abtb Napisano 21 Listopada 2021 Napisano 21 Listopada 2021 (edytowane) Model zrobiony - pora na galerię Na początek w celu przybliżenia tematu słów kilka: "Ilja Muromiec (ukr. Ілля́ Муромець, ros. Илья Муромец) – jeden z ruskich bohaterów. Jego imię jest sławione w wielu ruskich bylinach (ludowych poematach). Pospołu z Dobrynią Nikiticzem i Aloszą Popowiczem uważany jest za jednego z najważniejszych ruskich bohaterów, odpowiedników europejskiego rycerstwa" źródło - Wikipedia A teraz bohater: A teraz piszta co chceta Edytowane 15 Lutego 2025 przez abtb 24 Cytuj
Bengal Napisano 21 Listopada 2021 Napisano 21 Listopada 2021 fajny ten rusek, jak duże to to jest? 1 Cytuj
Xmen Napisano 21 Listopada 2021 Napisano 21 Listopada 2021 Ładny jest.Daję też plusa za temat. 1 Cytuj
abtb Napisano 21 Listopada 2021 Autor Napisano 21 Listopada 2021 29 minut temu, Bengal napisał: jak duże to to jest? 38 cm długości i 36 cm rozpiętości Cytuj
barszczo Napisano 21 Listopada 2021 Napisano 21 Listopada 2021 Dobry jest. Ciężko jest atrakcyjnie wymalować jednokolorowy model . 1 Cytuj
kapsel Napisano 21 Listopada 2021 Napisano 21 Listopada 2021 Fajoski Przełamałeś nudne jednokolorowe malowanie i wygląda bardzo ciekawe. 1 Cytuj
rudy0007 Napisano 21 Listopada 2021 Napisano 21 Listopada 2021 Bardziej mi się podoba jego amerykański odpowiednik ale... Co by nie było model zrobiony zacnie, najładniejsze w nim jest malowanie, fajnie zróżnicowana ta biała powierzchnia. Najlepiej to widać na przedostatnim zdjeciu 1 Cytuj
myszaty Napisano 21 Listopada 2021 Napisano 21 Listopada 2021 No Wuj poszalał, ładny rusek. Machniom?: 1 1 Cytuj
abtb Napisano 21 Listopada 2021 Autor Napisano 21 Listopada 2021 11 godzin temu, Bengal napisał: jak duże to to jest? Jak widać, nawet spore Dziękuję wszystkim za opinie i komentarze Przyznam szczerze, nie spodziewałem się że ten "maluch" wywoła taką lawinę. Tym bardziej, że fotki takie raczej słabe Godzinę temu, myszaty napisał: Machniom?: Kusisz Rochu, kusisz, ale szmatopłaty to nie moja bajka. A przynajmniej tej wielkości i z olinowaniem godnym żaglowca Pora wybrać kolejny latawiec do zrobienia w tej nikczemnej skali Aha, jeżeli ktoś nie dostał "lajka" to nie dla tego że wykazał się "nieprawomyślnością", np. 2 godziny temu, rudy0007 napisał: Bardziej mi się podoba jego amerykański odpowiednik ale dla tego, że mi się limit wyczerpał 3 Cytuj
GreGG24 Napisano 23 Listopada 2021 Napisano 23 Listopada 2021 Bardzo sympatycznie się prezentuje, podoba mi się cieniowanie i malowanie silników. Miałem też dodać, że Ilja Muromiec nawiązuje też do pierwszego czterosilnikowego samolotu zaprojektowanego przez Igora Sikorskiego (tego, który później wyemigrował do Stanów i zajął się dla odmiany wirnikami), ale kolega mnie ubiegł. 1 Cytuj
abtb Napisano 15 Lutego 2025 Autor Napisano 15 Lutego 2025 Trochę odkopuję temat - wkleiłem nowe fotki oraz dodaję coś dla zaciekawionych tematem - wspólne fotki z Tu 134UBL służącym do szkolenia pilotów Tu-160 9 Cytuj
giberes Napisano 15 Lutego 2025 Napisano 15 Lutego 2025 Szkolniak okazuje się nie taki mały przy łabędziu, ładne zestawienie. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi