krzychu83 Napisano 30 Kwietnia 2021 Share Napisano 30 Kwietnia 2021 (edytowane) Cześć BTR-40, Wojsko Polskie Model Trumpeter, dodałem blaszki Eduard oraz koła DEF Model. Kalkomanie Mr.Decal. Karabin SGMB wziąłem z zestawu BRDM-1 oraz kilka pierdół wygrzebałem z magazynu swojego Malowany Hataką Orange Pozdrawiam Edytowane 30 Kwietnia 2021 przez krzychu83 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 30 Kwietnia 2021 Share Napisano 30 Kwietnia 2021 Jak dla mnie bardzo fajny ale przyczepie się do kół bo opony wyglądają jakby zielone były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 30 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2021 Dzięki 2 godziny temu, Adamo722 napisał: przyczepie się do kół bo opony wyglądają jakby zielone były Jakieś złudzenie zapewne na kołach jest Earth Effect i pastele, nakładane warstwami, zielonego tam nic nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 30 Kwietnia 2021 Share Napisano 30 Kwietnia 2021 Bardzo udany. Gratuluję. Dziś już nie ma takich pojazdów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 30 Kwietnia 2021 Share Napisano 30 Kwietnia 2021 Ładniutki, gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 30 Kwietnia 2021 Share Napisano 30 Kwietnia 2021 podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 30 Kwietnia 2021 Share Napisano 30 Kwietnia 2021 Burty jakieś takie za czyste u dołu. Generalnie ładny ale pobrudzony w bardzo bezpieczny sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 30 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2021 Dół jest tylko delikatnie przykurzony aerografem. Bezpieczny czy nie, na wojnie nie służył ...a po poligonie sprzęt i tak szedł na mycie, ropowanie itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 30 Kwietnia 2021 Share Napisano 30 Kwietnia 2021 Jaki jest twój patent na malowanie stalowych elementów broni? Malujesz na czarno a potem wcierasz pigment gun metal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 30 Kwietnia 2021 Share Napisano 30 Kwietnia 2021 Ładny, podoba się Broń wyszła super. Przyczepię się tylko do środkowego pasa zieleni na drodze - ostry i wyrazisty i mocno kontrastuje z tym co na poboczu. No i rzeczywiście coś jest z tymi oponami bo jeszcze przed przeczytaniem komentarza Adama też się zastanawiałem co one takie zielone. Może specyfiki zmieszane ze sobą dają taki efekt albo jakiś filtr w aparacie? Nie mniej jednak bardzo porządne wykonanie i też chętnie poznam przepis na wykonanie broni wzbogacony o elementy drewniane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 30 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2021 (edytowane) Bardziej obstawiam na problem z balansem bieli w aparacie...lub też dlatego, że psikniete delikatnie kurzem, tym samym co burty, dlatego się zlewa Broń - najpierw czarnym podkładem, na to Gun Metal Model Master, suchy pędzel aluminium, wash i na koniec ewentualnie jakieś przecierki. Drewno - Wood Base ( z zestawu AK) i na to Wood Grain, który zaraz delikatnie ścieram starym pędzelkiem. Edytowane 30 Kwietnia 2021 przez krzychu83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 30 Kwietnia 2021 Share Napisano 30 Kwietnia 2021 Świetnie zrobiony, no i duży plus za SWD . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 1 Maja 2021 Share Napisano 1 Maja 2021 Model pierwsza klasa, super podstawka. Wszystko bardzo naturalne i nie przejaskrawione. Brawo za umieszczone we wnętrzu uzbrojenie piechoty: RG-rurę, AK-47 i kbw SWD. Wyglądają jak prosto wydane z magazynu broni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 1 Maja 2021 Share Napisano 1 Maja 2021 Piękny! Strasznie mi się podoba! Ochów i achów mi zabrakło co by mój zachwyt wyrazić! A tak poza tym, za pozostawienie broni osobistej bez opieki, był od razu prokurator! Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 1 Maja 2021 Autor Share Napisano 1 Maja 2021 Dzięki 3 godziny temu, marioba napisał: A tak poza tym, za pozostawienie broni osobistej bez opieki, był od razu prokurator! No na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 1 Maja 2021 Share Napisano 1 Maja 2021 Podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 1 Maja 2021 Share Napisano 1 Maja 2021 Nie spodziewałem się, że z tego tematu wyjdzie kawał fajnego modelu. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 2 Maja 2021 Share Napisano 2 Maja 2021 Fajne autko, podoba się. Podstawka również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 2 Maja 2021 Share Napisano 2 Maja 2021 Ładnie zmalowany, klimatyczny, polski, czego chcieć więcej? Wszystko ze smakiem. Fotografia tygodnia? Tego Ci życzę, bo na prawdę jest na czym oko zawiesić:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 2 Maja 2021 Autor Share Napisano 2 Maja 2021 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 3 Maja 2021 Share Napisano 3 Maja 2021 17 godzin temu, krzychu83 napisał: Dziękuję Spójrz na główną, "załatwiłem ci" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 3 Maja 2021 Share Napisano 3 Maja 2021 7 minut temu, FAHR napisał: Spójrz na główną, "załatwiłem ci" Ty to masz wejścia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 3 Maja 2021 Share Napisano 3 Maja 2021 Co tu dużo gadać - należało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 3 Maja 2021 Autor Share Napisano 3 Maja 2021 3 godziny temu, FAHR napisał: Spójrz na główną, "załatwiłem ci" Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 4 Maja 2021 Share Napisano 4 Maja 2021 Gratuluję nagrody za wykonany model-fota tygodnia. Tak trzymaj- wielkie brawa!!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi