Jostein Napisano 13 Października 2022 Share Napisano 13 Października 2022 W dniu 23.09.2022 o 14:49, filipsg napisał: Arma też nie: 9 godzin temu, martinello napisał: (...) Co do zgłaszanych przez kolegę Jostain - co najmniej dwie zostały "nieskwitowane": pierwsza o oszustwie producenta który jakoby obiecał możliwość wykonania każdej wersji samolotu - cytat z materiałów producenta -> http://armahobbynews.pl/blog/2022/08/29/p-39-airacobra-cechy-modelu/ "Najnowszy model Arma Hobby to Airacobra. Model został tak opracowany żeby pokryć mniej więcej wszystkie warianty od P-39 D do Q z uwzględnieniem P-400." i dalej " Nie zdecydowałem się na dorzucenie 4 łopatowego śmigła które występowało w ostatnich egzemplarzach P-39Q." Czy to załatwia sprawę ? No, wcześniej jakoś o mniej więcej mowy nie było. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 13 Października 2022 Share Napisano 13 Października 2022 3 godziny temu, Roland_Sebastian napisał: Może i konwersję do Mk. IID zrobią. Ta wersja jest dawno zapowiedziana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 13 Października 2022 Share Napisano 13 Października 2022 Godzinę temu, Jostein napisał: No, wcześniej jakoś o mniej więcej mowy nie było. Biorąc pod uwagę rozwój druku 3D, można się spodziewac De Lux Edition z wersjami Q-21,25 i 30. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 14 Października 2022 Share Napisano 14 Października 2022 Jak już wszystkie hymny pochwalne na temat Aircobry zostały wygłoszone wszem i wobec to teraz pozostaje tylko czekać na pierwszą oficjalną relację z budowy. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 14 Października 2022 Share Napisano 14 Października 2022 1 godzinę temu, Xmen napisał: Jak już wszystkie hymny pochwalne na temat Aircobry zostały wygłoszone wszem i wobec to teraz pozostaje tylko czekać na pierwszą oficjalną relację z budowy. Jakoś tego nie widzę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 14 Października 2022 Share Napisano 14 Października 2022 13 minut temu, rudy0007 napisał: Jakoś tego nie widzę Przecież już wiemy że to beznadziejny i haniebny model którego marketing jest oparty na kłamstwie, nikt tego nie kupi 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 14 Października 2022 Share Napisano 14 Października 2022 1 minutę temu, filipsg napisał: nikt tego nie kupi Tak źle to raczej nie jest.Nawet tutaj na forum parę osób pochwaliło się zakupem więc szansa na relację z budowy jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 14 Października 2022 Share Napisano 14 Października 2022 Kupiło, zobaczyło te żebra zdrady, i bubel wrzuciło na półke hanby 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 14 Października 2022 Share Napisano 14 Października 2022 13 minut temu, Xmen napisał: Nawet tutaj na forum parę osób pochwaliło się zakupem więc szansa na relację z budowy jest. A wiesz ile ja modeli kupiłem, i tylko kupiłem bo na składanie to bym nie liczył i nawet nie liczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 14 Października 2022 Share Napisano 14 Października 2022 2 godziny temu, Xmen napisał: Jak już wszystkie hymny pochwalne na temat Aircobry zostały wygłoszone wszem i wobec to teraz pozostaje tylko czekać na pierwszą oficjalną relację z budowy. Na blogu AH masz sklejoną Kobrę Połynina w wykonaniu samego Wojtka Bułhaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 14 Października 2022 Share Napisano 14 Października 2022 Ta, bo kupujac model to odrazu się liczy na to że się go sklei. Ja mam 3 kartony modeli i liczę nadal na to że kiedyś je skleje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 14 Października 2022 Share Napisano 14 Października 2022 41 minut temu, rudy0007 napisał: A wiesz ile ja modeli kupiłem, i tylko kupiłem bo na składanie to bym nie liczył i nawet nie liczę To tak jak ja. 36 minut temu, letalin napisał: Na blogu AH masz sklejoną Kobrę Połynina w wykonaniu samego Wojtka Bułhaka. Widziałem ale to nie to samo. Jak kupię Sea Hurricane to odstawiam wszystko na bok i zaczynam go sklejać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 14 Października 2022 Share Napisano 14 Października 2022 27 minut temu, Moses napisał: Ta, bo kupujac model to odrazu się liczy na to że się go sklei. Ja mam 3 kartony modeli i liczę nadal na to że kiedyś je skleje Tak, często kupuję z pełną świadomością, że na pewno nie skleję. Głównie wintydże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 14 Października 2022 Share Napisano 14 Października 2022 1 godzinę temu, rudy0007 napisał: tylko kupiłem bo na składanie to bym nie liczył i nawet nie liczę Jakby co to coś tam mogę przygarnąć 1 godzinę temu, Xmen napisał: na forum parę osób pochwaliło się zakupem więc szansa na relację z budowy jest. Czuję się wywołany do tablicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 14 Października 2022 Share Napisano 14 Października 2022 14 minut temu, abtb napisał: Czuję się wywołany do tablicy Ależ skąd. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 14 Października 2022 Share Napisano 14 Października 2022 1 godzinę temu, Moses napisał: Ja mam 3 kartony modeli Ty to masz dobrze..... ja nie wiem, ile kartonow mam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 14 Października 2022 Share Napisano 14 Października 2022 48 minut temu, abtb napisał: Czuję się wywołany do tablicy To źle się czujesz Solo też się pochwalił zakupem, więc może gdzieś pomiędzy Hornetem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 14 Października 2022 Share Napisano 14 Października 2022 Ja z budową poczekam do momenty, kiedy wyjaśnią się szachownice na górnych powierzchniach skrzydeł. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek62 Napisano 14 Października 2022 Share Napisano 14 Października 2022 A ja sie ciesze ze jest nowy model z polskiej firmy . 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 14 Października 2022 Share Napisano 14 Października 2022 Kupię, żeby zastąpić starego Revella, ale to za czas jakiś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 14 Października 2022 Share Napisano 14 Października 2022 1 minutę temu, Baas ArK napisał: Kupię, żeby zastąpić starego Revella, ale to za czas jakiś. Revell to jest IIc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 15 Października 2022 Share Napisano 15 Października 2022 Mam i ja... 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 15 Października 2022 Share Napisano 15 Października 2022 10 godzin temu, myszaty napisał: Mam i ja... Kiedy warsztat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 15 Października 2022 Share Napisano 15 Października 2022 Po niedzieli bo jadę na ryby. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 15 Października 2022 Share Napisano 15 Października 2022 2 minuty temu, myszaty napisał: Po niedzieli bo jadę na ryby. Pamiętaj że robaki muszą być ciepłe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi