abtb Napisano Niedziela o 08:34 Share Napisano Niedziela o 08:34 (edytowane) Kolejny MiG dołącza do "Projektu Bałałajka" MiG -21PFM, 11 Pułk Lotnictwa Myśliwskiego Czechosłowackich Sił Powietrznych, lotnisko Żatec, Czechosłowacja (), marzec 1991r I w parze z czechosłowackim PF-em: I tyle o dzisiejszym, odrobinkę śnieżnym poranku Pora na Edytowane Niedziela o 10:40 przez abtb 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxy Napisano Niedziela o 09:00 Share Napisano Niedziela o 09:00 Nudno, znowu wspaniale zrobiony Mig-21 PFM. Hm, w tytule Mig-25. i jedno pytanie czy te trójpalczaste elementy radiotechniczne na szczycie statecznika pionowego nie były zielone? A Miga -25 tez móglbys zrobić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Niedziela o 09:11 Share Napisano Niedziela o 09:11 W nawiązaniu do ostrzeżenia z warsztatu: serduszko dałem, agresywność zero, Knedlik świetny... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano Niedziela o 09:16 Share Napisano Niedziela o 09:16 Serduszko dałem ale nie jestem pewien czy oceniałem MiGa-21 czy 25 ale niech będzie moja strata. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano Niedziela o 09:25 Share Napisano Niedziela o 09:25 MiG-25PFM, Eduard, 1/72 Prowokacyjny test na czujność oglądaczy. 25 czy 21 dla mnie wszystko jedno, nie znam się na ruskich szrotach. Wykonanie jak zawsze fajne i ładna prezetacja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano Niedziela o 10:34 Share Napisano Niedziela o 10:34 https://muzeumlotnictwa.pl/wystawy/mikojan-guriewicz-mig-21pfm-typ-94n/ Model fajny podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano Niedziela o 12:04 Share Napisano Niedziela o 12:04 (edytowane) Wolałbym, żeby mi się nie podobał z tymi trójkolorowymi plackami. Byłoby zgodnie z duszą i można by się cieszyć. A tak, to smutno. Edytowane Wtorek o 12:02 przez greatgonzo 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano Niedziela o 12:17 Autor Share Napisano Niedziela o 12:17 (edytowane) 3 godziny temu, Maxy napisał: Hm, w tytule Mig-25. 3 godziny temu, Xmen napisał: 25 3 godziny temu, marek d napisał: 25 Co wy do tej kawy dolewacie?! Jakie "25"? Nic mi na ten temat nie wiadomo 3 godziny temu, Maxy napisał: czy te trójpalczaste elementy radiotechniczne na szczycie statecznika pionowego nie były zielone? Zasadniczo to one powinny być chyba srebrne lub nawet niemalowane. Ale w tym przypadku mechanik do spółki z pilotem poszli na całość i pomalowali je na czerwono i instrukcja Eduarda też nakazuje to zrobić - więc pomalowałem na czerwono zgodnie z instrukcją 3 godziny temu, Maxy napisał: A Miga -25 tez móglbys zrobić. W sumie racja - od dwóch lat zamierzam kupić ale jakoś zawsze brakuje kilku złotych 23 minuty temu, greatgonzo napisał: Wolałbym, żeby mi się nie podobał z tymi trójkolorowym plackami. Dziękuję za pozytywny odbiór i cieszę się, że kolejny mój model przypadł Tobie do gustu Edytowane Niedziela o 12:28 przez abtb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano Niedziela o 14:22 Share Napisano Niedziela o 14:22 2 godziny temu, abtb napisał: Co wy do tej kawy dolewacie?! Nie możemy Ci powiedzieć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano Niedziela o 14:52 Share Napisano Niedziela o 14:52 2 godziny temu, abtb napisał: Dziękuję za pozytywny odbiór i cieszę się, że kolejny mój model przypadł Tobie do gustu Nepotyzm, kumoterstwo, protekcjonizm i kolesiostwo. Jak to na forum. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano Niedziela o 15:13 Autor Share Napisano Niedziela o 15:13 47 minut temu, Xmen napisał: Ci po Moja koleżanka z pracy czasami rzuca takim tekstem: "Nie mów do mnie cipo" 19 minut temu, greatgonzo napisał: Jak to na forum. Wiadomo, to nie bezduszny Fb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano Niedziela o 15:15 Share Napisano Niedziela o 15:15 Jak zwykle bardzo ładny MiG. Dodatkowy plus za szczękę na zasobniku z działkiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano Niedziela o 15:25 Share Napisano Niedziela o 15:25 (edytowane) Miałem napisać, że mi się podoba i że fajny, ale nie napiszę, bo po tym, co napisał Radek, nie chcę mieć nic wspólnego z tą kliką i koterią... Edytowane Niedziela o 15:50 przez Soris 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano Niedziela o 15:30 Share Napisano Niedziela o 15:30 Kurde, widzę że spóźniłem się na poranne dymy... W takiej kupie to nawet fajnie wyglądają 6 godzin temu, abtb napisał: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano Niedziela o 16:11 Share Napisano Niedziela o 16:11 Ładna parka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano Niedziela o 17:17 Share Napisano Niedziela o 17:17 cudeńko! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano Niedziela o 20:26 Share Napisano Niedziela o 20:26 11 godzin temu, Maxy napisał: A Miga -25 tez móglbys zrobić. W sumie racja - od dwóch lat zamierzam kupić ale jakoś zawsze brakuje kilku złotych Poczekaj na promkę w MH, ja się załapałem i rzeczywiście było kilka złotych taniej. Tylko uważaj na popsute pudełka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TM48 Napisano Niedziela o 21:27 Share Napisano Niedziela o 21:27 9 godzin temu, abtb napisał: od dwóch lat zamierzam kupić ale jakoś zawsze brakuje kilku złotych Załóż konto na Patronite, będziemy się zrzucać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano Poniedziałek o 06:53 Autor Share Napisano Poniedziałek o 06:53 9 godzin temu, TM48 napisał: będziemy się zrzucać. Pewnie, a potem jak zrobię model, to każdy wpłacający będzie marudził że mu wykonanie nie pasuje i "oddawaj kasę" A poza tym panowie - bardzo dziękuję za pozytywny odbiór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TM48 Napisano Poniedziałek o 07:27 Share Napisano Poniedziałek o 07:27 32 minuty temu, abtb napisał: Pewnie, a potem jak zrobię model, to każdy wpłacający będzie marudził że mu wykonanie nie pasuje i "oddawaj kasę" Nie inaczej, ale popatrz na to z drugiej strony. Będziesz mógł sknocić i napisać, że klient tak chciał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelly9mm Napisano Wtorek o 10:17 Share Napisano Wtorek o 10:17 Piękny ołówek. To już chyba cały piórnik . Pozdrawiam, Marcin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi