TAW Napisano 12 godzin temu Share Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, Cypis napisał: Kasprowy , tylko chmury krzyż zasłaniają Zaś poznać ze ceper nadmorski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 12 godzin temu Share Napisano 12 godzin temu 22 minuty temu, Wymysl napisał: Co to za okoliczności przyrody w tle? zapytaj u źródła: www.peterfor.com https://www.facebook.com/p/Piotr-Forkasiewicz-100063212169403/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 12 godzin temu Share Napisano 12 godzin temu (edytowane) 5 minut temu, Maxy napisał: Karpaty. Czechy? No jak Karpaty to raczej Słowacja. W Czechach ciężko o taką wysokogórską rzeźbę terenu. Ale pocisnął kosiakiem po tej dolinie - kozy potem przez dwa lata się nie cieliły. Efektowne ale chyba trochę rodem z Gwiezdnych Wojen. Zbombardował Krywań? Edytowane 12 godzin temu przez socjo1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 12 godzin temu Share Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, TAW napisał: Zaś poznać ze ceper nadmorski ale mam okno z widokiem w stronę Kasprowego 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 12 godzin temu Share Napisano 12 godzin temu Teraz, Cypis napisał: ale mam okno z widokiem w stronę Kasprowego Nie tyko łokno ale i łoko mos se panucku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 12 godzin temu Share Napisano 12 godzin temu OK, wiem. To chyba mają być Alpy szwajcarskie https://x.com/i/status/1999545073814442249 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 12 godzin temu Share Napisano 12 godzin temu 6 minut temu, socjo1 napisał: kozy potem przez dwa lata się nie cieliły. Koza się nie cieli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano 12 godzin temu Share Napisano 12 godzin temu 39 minut temu, Wymysl napisał: Co to za okoliczności przyrody w tle? Znany i obfotografowany samolot: https://asisbiz.com/il2/Me-262/JG7/pages/Messerschmitt-Me-262A1aR1-7.JG7-White-3-Hans-Guido-Mutke-WNr-500071-Zurich-Dubendorf-Germany-Apr-25th-1945-03.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 12 godzin temu Share Napisano 12 godzin temu 14 minut temu, Xmen napisał: Koza się nie cieli. jak sama nazwa wskazuje koza się koci 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 12 godzin temu Share Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, panmopsik napisał: jak sama nazwa wskazuje koza się koci chyba kozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 11 godzin temu Share Napisano 11 godzin temu 8 minut temu, panmopsik napisał: jak sama nazwa wskazuje koza się koci a sumy się sumują 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 11 godzin temu Share Napisano 11 godzin temu (edytowane) powyższe określenia są poprawne choć niekoniecznie popularne tak samo jak "kocić się", które to ma podstawy naukowe a dotyczy nie wchodząc w szczegóły "rodzenia się" (odsyłam np. do prof. Jana Miodka) Edytowane 11 godzin temu przez panmopsik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jostein Napisano 11 godzin temu Share Napisano 11 godzin temu 55 minut temu, jachud3 napisał: Boxart Jaskółki autorstwa Piotra Forkasiewicza: Mają być dwa malowania wojenne i jedno powojenne. Znaczy się, dwie "Jaskółki" i jedna "Turbina", czy jakiś zdobyczny aliancki? Ciekawe, czy Arma pójdzie za ciosem i zaserwuje też wersję rozpoznawczą i dwumiejscową? Na razie w planach nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 11 godzin temu Share Napisano 11 godzin temu juz od kilku lat planuje budowe dwumiejscowej Hasegawy i mi sie nie udaje zaczac.... Moze, jak Arma wypusci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jostein Napisano 11 godzin temu Share Napisano 11 godzin temu 17 minut temu, BRAVO112 napisał: juz od kilku lat planuje budowe dwumiejscowej Hasegawy i mi sie nie udaje zaczac.... Moze, jak Arma wypusci? Kiedyś myślałem o "pożenieniu" płatowca Hasegawy z "bebechami" kadłuba od Revella i robić "nocnika" ze słabszym uzbrojeniem, dwoma działkami 20 mm. Tyle, że nie mam pojęcia, jak był w nim ustawiony fotel w tylnej kabinie, więc sprawa poszła ad acta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi