Kon_Bar Napisano 27 Lutego 2021 Share Napisano 27 Lutego 2021 Chciałbym zaprezentować maszynę pokładową "pełną gębą" - Wildcat-a (Nie)stety jak to u mnie - jest to Wildcat "po godzinach" Baza to Arma Hobby 70033 + trochę inwencji własnej + malowanie na podstawie zdjęć z internetu. Dwie takie maszyny były używane w Butler Aviation, Redmond, Oregon w 1958. Wolno krytykować (tylko delikatnie ) 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 27 Lutego 2021 Share Napisano 27 Lutego 2021 Ależ fajny! Napisz prosze coś więcej - pozarniczy, rolniczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 27 Lutego 2021 Autor Share Napisano 27 Lutego 2021 Teraz, socjo1 napisał: Napisz prosze coś więcej - pozarniczy, rolniczy? Samolot rolniczy - jedna z 2 maszyn użytkowanych przez firmę Butler Aviation, Każda była trochę inna. Ta ma zbiorniki z T-33A, typu zbiorników podczepionych do drugiego nie udało mi się zidentyfikować (stąd też wykonałem tę konkretną maszynę). Rozbita w 1960 podczas awaryjnego lądowania. Wg mnie odbudowana, bo certyfikowana w 2014 Niewiele więcej wiem o niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 27 Lutego 2021 Share Napisano 27 Lutego 2021 Genialny! Ja poproszę wspólną fotkę wszystkich twoich pożarniczo-rolniczych latawców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 27 Lutego 2021 Share Napisano 27 Lutego 2021 Pomysł i wykonanie po prostu świetne. I masz spore pole do popisu, takich maszyn z demobilu używano po wojnie naprawdę dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 27 Lutego 2021 Share Napisano 27 Lutego 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 27 Lutego 2021 Share Napisano 27 Lutego 2021 Bardzo ciekawa maszyna i fajny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 27 Lutego 2021 Share Napisano 27 Lutego 2021 Fajniutki Podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 27 Lutego 2021 Share Napisano 27 Lutego 2021 no i to żyje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 27 Lutego 2021 Share Napisano 27 Lutego 2021 Bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 27 Lutego 2021 Share Napisano 27 Lutego 2021 Bardzo fajny.Powiedz jakiej farby używałeś bo żółta często sprawia kłopoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 27 Lutego 2021 Share Napisano 27 Lutego 2021 W tym żółtym jest super ! Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano 27 Lutego 2021 Share Napisano 27 Lutego 2021 Mały kurczak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 28 Lutego 2021 Share Napisano 28 Lutego 2021 Nietuzinkowe podejście do tematu, pomysł, świetne wykonanie - po to właśnie się ogląda "galerie". BRAWO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 28 Lutego 2021 Share Napisano 28 Lutego 2021 Super kanarek i sam temat malowania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi