chudyhunter Napisano Wtorek o 11:02 Share Napisano Wtorek o 11:02 (edytowane) W końcu mogę uznać temat za zamknięty. Prawie 6 lat zajęło zrobienie dioramy i prawie rok zbierałem się do zrobienia galerii. Miłego oglądania Edytowane Wtorek o 11:51 przez chudyhunter 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LuckyStrike Napisano Wtorek o 11:08 Share Napisano Wtorek o 11:08 Oooooo kurła aaaale ogień!!!! Nie wiem co lepsze model czy diorama!Szacun Wielki, nie dziwię się, że to tyle czasu zajęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano Wtorek o 11:10 Share Napisano Wtorek o 11:10 Tak jak już kiedyś pisałem tak powtórzę i teraz, dla mnie jest to rewelacyjna praca, która zapada w pamięć na stałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LuckyStrike Napisano Wtorek o 11:14 Share Napisano Wtorek o 11:14 Jeszcze chciałem dodać od siebię, że to jedna z najlepszych diorama w tematyce marynistycznej jaką w życiu widziałem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano Wtorek o 12:11 Share Napisano Wtorek o 12:11 Niesamowite !!!! Jakie ma wymiary ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano Wtorek o 12:20 Autor Share Napisano Wtorek o 12:20 Dzięki wielkie za miłe słowa 8 minut temu, chorąży napisał: Niesamowite !!!! Jakie ma wymiary ? 21x51 cm 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HKK Napisano Wtorek o 14:01 Share Napisano Wtorek o 14:01 Widziałem to na żywo. Cóż powiedzieć... niczego odkrywczego ani oryginalnego nie wymyślę. Wspaniała robota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano Wtorek o 15:43 Share Napisano Wtorek o 15:43 W końcu człowiek doczekał się galerii Okręty i dioramy z nimi związane to totalnie nie moja bajka, ale lubię oglądać poczynania innych podczas zmagań nad jakimś ciekawym projektem. Ten bez wątpienia taki jest. Bardzo ciekawy, stosunkowo rzadko spotykany model okrętu, do tego z odwzorowaniem fragmentu nadbrzeża, ze starą zabudową. Z wielką ciekawością oglądałem kolejne aktualizacje prac. Widać tu włożone serce, jest klimat, jest życie, a wykonanie pierwsza klasa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano Wtorek o 16:25 Share Napisano Wtorek o 16:25 Super. Podziwiać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano Wtorek o 16:59 Share Napisano Wtorek o 16:59 Chylę czoła podziwiam ogrom pracy i gratuluję efektu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano Wtorek o 19:04 Share Napisano Wtorek o 19:04 Podglądałem warsztat, podziwiam efekt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano wczoraj o 06:19 Share Napisano wczoraj o 06:19 No nareszcie. Model jest całościowo ZAJEBISTY i nie ma się tu co wysmętniać. #mieszkałbym Tej białej żeglugi i holownika jakos nie pamiętam, to dodałeś później? No i najważniejsze pytanie: gdzie jest rudy kot z kaprawym okiem ??? W pełni zasluzyleś: 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano wczoraj o 07:20 Share Napisano wczoraj o 07:20 17 godzin temu, HKK napisał: Widziałem to na żywo. Cóż powiedzieć... niczego odkrywczego ani oryginalnego nie wymyślę. Wspaniała robota. Także widziałem na żywo i jedyne co można „wymyślić” przy tym modelu to to, że Mariusz uciekł peletonowi niczym Szozda i tyle go było widać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano wczoraj o 07:20 Share Napisano wczoraj o 07:20 56 minut temu, Szydercza Gała napisał: gdzie jest rudy kot z kaprawym okiem ??? no miał być też jeszcze korvettenkapitan lejący w bramie ale to by galeria była w 2028 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano wczoraj o 07:31 Share Napisano wczoraj o 07:31 niektóre ujęcia jak żywe, można by spróbować by zdjęcia wyszły bardziej retro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano wczoraj o 07:58 Autor Share Napisano wczoraj o 07:58 (edytowane) 40 minut temu, M.A.V. napisał: no miał być też jeszcze korvettenkapitan lejący w bramie ale to by galeria była w 2028 Przecież jest! Tylko kulturalnie leje z tyłu Edytowane wczoraj o 08:00 przez chudyhunter 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano wczoraj o 09:21 Autor Share Napisano wczoraj o 09:21 2 godziny temu, Szydercza Gała napisał: Tej białej żeglugi i holownika jakos nie pamiętam, to dodałeś później? No i najważniejsze pytanie: gdzie jest rudy kot z kaprawym okiem ??? Wydaje mi się, że byki w warsztacie. Blala żegluga była robiona na bazie kadłuba holownika 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano wczoraj o 10:09 Share Napisano wczoraj o 10:09 Moze to ja przespałem, ale to nie wyjaśnia co sie stało z KOTEM?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano wczoraj o 10:52 Autor Share Napisano wczoraj o 10:52 41 minut temu, Szydercza Gała napisał: Moze to ja przespałem, ale to nie wyjaśnia co sie stało z KOTEM?? Kot... rudy... z okiem jakie być powinno... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano wczoraj o 11:28 Share Napisano wczoraj o 11:28 3 godziny temu, chudyhunter napisał: Przecież jest! Tylko kulturalnie leje z tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano wczoraj o 12:05 Share Napisano wczoraj o 12:05 No, teraz masz zaliczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi