myszaty Napisano 15 Listopada 2021 Share Napisano 15 Listopada 2021 To mi wygląda na ,,deskę", przynajmniej na pudełku. Plastyk to była ,,striełka"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 15 Listopada 2021 Share Napisano 15 Listopada 2021 Równie dobrze to może być przepak Smera, bo oni też wydali Iła-2 w tej wersji kabiny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 16 Listopada 2021 Share Napisano 16 Listopada 2021 16 godzin temu, myszaty napisał: To mi wygląda na ,,deskę", przynajmniej na pudełku. Plastyk to była ,,striełka"? Garbate to chyba tylko deski? Plastyk był deska. 16 godzin temu, Kolekcjoner WP napisał: Równie dobrze to może być przepak Smera, bo oni też wydali Iła-2 w tej wersji kabiny. To może być dobry trop: są dwa pudełka i obydwa jednomiejscowe. Jakby by była możliwość to dwumiejscowy też by się pewnie pojawił, ze Smerem możliwości nie ma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 25 Listopada 2021 Share Napisano 25 Listopada 2021 W dniu 15.11.2021 o 22:12, wuwumaster napisał: Wszyscy producenci podnoszą ceny to czemu MC miałby pozostać z tyłu, o: https://www.mojehobby.pl/products/IL-2-Gorbatij-Humpbag.html Ił-2 (ex Plastyk? No chyba nie Toko/Dako) za... 48zł Już taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 26 Listopada 2021 Share Napisano 26 Listopada 2021 A wiadomo już co w środku? Bo jeszcze nie trafiłem na inbox (choć jakoś wybitnie nie poszukiwałem) Pozdr ww Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 26 Listopada 2021 Share Napisano 26 Listopada 2021 (edytowane) 3 minuty temu, wuwumaster napisał: A wiadomo już co w środku? Bo jeszcze nie trafiłem na inbox (choć jakoś wybitnie nie poszukiwałem) Pozdr ww Moje hobby nadal nie wstawiło inboxa... Ale po wersji tegoż samolotu można na 99% stwierdzić, że to Smer, bo nawet mistercraft by nie sprzedawał starego Iła z Plastyka za takie pieniądze. Edytowane 26 Listopada 2021 przez Kolekcjoner WP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 26 Listopada 2021 Share Napisano 26 Listopada 2021 Może dodali tylko cyferkę w nr katalogowym ? Artbox jakoś podobny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 26 Listopada 2021 Share Napisano 26 Listopada 2021 (edytowane) 12 minut temu, kopernik napisał: Może dodali tylko cyferkę w nr katalogowym ? Artbox jakoś podobny ... Może wyszło im taniej użyć istniejącego artboxa dla nowej wersji? W końcu Karaś z Ruchu i Karaś z Hellera mają ten sam artbox na pudełku.: Edytowane 26 Listopada 2021 przez Kolekcjoner WP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 26 Listopada 2021 Share Napisano 26 Listopada 2021 A co z numerkami, te, w Karasiu znacznie się różnią .. a stary Ił 2 ma B 22 , nowy F 222 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 26 Listopada 2021 Share Napisano 26 Listopada 2021 A gdyby mistercraft przepakował ponownie Iła-2 z Plastyka i dodał do niego kalkomanie dla Mongolskich Sił Powietrznych to bym od razu kupił i trzeci raz go skleił 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 27 Listopada 2021 Share Napisano 27 Listopada 2021 to Mongolia ma sily powietrzne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 27 Listopada 2021 Share Napisano 27 Listopada 2021 https://pl.wikipedia.org/wiki/Mongolskie_Siły_Powietrzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 2 Grudnia 2021 Share Napisano 2 Grudnia 2021 (edytowane) Pokazali ramki. Tak jak podejrzewałem to Smer https://www.mojehobby.pl/products/IL-2-Gorbatij-Humpbag.html Edytowane 2 Grudnia 2021 przez Wymysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 2 Grudnia 2021 Share Napisano 2 Grudnia 2021 W dniu 27.11.2021 o 13:01, BRAVO112 napisał: to Mongolia ma sily powietrzne? A ostatnio doszły dwa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 3 Grudnia 2021 Share Napisano 3 Grudnia 2021 BREJKING NJUS Black Hawk i Mi-24 to Italeri. Pożyczam zdjęcia kalkomanii ze strony Polskie Modele na fb: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 3 Grudnia 2021 Share Napisano 3 Grudnia 2021 Ale oczy bolą patrząc na te kalkomanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 3 Grudnia 2021 Share Napisano 3 Grudnia 2021 2 minuty temu, Moses napisał: Ale oczy bolą patrząc na te kalkomanie Przy wycinaniu będzie potrzebna chirurgiczna precyzja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 3 Grudnia 2021 Share Napisano 3 Grudnia 2021 4 minuty temu, Kolekcjoner WP napisał: BREJKING NJUS Black Hawk i Mi-24 to Italeri. Pożyczam zdjęcia kalkomanii ze strony Polskie Modele na fb: Jak to było? "Przynajmniej mają ciekawe kalkomanie"? Przesunięcia kolorów widać już na miniaturach, a husara możnaby równie dobrze wymalować z ręki Ale winszuję, że dali radę ze sformułowaniem "Polski Husarz", gdyby nazwali go "Polski Huzar" to w ogóle bym się nie zdziwił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 3 Grudnia 2021 Share Napisano 3 Grudnia 2021 (edytowane) Wycinanie to akurat najmniejszy problem widac wyrazne braki białego poddruku, przesuniecia kolorów, złe kolory. Od kiedy we fladze polskiej mamy bordowy a nie karminowy? Dla porównania Opisy Hellfireów pomarańczowe, a powinny być żólte Husarz z lewej burty jest odbisiem prawego a w oryginale nim nie jest, i znowu kolorystyka lezy, o samym rysunku nie wspomne w ogóle ten rysunek podejrzewam jest nieudolnie ztrasowaną grafiką Adama Pękalskiego z jego zestawu kalkomanii przeciez to jakis zart Edytowane 3 Grudnia 2021 przez Moses Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 3 Grudnia 2021 Share Napisano 3 Grudnia 2021 23 minuty temu, Kolekcjoner WP napisał: BREJKING NJUS Black Hawk i Mi-24 to Italeri. Pożyczam zdjęcia kalkomanii ze strony Polskie Modele na fb: O Jeżu ! A ja zamówiłem te zestawy i mam już do odbioru ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 3 Grudnia 2021 Share Napisano 3 Grudnia 2021 23 minuty temu, kopernik napisał: O Jeżu ! A ja zamówiłem te zestawy i mam już do odbioru ! Wiadro melisy i można sklejać , albo coś mocniejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 3 Grudnia 2021 Share Napisano 3 Grudnia 2021 1 minutę temu, Kolekcjoner WP napisał: Wiadro melisy i można sklejać Ja bym proponował to: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 3 Grudnia 2021 Share Napisano 3 Grudnia 2021 Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 3 Grudnia 2021 Share Napisano 3 Grudnia 2021 U mnie na bazarku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 3 Grudnia 2021 Share Napisano 3 Grudnia 2021 39 minut temu, kopernik napisał: O Jeżu ! A ja zamówiłem te zestawy i mam już do odbioru ! Spokojnie, wszystko można zwrócić, a tu nawet trzeba Dopiero teraz zauważyłem że zjadło im polskie znaki w "uwaga śmigło", niesamowite, myślałem że tylko chińscy producenci mają problemy z polskimi napisami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi