panDespota Napisano 25 Lipca 2023 Share Napisano 25 Lipca 2023 (edytowane) Cześć! W kooperacji z NFZ- siedzę na L4- w ostatnim czasie udało mi się skończyć drugi z rozgrzebanych modeli Maszyna w malowaniu 2. Yuso Hikotai. Była to jednostka dostarczająca maszyny do jednostek bojowych. Maszynę tą latem 1944 r. z Ota do Sajgonu dostarczył porucznik Shuho Yamanę Model prosto z pudła. Przenitowany. Dodałem przewody hamulcowe. Z racji tego, że była to maszyna dostarczona do jednostki bojowej z zakładu produkcyjnego starałem się jej bardzo nie brudzić. Koniec końców i tak pozwoliłem sobie na za dużo Dla zainteresowanych pod linkiem warsztat Zapraszam do galerii Edytowane 25 Lipca 2023 przez panDespota 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 26 Lipca 2023 Share Napisano 26 Lipca 2023 Elegancki.Bardzo się podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 26 Lipca 2023 Share Napisano 26 Lipca 2023 Uczciwie wykorzystujesz zwolnienie lekarskie. Widać wyraźnie korzystne efekty, jakie przynosi. Gdybyś potrzebował przedłużenia (najlepiej w klimatach suszi) - pisz. Sam model bardzo ciekawy, w dość trudnym (dla mnie) malowaniu. Uwagę zwracają dość grube, w moim odczuciu, klapy podwozia. Ale i tak całość świetnie się prezentuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 26 Lipca 2023 Share Napisano 26 Lipca 2023 Fantastyczna robota, malowanie wymiata . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 26 Lipca 2023 Share Napisano 26 Lipca 2023 Elegancki podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 26 Lipca 2023 Share Napisano 26 Lipca 2023 Imponujący model. Gratuluję i zazdroszczę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano 26 Lipca 2023 Share Napisano 26 Lipca 2023 Na tym forum też napiszę, że bardzo ładny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astarott Napisano 26 Lipca 2023 Share Napisano 26 Lipca 2023 Rewelacyjny, gratki! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marskan Napisano 26 Lipca 2023 Share Napisano 26 Lipca 2023 Bardzo ładny !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarross Napisano 26 Lipca 2023 Share Napisano 26 Lipca 2023 Super malowanie, świetna praca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 26 Lipca 2023 Share Napisano 26 Lipca 2023 Bardzo ładny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HKK Napisano 26 Lipca 2023 Share Napisano 26 Lipca 2023 Precyzja w łapie jest. Pozazdrościć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemek261 Napisano 26 Lipca 2023 Share Napisano 26 Lipca 2023 Śliczności 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 26 Lipca 2023 Share Napisano 26 Lipca 2023 Super robota. Podoba się bardzo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zadra Napisano 26 Lipca 2023 Share Napisano 26 Lipca 2023 Świetnie wyszło! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 26 Lipca 2023 Share Napisano 26 Lipca 2023 Jest dobrze. Nawet bardzo dobrze. Dałeś radę! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 29 Marca Autor Share Napisano 29 Marca (edytowane) Miło mi poinformować, że Hayate została zauważona w Bytomiu Edytowane 29 Marca przez panDespota 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 30 Marca Share Napisano 30 Marca Pogratulowałem osobiście w Bytomiu ale tutaj też nie omieszkam. Gratuluję. Ps.I jak tu konkurować z takimi mistrzami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 30 Marca Share Napisano 30 Marca Super, należało się . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano 30 Marca Share Napisano 30 Marca Super, gratuluję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 30 Marca Share Napisano 30 Marca Brawo Krzysiek, Brawo Ty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 30 Marca Autor Share Napisano 30 Marca Dziękuje za komentarze, zwłaszcza ze te nad modelem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 31 Marca Share Napisano 31 Marca Prawdziwy majstersztyk. Piękny. Podoba się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi