marek d Napisano 28 Września 2022 Share Napisano 28 Września 2022 (edytowane) W pudle HOBBY znana Hasegawa którą lubię. Inspiracja, autor grafiki Romain Hugault, znalezione w necie. Model:P 40 N Lt. Philip Adair Indie Są Modele i modeliki, ten jest z tych drugich. Gdy trzeba było retuszować kalkomanie straciłem zapał co odbiło się na wykończeniu. skończyć. Wypadało jednak dokończyć dzieło. Choćby dlatego że był przeinwestowany, koszt sprowadzenia odpowiednich kół z żywicy znacznie przekroczył koszt modelu. No ale jak się kocha to z całej epy. Dość marudzenia. Miłego oglądania. Komentarze wszelakie mile widziane, można rzucać błotem, kamieniami itd. byle nie w mendelistę. Choć nie ukrywam że lubię ochy i achy. Edytowane 28 Września 2022 przez marek d 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 28 Września 2022 Share Napisano 28 Września 2022 Bardzo ładnie wyszło. Kołpaki są zajebiste. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 28 Września 2022 Autor Share Napisano 28 Września 2022 14 minut temu, Xmen napisał: Kołpaki są zajebiste Dziękuję, mnie też się podobają choć to zasługa Cartografu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 28 Września 2022 Share Napisano 28 Września 2022 Nie narzekaj zawsze znajdzie się coś co można zrobić lepiej a w twoim przypadku poprawki kalkomani dodały mu realizmu . Fajny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 28 Września 2022 Share Napisano 28 Września 2022 Bardzo mi się podoba. Prima sort. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 28 Września 2022 Share Napisano 28 Września 2022 Masz "ocha". Widać, że bez przyjemności robiłeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marskan Napisano 28 Września 2022 Share Napisano 28 Września 2022 Świetna robota ! Koła wyglądają rewelacyjnie - warto było wymienić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 28 Września 2022 Autor Share Napisano 28 Września 2022 53 minuty temu, Mikolaj75 napisał: Masz "ocha". Dziękuję za docenienie moich męczarni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 28 Września 2022 Autor Share Napisano 28 Września 2022 1 minutę temu, marskan napisał: Koła wyglądają rewelacyjnie - warto było wymienić. Nie tylko warto ale i trzeba. W pudle są bez bieżnika, chcesz poprawne jak na foto z epoki; wymień. Tylko wiesz mogą Cię nazwać liczynitem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 28 Września 2022 Share Napisano 28 Września 2022 Świetna robota Bardzo przypada mi do gustu. Ładnie zmalowany i z wyczuciem wybrudzony. Naprawdę jest na co popatrzeć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 28 Września 2022 Share Napisano 28 Września 2022 Efekt finalny świetny, podoba się bardzo . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 28 Września 2022 Share Napisano 28 Września 2022 Mnie również się podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 28 Września 2022 Share Napisano 28 Września 2022 Piękna maszyna, świetne malowanie i weathering. Bardzo mi się podoba. Wkrótce bierzemy się z córą za Warhawka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenzan Napisano 28 Września 2022 Share Napisano 28 Września 2022 Świetnie wygląda maszynka, dobrze się ją ogląda - gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 2 Października 2022 Autor Share Napisano 2 Października 2022 Dziękuję wszystkim. Miło że modelik się podoba mi niedoskonałości zawinionych przez wykonawcę. Najważniejsze że obwódki znaków nie wypaliły nikomu oczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 2 Października 2022 Share Napisano 2 Października 2022 Świetny model 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 18 Października 2022 Share Napisano 18 Października 2022 No no, proszę Pana... P-40 robi doskonałe wrażenie. Sam chyba jakieś "paskudztwo " od Curtissa zrobię (P-40 M ) tylko muszę risercz w inernetach zrobić, żeby się zorientować co fajnego i gdzie jest dostępne w czteryosiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 18 Października 2022 Autor Share Napisano 18 Października 2022 20 minut temu, HK1885 napisał: Sam chyba jakieś "paskudztwo " od Curtissa zrobię https://modelwork.pl/topic/48656-s-lotnictwo-148-publikacje-lotnicze/ .. liczę na spektakularny powrót. Mam nadzieję że beczka jeszcze jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 18 Października 2022 Share Napisano 18 Października 2022 Godzinę temu, marek d napisał: https://modelwork.pl/topic/48656-s-lotnictwo-148-publikacje-lotnicze/ .. liczę na spektakularny powrót. Mam nadzieję że beczka jeszcze jest. Dzięki za link. Chyba zaczekam jednak na eMkę - ma jedno bardzo rzadkie malowanie. A co do spektakularnego powrotu to zobaczę co wyjdzie, początek zapewne będzie trudny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 18 Października 2022 Autor Share Napisano 18 Października 2022 15 minut temu, HK1885 napisał: Chyba zaczekam jednak na eM Tego się obawiałem. Jedyny sensowny model to nadal stara Hasegawa, trudno dostępna. To się naczekam. To na rozruch proponuję edkowego Spita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 20 Października 2022 Share Napisano 20 Października 2022 Bardzo elegancko wyszedł. Mam słabość do tych malowań od czasu, gdy po raz pierwszy zobaczyłem komiks "Angel Wings". Choć zazwyczaj nie robię Hamerykanów, u mnie na półce też już stoi "czacha", tylko w 72-ce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi