2021 Nie, mocowanie pędników nie jest skończone. W ogóle musi iść do przerobienia. Dostałem rysunki poglądowe i muszę poprawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 25 Kwietnia 2021 Share Napisano 25 Kwietnia 2021 Każdy dorobiony detal cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 30 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2021 Ci co mnie znają, wiedzą, że czasem przy, budowie modelu, lubię zrobić kilka kroków wstecz. No i zrobiłem. Miałem już założone dopancerzenie wanny, były kable i przewody i ... Nie ma tego, zabawa zacznie się od nowa. Dlaczego? Jak to zostało ładnie ujęte w innym warsztacie Rosomaka, model ten ma kilka "żab", które można przełknąć lub nie. Największą z żab, jest skopana przez IBG, wanna po jednej stronie. Ja żab łykać nie lubię, dlatego pozrywałem kable, dopancerzenie i pogoniłem płaza . Teraz jest tak jak w rzeczywistości i mogę spać spokojnie . Przy okazji, robią się też pędniki ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 30 Kwietnia 2021 Share Napisano 30 Kwietnia 2021 A już taki ładny był, "siemianowicki" i znów "obróbka skrawaniem.". Dla sceptyków, ten fragment zasłania wyciągarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 30 Kwietnia 2021 Share Napisano 30 Kwietnia 2021 54 minuty temu, Grzegorz Grabowski napisał: Teraz jest tak jak w rzeczywistości i mogę spać spokojnie najważniejsze by się kłaść spać z czystym sumieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 30 Kwietnia 2021 Share Napisano 30 Kwietnia 2021 11 minut temu, M.A.V. napisał: najważniejsze by się kłaść spać z czystym sumieniem Ja tam wole się kłaść spać z czystymi nogami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 30 Kwietnia 2021 Share Napisano 30 Kwietnia 2021 A może byś... Albo nie, bo znów zaczniesz odrywać Jest git, każda poprawka na plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 2 Maja 2021 Autor Share Napisano 2 Maja 2021 Wanna po poprawkach. Opcja dla maniaków. Jeszcze jeden panel dopancerzenia trzeba dorobić i będzie można strugać orurowanie wanny... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 3 Maja 2021 Autor Share Napisano 3 Maja 2021 Coś się tu poplątało . Brakuje jeszcze dwóch drucików, ale na dziś mam dość. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 11 Maja 2021 Autor Share Napisano 11 Maja 2021 Zabawa z wyciągarką. Pierwsze zdjęcie ukazuje wyciągarkę prosto z pudła, przy czym próbowałem ją lekko podrasować. Niestety, nie podobało mi się to i postanowiłem ją gruntownie przerobić, bazując na elemencie zestawowym. Mam jeszcze problem z "tyłem", czyli stroną bliżej kadłuba. Z rysunków, które widziałem, "tył" w przybliżeniu ma kształt, taki, jak na fotce 4-tej (wyciąłem to od ręki). Na koniec zdjęcie modelu, po przerobieniu wanny. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 11 Maja 2021 Share Napisano 11 Maja 2021 Czy w tej wyciągarce będzie włącznik prawych i lewych obrotów? Widzę, że kolega pokochał obróbkę skrawanie!!!! Tak trzymać, żeby sił starczyło do finiszu!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 11 Maja 2021 Autor Share Napisano 11 Maja 2021 Postaram się, żeby wyciągarka była kompletna. Na chwilę obecną, na tzw. "aby, aby"... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 17 Maja 2021 Autor Share Napisano 17 Maja 2021 (edytowane) Uparłem się na tą wyciągarkę i takie coś wymęczyłem.... Na razie, bo potrzebnych jest jeszcze kilka detali. Edytowane 21 Maja 2021 przez Grzegorz Grabowski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 21 Maja 2021 Autor Share Napisano 21 Maja 2021 Utknąłem troszkę z tymi przeróbkami, ale chyba wychodzę na prostą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 21 Maja 2021 Share Napisano 21 Maja 2021 (edytowane) więcej nie mam dodania Grzegorzu Edytowane 21 Maja 2021 przez Bengal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 21 Maja 2021 Autor Share Napisano 21 Maja 2021 2 minuty temu, Bengal napisał: więcej nie mam dodania Grzegorzu Nie bądź taki skromny Bartoszu. Buffalo jest super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 21 Maja 2021 Share Napisano 21 Maja 2021 7 minut temu, Grzegorz Grabowski napisał: Nie bądź taki skromny Bartoszu. Buffalo jest super!!! super to jest Twoja rzeźba ... a nie pudełkowy model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 21 Maja 2021 Share Napisano 21 Maja 2021 Jeszcze musisz ten otwór w ramie centralnie pod wyciągarka z obydwu stron zasłonić odpowiednim elementem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi