Szydercza Gała Napisano 12 Stycznia Share Napisano 12 Stycznia (edytowane) Z kolesioFcem mym Lipą doszliśmy ostatnio do wniosku, że trzeba nam zlepić sobie tą samą latałkę i tym razem w tym samym czasie. Wybór padł na tytuowego Hajata od Army w 1/72. Gdyby ktoś jeszcze był zainteresowany przyłączeniem sie do naszego wesołego projekciku, serdecznie zapraszamy. Osobiście posiadam wersję dla samobUjcUF: Zasadniczo zamiezamy ruszyć z tematem jakoś w lutym, muszę najpierw rozprawić się z japońską HAŃBĄ na gąsiennicach Edytowane 30 Stycznia przez Szydercza Gała 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 12 Stycznia Share Napisano 12 Stycznia Chętnie, gdyby nie młodzieżowa skala. Niemniej będę podpatrywać przez lornią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 13 Stycznia Share Napisano 13 Stycznia KumoterstFo pełną gębą. Mój jest taki. Widać, że już się nieco wysezonował na szafie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zegeye Napisano 17 Stycznia Share Napisano 17 Stycznia Kurde, kurde..... a może bym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 17 Stycznia Share Napisano 17 Stycznia melduje się - będe paczał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 17 Stycznia Share Napisano 17 Stycznia W dniu 13.01.2024 o 00:06, zaruk napisał: Chętnie, gdyby nie młodzieżowa skala. Szyderiusz nic nie mówił o ograniczeniu skali, także ten.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 17 Stycznia Share Napisano 17 Stycznia 1 godzinę temu, marek d napisał: Szyderiusz nic nie mówił o ograniczeniu skali, także ten.... Niby tak, nawet mam jednego Franciszka 1:48 w szafie. Tyle, że zacząłem już dłubać przy innym pulpeciarzu i na razie nie chcę tego porzucać. Niemniej z radością popatrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianPoltorak Napisano 17 Stycznia Share Napisano 17 Stycznia A tak btw, w 1/48 co lepiej wybrać? Hasegawe czy Tamke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 17 Stycznia Share Napisano 17 Stycznia Raczej Hasa. Tamka to stary wypust z wypukłymi liniami i dużymi uproszczeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 17 Stycznia Share Napisano 17 Stycznia Godzinę temu, DamianPoltorak napisał: A tak btw, w 1/48 co lepiej wybrać? Hasegawe czy Tamke? Zrobiłem oba. Zdecydowanie Hasegawa. Tamiya okoł 40 letni projekt. Część lini wklęsłych część wypukłych. Kabina jak w maczbksie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianPoltorak Napisano 17 Stycznia Share Napisano 17 Stycznia 8 godzin temu, zegeye napisał: Kurde, kurde..... a może bym? Też mi przemknęło to przez myśl, ale primo budżet na ten miesiąc jest już przekroczony, secundo z moim tempem do byście tego warsztatu przez rok nie zamknęli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 17 Stycznia Autor Share Napisano 17 Stycznia (edytowane) OK, więc tak Hajaty muszą być w 1/72, z preferencją Army, ale tu sie upierał nie będę, chyba że kumoter Lipa jest kompletnie zafiksowany. Nie po to wymyśliliśmy sobie taki projekcik w 72 żeby potem nasze ulepki wyglądały jak zabawki dzieci z podstawówki na tle wielkich mutasUF w 1/48 , NO GO panowie Edytowane 17 Stycznia przez Szydercza Gała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 17 Stycznia Share Napisano 17 Stycznia 1 minutę temu, Szydercza Gała napisał: Nie po to wymyśliliśmy sobie taki projekcik w 72 żeby potem nasze ulepki wyglądały zabawki dzieci z podstawówki na tle wielkich mutasUF w 1/48 Oj dobrze że uprzedziłeś, już chciałem się ładować z 1/32. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 17 Stycznia Share Napisano 17 Stycznia (edytowane) W sumie Hajata mam, nawet w 72 -wójce, i nawet Armowego. Tylko chyba umiejętności rzemieślnicze mam za słabe by stawać w konkury z takimi ulepiaczami Edytowane 17 Stycznia przez abtb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 17 Stycznia Autor Share Napisano 17 Stycznia Bez przesady, my som dwa partacze, jeden statkowy a drugi pancerny, spokojna Twoja rozczochrana 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 17 Stycznia Share Napisano 17 Stycznia 46 minut temu, Szydercza Gała napisał: Nie po to wymyśliliśmy sobie taki projekcik w 72 żeby potem nasze ulepki wyglądały jak zabawki dzieci z podstawówki na tle wielkich mutasUF w 1/48 , NO GO panowie 10 godzin temu, marek d napisał: Szyderiusz nic nie mówił o ograniczeniu skali, także ten.... Sam widzisz. To wisiało w powietrzu. NO GO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 17 Stycznia Share Napisano 17 Stycznia Tak jak Syderius Galus rzecze. Słabo by te nasze pszczUłki wyglądały przy murzyńskich ptaszkach Do tego jak z tej samej stajni to i łatwiej linijkę przyłożyć 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zegeye Napisano 22 Stycznia Share Napisano 22 Stycznia No dobra, skusiłem się. Ale nie myślę czekać do lutego. W lutym to muszę mieć to już z głowy 8-) Nie pokazuję pudełka, bo już koledzy wrzucili.... To od razu robota. Zastosowałem kilka części z zestawu żywic Arma Hobby dołączanych promocyjnie. 8-) 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 22 Stycznia Share Napisano 22 Stycznia Dobrze, że znalazł się jakiś ochotnik by wejść pierwszy na pole minowe. Teraz wystarczy stąpać po jego śladach. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 25 Stycznia Autor Share Napisano 25 Stycznia TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astarott Napisano 26 Stycznia Share Napisano 26 Stycznia 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 28 Stycznia Autor Share Napisano 28 Stycznia Już jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 28 Stycznia Share Napisano 28 Stycznia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 28 Stycznia Autor Share Napisano 28 Stycznia NIeistotny detal mój drogi, tak z rozpędu po przyklejeniu SHA-RIK'a mnie się ciachło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 28 Stycznia Share Napisano 28 Stycznia (edytowane) Godzinę temu, Szydercza Gała napisał: Już jestem No nie rozśmieszaj, czyj to warsztat? Albowiem konkurencja szabelkę pierwszeństwa z rączki wytrąciła i pognała hen do przodu W dniu 22.01.2024 o 10:15, zegeye napisał: Edytowane 28 Stycznia przez giberes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi