abtb Napisano 22 Listopada 2022 Share Napisano 22 Listopada 2022 (edytowane) W sumie kawę można też wypić w pracy W krótkich żołnierskich słowach: wszystko opisałem w warsztacie A teraz galeria MiG 19S, baza lotnicza Hamah, 1967r, Syria Wschód... i zachód .. słońca w Syrii Można , , ,czy co tam kto chce Edytowane 22 Listopada 2022 przez abtb 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 22 Listopada 2022 Share Napisano 22 Listopada 2022 Brawa dla fotografa 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 22 Listopada 2022 Share Napisano 22 Listopada 2022 Bardzo ładny.Jako że jakościowo nie jestem w stanie koledze dorównać to zmieniłem wersję kolorystyczną mojego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 22 Listopada 2022 Autor Share Napisano 22 Listopada 2022 2 minuty temu, rudy0007 napisał: Brawa dla fotografa Przekażę, choć może i sam przeczyta bo jest na tym forum zarejestrowany i czasami zagląda 3 minuty temu, Xmen napisał: Bardzo ładny Bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 22 Listopada 2022 Share Napisano 22 Listopada 2022 Cytując: "TAK" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 22 Listopada 2022 Share Napisano 22 Listopada 2022 Piękna robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 22 Listopada 2022 Share Napisano 22 Listopada 2022 Sporo wyciągnąłeś z tego modelu i z przyjemnością ogląda się warsztat Gratulacje i czas na fotkę tygodnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 22 Listopada 2022 Share Napisano 22 Listopada 2022 Bardzo ładny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 22 Listopada 2022 Share Napisano 22 Listopada 2022 Model paździerz, samolot brzydki jak grzech pierworodny, ale całość robi wrażenie. No i dobre fotki. Gratulacje, kawał dobrej roboty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 22 Listopada 2022 Share Napisano 22 Listopada 2022 Już w warsztacie się napisałem, więc teraz nic dodać, nic ująć. Jak się tak napatrzyłem, to własnego się zachciało, żeby tylko w 48. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xatrix_pl Napisano 22 Listopada 2022 Share Napisano 22 Listopada 2022 Zacny migacz, taki w stylu abtb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 22 Listopada 2022 Share Napisano 22 Listopada 2022 Jak na KP to Kolega wycisnął z niego kawał dobrego modelu Mój klejony gdzieś w połowie lat 80-tych był w malowaniu Pakistanu, do dzisiaj pozostało z niego ok. 60-70% 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 22 Listopada 2022 Share Napisano 22 Listopada 2022 Powtórzę się, ale uwielbiam rury w kamuflażu. Zwłaszcza te starsze. A ten Mig tylko utwierdza mnie w moim przekonaniu, świetny jest . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 22 Listopada 2022 Share Napisano 22 Listopada 2022 Bardzo ładny ten MiG, zwłaszcza że materiał nieszczególny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 22 Listopada 2022 Autor Share Napisano 22 Listopada 2022 Bardzo dziękuję wszystkim za opinie (jeszcze nie wszystkim "kliknąłem" emotkę ale jakieś limity dobowe są ) Fajnie, że się podoba. 5 godzin temu, HK1885 napisał: Model paździerz, Już tam nie przesadzajmy. Zdecydowanie da się skleić, i to bez dużej ilości szpachli. 5 godzin temu, HK1885 napisał: samolot brzydki jak grzech pierworodny, Oj, chyba panu muzykowi ustnik diabli wzięli . Dla mnie ten samolot to "miłość" z dzieciństwa. Jak dziś pamiętam, jak dostałem tego MiG-acza w starym wydaniu Kp. I ten boxart. Aż chyba sobie zrobię vintydża 5 godzin temu, HK1885 napisał: No i dobre fotki. Nie będę owijał w bawełnę i kitu wciskał - znajomy majster robił 4 godziny temu, xatrix_pl napisał: taki w stylu abtb Oho, czyli mam swój "styl" Muszę po ludziach popytać jak oni to widzą . 3 godziny temu, Slawek_26869 napisał: Mój klejony gdzieś w połowie lat 80-tych był w malowaniu Pakistanu O to, to właśnie. Swojego też zrobiłem w tym kamo. Ależ ono kręciło człowieka 8 godzin temu, Adamo722 napisał: czas na fotkę tygodnia Aż tak dobry to chyba nie jest Jeszcze raz wielkie dzięki za wszystkie opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 22 Listopada 2022 Share Napisano 22 Listopada 2022 Świetny, jakbym robił swojego to chciałbym żeby był na takim poziomie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 23 Listopada 2022 Share Napisano 23 Listopada 2022 10 godzin temu, abtb napisał: Dla mnie ten samolot to "miłość" z dzieciństwa. Jak dziś pamiętam, jak dostałem... ...Jaka-23 to nie mogłem ze szczęścia i jeszcze Aero C-3A obowiązkowo w malowaniu UB-72, a pudełko szło na magazyn do kalkomanii 10 godzin temu, abtb napisał: Oho, czyli mam swój "styl" No pewnie. Od kilku lat regularnie podglądowywuję poczynania warsztatowo-galeryjne i zdecydowanie "polecam tego allegrowicza" I zazdraszczam czasu i werwy. Może kiedyś będzie mi jeszcze dane lepić chociaż 8 modeli na rok 21 godzin temu, abtb napisał: W sumie kawę można też wypić w pracy Tak właśnie robię bo dziś mam troszkę luźniej i mogę Mi tam zawsze się podobał ten boxartowy czechosłowacki, ale pakistański też działał na wyobraźnię Ale później jeszcze zobaczyłem kolorową papugę z NRDówka i stwierdziłem że owszem ciekawe to malowanie, ale jak tak można bo rury to przeca tylko srebrne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 23 Listopada 2022 Autor Share Napisano 23 Listopada 2022 22 minuty temu, Artek82 napisał: Jaka-23 Kuchnia , no mam (oryginalny). I w dodatku przeryty na wklęsły. Ależ mnie na "wakacjach" korciło żeby go dokończyć i wyeksponować na tej charakterystycznej KP-nowskiej podstawce 25 minut temu, Artek82 napisał: Aero C-3A obowiązkowo w malowaniu UB-72 Normalnie jakbyśmy siedzieli w jednej ławce w szkole. Tak mi się coś widzi, że ja to chyba mam jeszcze go w tym malowaniu gdzieś na złomowisku 26 minut temu, Artek82 napisał: pudełko szło na magazyn do kalkomanii No ba. Najlepsiejszy magazyn - duży i z solidnej tektury 27 minut temu, Artek82 napisał: Od kilku lat regularnie podglądowywuję poczynania warsztatowo-galeryjne To już wiem dla czego mnie uszy pieką tak często 28 minut temu, Artek82 napisał: zdecydowanie "polecam tego allegrowicza" 28 minut temu, Artek82 napisał: zazdraszczam czasu i werwy. Coraz mniej jednego i drugiego 29 minut temu, Artek82 napisał: Mi tam zawsze się podobał ten boxartowy czechosłowacki, Mam ten model (też w oryginalnym wydaniu Kp) i inspirowany twórczością Yufei Mao chciałem go po cichaczu popełnić i "zabłysnąć" na forum. Ale kolega @Moses skutecznie mnie "storpedował" (w końcu zawsze trzeba mieć na kogo zrzucić odpowiedzialność, Andrzej - to TYLKO żart ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 23 Listopada 2022 Share Napisano 23 Listopada 2022 1 godzinę temu, abtb napisał: To już wiem dla czego mnie uszy pieką tak często Dobrze że tylko uszy a nie bierz się za kolejne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 23 Listopada 2022 Autor Share Napisano 23 Listopada 2022 2 minuty temu, Adamo722 napisał: bierz się za kolejne Może by tak dla odmiany za jakiś śmigłowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 23 Listopada 2022 Share Napisano 23 Listopada 2022 1 minutę temu, abtb napisał: Może by tak dla odmiany za jakiś śmigłowiec Też tak mam może następny Ka-50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 23 Listopada 2022 Autor Share Napisano 23 Listopada 2022 13 minut temu, Adamo722 napisał: Ka-50 Chciałbyś Mam do dokończenia Mi-24P, a od tajemniczego darczyńcy z forum, dostałem Mi-24W/WP z taką ilością blachy i innych dodatków że kurier HIABEM z paki zdejmował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 23 Listopada 2022 Share Napisano 23 Listopada 2022 17 minut temu, abtb napisał: Chciałbyś Mam do dokończenia Mi-24P, a od tajemniczego darczyńcy z forum, dostałem Mi-24W/WP z taką ilością blachy i innych dodatków że kurier HIABEM z paki zdejmował Sprawdź lepiej czy ci z Ukrainy w skali 1:1 nie przesłali żebyś do kupy złożył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 23 Listopada 2022 Share Napisano 23 Listopada 2022 (edytowane) 3 godziny temu, abtb napisał: Normalnie jakbyśmy siedzieli w jednej ławce w szkole Myślę że fajnie by było 3 godziny temu, abtb napisał: Mam ten model (też w oryginalnym wydaniu Kp) Ja też, a nawet 4 (2 oryginały i 2 klony ZTS Plastk/Mistercraft/BigModel). Edit: Razem 5 bo jeszcze nowy KaPeć też jest, o taki Planuję oryginalnego Czechosłowaka, kolorowego NRDowca, Pakistana i albo jakiegoś egzotyka, albo pokutującego what if'a naszego LiMa-7 3 godziny temu, abtb napisał: chciałem go po cichaczu popełnić i "zabłysnąć" na forum Dla czemu po cichaczuDziubaj tam coś w przerwach miedzy innymi Ostatnio znalazłem takie cuś fajnego na "Fanuszkowej strance starego KaPećka" Jest to grafika pana Velca z której można wykonać dioramę 3D. To się gdzieś nacina, zagina i można ustawić swojego MiGacza na tle startującego innego Taki bajer tamtych czasów Edytowane 23 Listopada 2022 przez Artek82 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 23 Listopada 2022 Share Napisano 23 Listopada 2022 Świetny model i rewelacyjne zdjęcia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi