Kamil K. Napisano 10 Lutego 2021 Share Napisano 10 Lutego 2021 Cześć, Taki model udało mi się ostatnio stworzyć: M60A1 od Takoma w 1:35. Generalnie prosto z pudła i tylko małe przeróbki + ładunek w koszu. Recenzję i relację z budowy modelu można przeczytać na KFS-miniatures, a wkrótce pojawi się tam też relacja z malowania. niemniej kilkoma fotkami gotowca mogę się pochwalić Pozdrowienia! 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juffre Napisano 10 Lutego 2021 Share Napisano 10 Lutego 2021 Klasa! Gratuluję wykonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 10 Lutego 2021 Share Napisano 10 Lutego 2021 Piękny i na dodatek Patton! Z niecierpliwością czekam na relację z malowania bo kolor taki niby mdły i nijaki, a pięknie powyciągany umiejętnościami wykonawcy. Efekty specjalne 10/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 10 Lutego 2021 Share Napisano 10 Lutego 2021 (edytowane) Super. Czekam aż ktoś zrobi takiego w MERDEC'u z takim poziomem smaczków Edytowane 10 Lutego 2021 przez martinello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brejku Napisano 10 Lutego 2021 Share Napisano 10 Lutego 2021 Super malowanie ! Bardzo mi się podoba kontrast kolorów między bazą ,a dodatkami ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 10 Lutego 2021 Share Napisano 10 Lutego 2021 I znowu genialnie zmalowany model! Trzymasz poziom, wysoki poziom! Ps. Co to za oznaczenia przynależności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 10 Lutego 2021 Autor Share Napisano 10 Lutego 2021 Dzięki wszystkim! 10 minut temu, mandrivecs napisał: I znowu genialnie zmalowany model! Trzymasz poziom, wysoki poziom! Ps. Co to za oznaczenia przynależności? Zapomniałem napisać - Irańczyk z wojny z Irakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 10 Lutego 2021 Share Napisano 10 Lutego 2021 Masz dodatkowy plus za araba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 10 Lutego 2021 Share Napisano 10 Lutego 2021 24 minuty temu, martinello napisał: Czekam aż ktoś zrobi takiego w MERDEC'u Ja się piszę bo mi się podobają takie pstrokate Pattony. 26 minut temu, martinello napisał: z takim poziomem smaczków A to już nie do mnie Ale rzeczywiście masz rację bo można patrzeć i patrzeć na takie wykonanie i w każdym kącie i zakamarku jest coś co wzrok przyciąga i na dodatek wszystko do siebie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 10 Lutego 2021 Autor Share Napisano 10 Lutego 2021 25 minut temu, mandrivecs napisał: Masz dodatkowy plus za araba! Bój się Boga, Iranczyk za nazwanie go Arabem wyszedłby że skóry, albo co gorsza że skóry obdarł. Ale wiadomo o co chodzi, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Lutego 2021 Share Napisano 11 Lutego 2021 Super malowanie Kamil. Bo model to nie ważne co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 14 Lutego 2021 Share Napisano 14 Lutego 2021 Piękny model na skromnej, ale jakże smakowicie podanej podstawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 17 Lutego 2021 Share Napisano 17 Lutego 2021 Tak, podstawka wnosi życie. Świetny model, nie oklepany temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 19 Lutego 2021 Share Napisano 19 Lutego 2021 Cudownie usyfiony i poobijany; widać, że operował na pustyni. Ja tak jeszcze nie potrafię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajur Napisano 19 Lutego 2021 Share Napisano 19 Lutego 2021 Naprawdę ładnie zrobiony model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcrec1962 Napisano 19 Lutego 2021 Share Napisano 19 Lutego 2021 Śliczny!!! Klasyk i nie taki 'plejstejszynowaty' jak obecne/4gen/ .Ładnie wyeksponowany i nie ginie na podstawce. Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 20 Lutego 2021 Autor Share Napisano 20 Lutego 2021 Dzięki jeszcze raz za wszystkie opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 21 Lutego 2021 Share Napisano 21 Lutego 2021 Oglądam po raz kolejny i za każdym razem jestem pod wrażeniem. Całości i detali. Super podłoże, ekstra malowanie i fajne zużycie. Super robota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogue Napisano 22 Lutego 2021 Share Napisano 22 Lutego 2021 Podziwiam za takie modele. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 28 Lutego 2021 Share Napisano 28 Lutego 2021 Koledzy już wszystko napisali. Nie wiem co jeszcze dodać. Model jest rewelacyjny. Pozdrawiam Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 13 Marca 2021 Share Napisano 13 Marca 2021 Jest na co popatrzeć - model, podłoże - piękna całość. Do tego super zdjęcia. Klasa, po prostu high-end . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 14 Marca 2021 Autor Share Napisano 14 Marca 2021 Dzięki jeszcze raz. Na KFS-miniatures już pojawił się cały, chyba dość obszerny artykuł o brzydzeniu. Kto ciekawy, zapraszam. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi