GEM Napisano Wtorek o 20:41 Share Napisano Wtorek o 20:41 Witam kolegów. Chciałbym Wam zaprezentować mój najnowszy model. F-14A z zestawu TAMIYA. Sam zestaw na pewno znany. Postanowiłem sprawić sobie trochę przyjemności i zainwestowałem trochę w dostępne dodatki. Wnęki podwozia, golenie, dysze, kalki 3D kokpitu, fotele i kilka drobniejszych dodatków. Tak sobie postanowiłem żeby to była fajna przyjemna praca. Nie było specjalnych problemów z zaadoptowaniem dodatków. A i sam zestaw to czysta przyjemność w montażu. Myślę że wyszedł z tego w miarę fajny model. Ale to już oceńcie sami. Tak mi się zrodził taki pomysł aby strzelić kilka fotek z ciekawym tłem. Miłego oglądania. A i czekam na jakieś konstruktywne oceny. Co myślicie o takiej wersji wykonania. 26 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano Środa o 05:23 Share Napisano Środa o 05:23 Zdjęcia ze słońcem wymiatają. To co jest w kabinie tez jest fajne , duży może więcej . BRAWO. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano Środa o 09:43 Share Napisano Środa o 09:43 4 godziny temu, Marek K napisał: Zdjęcia ze słońcem wymiatają. Można poczuć klimat Top Gun. Kocur ładnie wyszedł, fajnie wyszły przebarwienia płatowca i na dyszach ...nawiasem imo, to najpiękniejszy myśliwiec i dlatego sam mam na stanie 3 jego modele. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Środa o 10:00 Share Napisano Środa o 10:00 Świetny Kocurek, podoba się. Porządna robota . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano Środa o 10:48 Share Napisano Środa o 10:48 Warto było czekać Grzesiu. Czysta elegancja i szyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szkodnik Napisano Środa o 11:21 Share Napisano Środa o 11:21 Brakuje tylko Toma Cruza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano Środa o 14:24 Share Napisano Środa o 14:24 Bardzo ładny. Zdjęcia na tle zachodzącego słońca wymiatają. Aż się przypomina "Top Gun" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano Środa o 19:23 Share Napisano Środa o 19:23 Kocurów nigdy za dużo! Chodzi za mną Irańczyk, ale chyba mnie nie dogoni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burzatg Napisano Czwartek o 06:56 Share Napisano Czwartek o 06:56 Dałem lajka, ale nie może być bez choćby krótkiego komentarza. Kocur, wiadomo, sam w sobie jest świetny. Twoje wykonanie bardzo przypadło mi do gustu Te kalki 3D i golenie z wnękami bardzo realistyczne i dodają smaczku. Ale jedno zakłóca mi odbiór. To uzbrojenie. Rakiety wydają się zbyt płaskie bez choćby łosza. Nie mniej dla mnie świetny. No i jak już wyżej koledzy wspominali zdjęcia na tle , aż się łezka w oku zakręciła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano Czwartek o 08:14 Autor Share Napisano Czwartek o 08:14 Godzinę temu, burzatg napisał: Ale jedno zakłóca mi odbiór. To uzbrojenie. Rakiety wydają się zbyt płaskie bez choćby łosza. Dziękuję za Twoją , jak i dotychczasowe opinie. Tak jak napisałem, oczekiwałem Waszych opinii. Jeśli chodzi o uzbrojenie to jest ono tak trochę podwieszone na ,,surowo". Zrobiłem to świadomie, bo przyznam, że nie do końca wiem czy w takiej konfiguracji, samoloty z tego dywizjonu latały. Jeśli się okaże że tak może być, to wracam do tych rakiet i robię je na gotowo. Dzięki właśnie takim uwagom, po zamieszczeniu podobnej galerii na FB kolega podpowiedział mi że muszę poprawić anteny UHF. I takie merytoryczne uwagi są bardzo cenne i za nie bardzo dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano Czwartek o 21:37 Share Napisano Czwartek o 21:37 coś pięknego! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi