abtb Napisano 25 Października 2020 Share Napisano 25 Października 2020 (edytowane) Aby tradycji stało się zadość, podrzucam do porannej kawy kolejnego "śledzia" Tym razem po włosku, w wersji szturmowej, a raczej nawet bombowej F-104S, 28 Gruppo "Streghe", 3 Stormo, lotnisko Verona-Villafranca, 1989r, Włochy I na koniec dwa "małe bombowce" Aha, jak by ktoś miał zamiar pisać o porsze z przyczepką to proszę bardzo A teraz pora na kawę Edytowane 25 Października 2020 przez abtb 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebastain Napisano 25 Października 2020 Share Napisano 25 Października 2020 Kawa z rana, galeria ładnego śledzia - cóż więcej do szczęscia? Jak "zwykle" fajny. Masz pewną powtarzalność i swoj styl. Po tym poznac mozna fachowca. Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 25 Października 2020 Share Napisano 25 Października 2020 Uwielbiam poranną kawę że śledzikiem. Smakuje wybornie zwłaszcza po włosku. A w towarzystwie ruskiego kawioru... Jestem na tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 25 Października 2020 Share Napisano 25 Października 2020 Szybko Ci poszło z tymi zdjęciami. Pierwszy raz trafiłem z kawą równo z galerią , bo jak pamiętamy, galeria potrafiła ukazać się również późno w nocy, a na nocki to ja nie chodzę do pracy Fajnie wyszedł kolor kamo, chyba najładniej z tych wszystkich szarych. Czyżby została Ci resztka farby, którą zastosowałeś na 'podkładce' Nie ma co tu dużo bazgrać, kolejny fajny śledź, każdy kolejny lepszy i ładniej wykonany niż poprzedni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 25 Października 2020 Share Napisano 25 Października 2020 Bardzo ładny model.Na temat vyzbroja nic nie napiszę tą razą.Ciekawi mnie tylko jak one prezentują się na żywo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 25 Października 2020 Share Napisano 25 Października 2020 A można jakaś fotkę ławicy tych śledzi? Ile ich jest razem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 25 Października 2020 Share Napisano 25 Października 2020 hola hola Obywatelu.... kto to widział bombki w październiku wieszać ? wyprzedziliście w tym roku Biedronkę.... nawet w Lidlu jeszcze ciągle znicze & halołin .... a tak na poważnie to świetny śledź swoją drogą nie wiedziałem że miały aż taką "ładowność" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 25 Października 2020 Autor Share Napisano 25 Października 2020 56 minut temu, jmx62 napisał: A można jakaś fotkę ławicy tych śledzi? Można. Proszę bardzo W gratisie miś z klapniętym uszkiem 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 25 Października 2020 Share Napisano 25 Października 2020 A gdzie Belg ja się pytam??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 25 Października 2020 Share Napisano 25 Października 2020 Bardzo ładny śledzik Milordzie no i piękna ławica na półeczkach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 25 Października 2020 Autor Share Napisano 25 Października 2020 44 minuty temu, barszczo napisał: A gdzie Belg ja się pytam??? Jak to gdzie? W Belgii Kalki mam jeszcze do pięciu śledzi, ale ile powstanie to tego jeszcze nie wiem Dziękuję wszystkim za opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 25 Października 2020 Share Napisano 25 Października 2020 Kolega tych śledzi nałowił yyyyy znaczy się narobił. Wszystkie bardzo ładne. Bombki zestawowe czy jakaś żywica dokupiona? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano 25 Października 2020 Share Napisano 25 Października 2020 Ładnie, ładnie. Podoba mi się. U mnie czeka w 1/48, ale chyba nieprędko pójdzie pod skalpel. Chociaż, kto wie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 25 Października 2020 Autor Share Napisano 25 Października 2020 3 godziny temu, mig napisał: Bombki zestawowe czy jakaś żywica dokupiona? Bomby są Edkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 25 Października 2020 Share Napisano 25 Października 2020 Fakt, bardzo ładny "śledzik". Jak tak patrzę na całą kolekcję, to te szare bardziej mi się podobają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 26 Października 2020 Share Napisano 26 Października 2020 Bardzo ładnie się prezentuje. Chyba przy kolejnym modelu, który robię, też szaro-szarym, zastosuję to cieniowanie linii, fajnie wygląda. Może mało naturalnie, ale modelarsko fajnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 26 Października 2020 Autor Share Napisano 26 Października 2020 22 minuty temu, GreGG24 napisał: Może mało naturalnie, Rzecz gustu i własnego wyboru: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 26 Października 2020 Share Napisano 26 Października 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 26 Października 2020 Share Napisano 26 Października 2020 "No prawie podobny" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 26 Października 2020 Autor Share Napisano 26 Października 2020 Chyba takiego "śledzia"zrobię jako ostatniego , na zamknięcie tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 26 Października 2020 Share Napisano 26 Października 2020 35 minut temu, abtb napisał: Chyba takiego "śledzia"zrobię jako ostatniego , na zamknięcie tematu Zapisane, czyli nie będziesz miał wyjścia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi