Usul Napisano 25 Listopada 2021 Share Napisano 25 Listopada 2021 Witam w galerii tego "maleństwa". Cały proces budowy został przedstawiony w warsztacie. Samolot wykonałem w malowaniu "The Scampton Wing (Nos 27, 83 and 617 Squadrons), Royal Air Force Scampton, Lincolnshire, England, 1966". Jest oczywiście wyposażony w bombę atomową Model jest właściwie prosto z pudła + maski. Wnętrza, choćby nie wiem jak się starać, właściwie nie widać. Ostatnie 2 zdjęcia z gablotki, żeby było widać jego wielkość - rozpiętość skrzydeł podobna jak Pe-8, ale jednak wrażenie robi większe, bo tu mamy delte. Obok stoi Ju-88, łoś i yak-3, a ostatnie zdjęcie jest z postawionym ju-88 na nim dla porównania Zapraszam do komentowania! 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 25 Listopada 2021 Share Napisano 25 Listopada 2021 Kawał luja co by nie było. Robi wrażenie Model się podoba, fajnie zmalowany no i zajął Ci miejsca za trzy inne modele Miałem okazję kilka razy widzieć go w powietrzu no i w muzeum. Jest co oglądać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 26 Listopada 2021 Share Napisano 26 Listopada 2021 Kawał samolota. W sumie jak dla mnie, najbrzydszy z całej serii "V" Sam model natomiast ładnie zrobiony i pomalowany. Fajnie, ze atomówka pomalowana tak jakoś "inaczej" dzięki czemu fajnie się odcina. Malowanie takich kloców to wbrew pozorom ciężki temat, szczególnie jednym kolorem (w tym wypadku białym) - poradziłeś sobie Jeden minusik jednak chyba jest - sonda do tankowania w powietrzu - jakoś dziwnie oklapła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 26 Listopada 2021 Share Napisano 26 Listopada 2021 Konkretny gabaryt !!! Bardzo ładny, fajnie pomalowany - dla mnie troszeczkę za bardzo się błyszczy, ale poza tym super ! Gratuluje ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 26 Listopada 2021 Share Napisano 26 Listopada 2021 Kawał modela i czysta, schludna robota. Jak dla mnie spód wygląda lepiej niż góra, na której jakby zniknął efekt zróżnicowania przez co dość mocno odcinają się linie podziału. Generalnie całość na tak . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 26 Listopada 2021 Share Napisano 26 Listopada 2021 Kawał modelu, podoba mi się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 27 Listopada 2021 Share Napisano 27 Listopada 2021 Co za kloc! Bardzo ładnie zamalowany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorStachu Napisano 27 Listopada 2021 Share Napisano 27 Listopada 2021 Wieeeelki i ładny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 28 Listopada 2021 Share Napisano 28 Listopada 2021 (edytowane) Gratulacje elegancko wyszedł Edytowane 29 Listopada 2021 przez Bengal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 30 Listopada 2021 Share Napisano 30 Listopada 2021 Pięknie się prezentuje, eleganckie wykonanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 17 Grudnia 2021 Share Napisano 17 Grudnia 2021 Jak skończę chałupę to też sobie takiego kupię! Fajna robota! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obłok Napisano 17 Grudnia 2021 Share Napisano 17 Grudnia 2021 Fajny wash, szczególnie spód, kawał dobrej roboty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenzan Napisano 17 Grudnia 2021 Share Napisano 17 Grudnia 2021 Piękny kawałek plastiku. Robi wrażenie - gratuluję modelu! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi