abtb Napisano 23 Listopada Share Napisano 23 Listopada (edytowane) Kolejny MiG dołącza do "Projektu Bałałajka" MiG -21PFM, 11 Pułk Lotnictwa Myśliwskiego Czechosłowackich Sił Powietrznych, lotnisko Żatec, Czechosłowacja (), marzec 1991r I w parze z czechosłowackim PF-em: I tyle o dzisiejszym, odrobinkę śnieżnym poranku Pora na Edytowane 23 Listopada przez abtb 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxy Napisano 23 Listopada Share Napisano 23 Listopada Nudno, znowu wspaniale zrobiony Mig-21 PFM. Hm, w tytule Mig-25. i jedno pytanie czy te trójpalczaste elementy radiotechniczne na szczycie statecznika pionowego nie były zielone? A Miga -25 tez móglbys zrobić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 23 Listopada Share Napisano 23 Listopada W nawiązaniu do ostrzeżenia z warsztatu: serduszko dałem, agresywność zero, Knedlik świetny... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 23 Listopada Share Napisano 23 Listopada Serduszko dałem ale nie jestem pewien czy oceniałem MiGa-21 czy 25 ale niech będzie moja strata. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 23 Listopada Share Napisano 23 Listopada MiG-25PFM, Eduard, 1/72 Prowokacyjny test na czujność oglądaczy. 25 czy 21 dla mnie wszystko jedno, nie znam się na ruskich szrotach. Wykonanie jak zawsze fajne i ładna prezetacja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 23 Listopada Share Napisano 23 Listopada https://muzeumlotnictwa.pl/wystawy/mikojan-guriewicz-mig-21pfm-typ-94n/ Model fajny podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 23 Listopada Share Napisano 23 Listopada (edytowane) Wolałbym, żeby mi się nie podobał z tymi trójkolorowymi plackami. Byłoby zgodnie z duszą i można by się cieszyć. A tak, to smutno. Edytowane 25 Listopada przez greatgonzo 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 23 Listopada Autor Share Napisano 23 Listopada (edytowane) 3 godziny temu, Maxy napisał: Hm, w tytule Mig-25. 3 godziny temu, Xmen napisał: 25 3 godziny temu, marek d napisał: 25 Co wy do tej kawy dolewacie?! Jakie "25"? Nic mi na ten temat nie wiadomo 3 godziny temu, Maxy napisał: czy te trójpalczaste elementy radiotechniczne na szczycie statecznika pionowego nie były zielone? Zasadniczo to one powinny być chyba srebrne lub nawet niemalowane. Ale w tym przypadku mechanik do spółki z pilotem poszli na całość i pomalowali je na czerwono i instrukcja Eduarda też nakazuje to zrobić - więc pomalowałem na czerwono zgodnie z instrukcją 3 godziny temu, Maxy napisał: A Miga -25 tez móglbys zrobić. W sumie racja - od dwóch lat zamierzam kupić ale jakoś zawsze brakuje kilku złotych 23 minuty temu, greatgonzo napisał: Wolałbym, żeby mi się nie podobał z tymi trójkolorowym plackami. Dziękuję za pozytywny odbiór i cieszę się, że kolejny mój model przypadł Tobie do gustu Edytowane 23 Listopada przez abtb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 23 Listopada Share Napisano 23 Listopada 2 godziny temu, abtb napisał: Co wy do tej kawy dolewacie?! Nie możemy Ci powiedzieć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 23 Listopada Share Napisano 23 Listopada 2 godziny temu, abtb napisał: Dziękuję za pozytywny odbiór i cieszę się, że kolejny mój model przypadł Tobie do gustu Nepotyzm, kumoterstwo, protekcjonizm i kolesiostwo. Jak to na forum. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 23 Listopada Autor Share Napisano 23 Listopada 47 minut temu, Xmen napisał: Ci po Moja koleżanka z pracy czasami rzuca takim tekstem: "Nie mów do mnie cipo" 19 minut temu, greatgonzo napisał: Jak to na forum. Wiadomo, to nie bezduszny Fb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 23 Listopada Share Napisano 23 Listopada Jak zwykle bardzo ładny MiG. Dodatkowy plus za szczękę na zasobniku z działkiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano 23 Listopada Share Napisano 23 Listopada (edytowane) Miałem napisać, że mi się podoba i że fajny, ale nie napiszę, bo po tym, co napisał Radek, nie chcę mieć nic wspólnego z tą kliką i koterią... Edytowane 23 Listopada przez Soris 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 23 Listopada Share Napisano 23 Listopada Kurde, widzę że spóźniłem się na poranne dymy... W takiej kupie to nawet fajnie wyglądają 6 godzin temu, abtb napisał: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 23 Listopada Share Napisano 23 Listopada Ładna parka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 23 Listopada Share Napisano 23 Listopada cudeńko! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 23 Listopada Share Napisano 23 Listopada 11 godzin temu, Maxy napisał: A Miga -25 tez móglbys zrobić. W sumie racja - od dwóch lat zamierzam kupić ale jakoś zawsze brakuje kilku złotych Poczekaj na promkę w MH, ja się załapałem i rzeczywiście było kilka złotych taniej. Tylko uważaj na popsute pudełka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TM48 Napisano 23 Listopada Share Napisano 23 Listopada 9 godzin temu, abtb napisał: od dwóch lat zamierzam kupić ale jakoś zawsze brakuje kilku złotych Załóż konto na Patronite, będziemy się zrzucać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 24 Listopada Autor Share Napisano 24 Listopada 9 godzin temu, TM48 napisał: będziemy się zrzucać. Pewnie, a potem jak zrobię model, to każdy wpłacający będzie marudził że mu wykonanie nie pasuje i "oddawaj kasę" A poza tym panowie - bardzo dziękuję za pozytywny odbiór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TM48 Napisano 24 Listopada Share Napisano 24 Listopada 32 minuty temu, abtb napisał: Pewnie, a potem jak zrobię model, to każdy wpłacający będzie marudził że mu wykonanie nie pasuje i "oddawaj kasę" Nie inaczej, ale popatrz na to z drugiej strony. Będziesz mógł sknocić i napisać, że klient tak chciał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelly9mm Napisano 25 Listopada Share Napisano 25 Listopada Piękny ołówek. To już chyba cały piórnik . Pozdrawiam, Marcin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 3 Grudnia Share Napisano 3 Grudnia Ładne kolory, ładne zdjęcia, model z tych zachęcających do zakupu zestawu Aha - mi te czechosłowackie/czeskie placki nie wadzą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 3 Grudnia Share Napisano 3 Grudnia Prawda, nie wadzą. Tylko wyglądają jak anchois na torcie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frankie Napisano 3 Grudnia Share Napisano 3 Grudnia 4 godziny temu, greatgonzo napisał: Prawda, nie wadzą. Tylko wyglądają jak anchois na torcie. Ciekawa konstatacja. Mógłbyś napisać coś więcej, dlaczego czechosłowackie oznaczenia kojarzą ci się z anchois na torcie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 3 Grudnia Share Napisano 3 Grudnia Znowu? Chyba jednak pas. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi