Grzes Napisano 22 Sierpnia 2023 Share Napisano 22 Sierpnia 2023 10 godzin temu, Wymysl napisał: przysrywanie ministrowi Ależ skąd. Może trochę prześmiewczo, ale pomysł na dioramkę całkiem poważnie podsuwam. Sam mam chęć zrealizować coś podobnego, ale z innych czasów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRO Napisano 22 Sierpnia 2023 Share Napisano 22 Sierpnia 2023 13 godzin temu, em napisał: Program może poleć że względów ambicjonalnych / czyli zwykłej zemsty/ za caracale Jakkolwiek byś sobie nie tłumaczył ewentualnej kasaty programu Lanos+, to jej powód może być tylko jeden - zdrowy rozsądek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 22 Sierpnia 2023 Share Napisano 22 Sierpnia 2023 14 minut temu, MIRO napisał: Jakkolwiek byś sobie nie tłumaczył ewentualnej kasaty programu Lanos+, to jej powód może być tylko jeden - zdrowy rozsądek. U obu stron nie ma czegoś takiego. Jak to wodz powiedział , wojsko widzi ogromne , lecz lotnictwo nie koniecznie . To chyba przed wrześniowe reminiscencje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 26 Sierpnia 2023 Share Napisano 26 Sierpnia 2023 (edytowane) fotki z defence24.pl Edytowane 26 Sierpnia 2023 przez panmopsik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 26 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2023 Ciekawe po co ma czarną plamę kamuflażu pomiędzy przednim, a tylnym podwoziem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 26 Sierpnia 2023 Share Napisano 26 Sierpnia 2023 (edytowane) Fałszywa kabina. Czasem może pomóc zmylić nieprzyjaciela i chyba pomoże w treningach. Jest zdecydowana różnica w postrzeganiu realnej chwili lotu przez załogantów a nami oglądającymi te zdjęcia. (foto z netu tylko do celów poglądowych) Edytowane 18 Września 2023 przez panmopsik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 24 Października 2023 Share Napisano 24 Października 2023 Kolejne 2 samolotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRO Napisano 24 Października 2023 Share Napisano 24 Października 2023 9 godzin temu, Grzes napisał: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcrec1962 Napisano 24 Października 2023 Share Napisano 24 Października 2023 (edytowane) W dniu 26.08.2023 o 18:58, Kolekcjoner WP napisał: Ciekawe po co ma czarną plamę kamuflażu pomiędzy przednim, a tylnym podwoziem. Może dla OPLotki - łatwiej celować ? Edytowane 24 Października 2023 przez mcrec1962 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 1 Listopada 2023 Share Napisano 1 Listopada 2023 Wy tu sobie gadu gadu a na Filipinach Raptory spadają zestrzelone przez FA-50PH Eks Tłiter donosi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 1 Listopada 2023 Share Napisano 1 Listopada 2023 6 godzin temu, mirage3 napisał: Wy tu sobie gadu gadu a na Filipinach Raptory spadają zestrzelone przez FA-50PH Nawet nie wiemy co mamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 1 Listopada 2023 Share Napisano 1 Listopada 2023 20 minut temu, barszczo napisał: Nawet nie wiemy co mamy... Jak to co? Lanosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_karton Napisano 3 Listopada 2023 Share Napisano 3 Listopada 2023 X pitoli trzy po trzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 7 Listopada 2023 Share Napisano 7 Listopada 2023 Dziewiąty i dziesiąty egzemplarz FA-50 jest już w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 12 Listopada 2023 Share Napisano 12 Listopada 2023 Kilka fotek z montażu: https://podlasie24.pl/minsk-mazowiecki/juz-prawie-eskadra-poludniowokoreanskie-fa-50-w-minsku-mazowieckim-20231111104159 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boberm1 Napisano 26 Listopada 2023 Share Napisano 26 Listopada 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 23 Lutego Share Napisano 23 Lutego Taka niespodzianka dziś do mnie dotarła: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 23 Lutego Share Napisano 23 Lutego Zazdroszczem, do mnie dotarł tylko ze Skrzydlatej Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 15 Kwietnia Share Napisano 15 Kwietnia Ciekawy artykuł na temat FA-50. https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/samoloty-fa-50-byly-uziemione-ogromne-problemy-wojska-z-koreanskimi-maszynami/g13bc0w,79cfc278 Ciekawe ile w tym prawdy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 15 Kwietnia Share Napisano 15 Kwietnia W zasadzie - "nihil novi", był czas przywyknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 15 Kwietnia Share Napisano 15 Kwietnia 2 godziny temu, Xmen napisał: Ciekawe ile w tym prawdy? Portal specjalistyczny to i informacje napisane i podane przez fachowców. Myślę, że jakby ten sam kontrakt z takimi samymi skutkami podpisał rząd uśmiechniętej Polski to onet szczał by z zachwytu i pisał, że tak zawsze się zdarza przy wdrażaniu nowego sprzętu. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JJ62 Napisano 15 Kwietnia Share Napisano 15 Kwietnia Ale uziemnione były - rozmawiałem w 23 BLT w styczniu. Powód prawdziwy, otoczka ocierająca się o wielką politykę i lobbing... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 15 Kwietnia Share Napisano 15 Kwietnia 2 minuty temu, JJ62 napisał: Ale uziemnione były Toteż nie twierdzę, że tak nie było. Pamiętam jak wprowadzano MiGi-29 i ile czasu likwidowano niedoróbki. I żeby nie było - zupełnie mnie zakup tych zabawek nie przekonuje, zarówno pod względem bojowym jak i fotograficznym. Ale ja się znać nie muszę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 15 Kwietnia Share Napisano 15 Kwietnia (edytowane) @Grzesnie wnikam. Wiem natomiast że te media głównego nurtu, portale i inne takie są dla wielu ludzi głównym źródłem informacji.O stanie państwa, sytuacji międzynarodowej czy konfliktach zbrojnych i wielu innych sprawach. Zaobserwowane na żywych organizmach podczas rozmów w czasie przerw w pracy. Ja tam się nie znam na odrzutowcach.U mnie lotnictwo się kończy w 1945 roku. Edytowane 15 Kwietnia przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JJ62 Napisano 15 Kwietnia Share Napisano 15 Kwietnia Dlatego bardziej sobie cenię rozmowy i opinie od bezpośrednich użytkowników (jeśli akurat mam okazję to usłyszeć z racji pracy). 7 minut temu, Grzes napisał: zupełnie mnie zakup tych zabawek nie przekonuje, zarówno pod względem bojowym jak i fotograficznym. Ja się zgadzam z Tobą w 100%, ale jeśli na dniach wypływa też info o praktycznym zastopowaniu Umowy na polski K2. A powodem jest ponoć ten sam lobbing... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi