Mikele Napisano 6 Grudnia 2015 Napisano 6 Grudnia 2015 Zaraz tam krzyczeć. ;) Czyścioch i tyle Ale zacieki mi się podobają. Na rozpoznawczych się nei znam, to zapytam. One były malowane błyszczącymi farbami? Cytuj
Solo Napisano 6 Grudnia 2015 Napisano 6 Grudnia 2015 Superancko pomalowana maszyna i tak fajnie, delikatnie pobrudzona. Zdradzisz jak robiłeś te obicia na skrzydle obok wejścia, widoczne najlepiej na ostatnim zdjęciu? Cytuj
tenzan Napisano 6 Grudnia 2015 Napisano 6 Grudnia 2015 Bardzo dobry model, szacunek za wykonanie Cytuj
Hubert Kendziorek Napisano 6 Grudnia 2015 Napisano 6 Grudnia 2015 Piękny samolot, piękne wykonanie. Trzeba przyznać, że w tych barwach linia Spitfire prezentuje się szczególnie dobrze, nawet jeżeli to nie wersja rozpoznawcza, z jej czystym, pozbawionym uzbrojenia płatem. Bardzo mi się podoba, zdjęcia też świetne. Cytuj
mig Napisano 9 Grudnia 2015 Napisano 9 Grudnia 2015 Model bardzo ładny, brudzenie bardzo fajnie wyszło. _________________________________________________________________________________________ Na warsztacie: Blenheim Mk IV - Airfix + tablica - Yahu 1/72 Su-22M4 - Mistercraft + blachy - Part + koła - Armory + fotel - Pavla 1/72 Cytuj
zloty Napisano 9 Grudnia 2015 Napisano 9 Grudnia 2015 Podoba mi się i to bardzo. Świetne zdjęcia. Cytuj
kojot92 Napisano 11 Grudnia 2015 Napisano 11 Grudnia 2015 Bardzo dobry. Estetyczność i czystość wykonania na wysokim poziomie. Cytuj
HK1885 Napisano 13 Grudnia 2015 Napisano 13 Grudnia 2015 Rzadka sztuka, HaeFy ze spiczastymi końcówkami raczej niezbyt często goszczą w galeriach. Osobiście lubię modele bardziej styrane, ale Twój czyścioch i tak się podoba. No i ten szaro-niebieski kamuflaż jest świetny. Cytuj
letalin Napisano 13 Grudnia 2015 Napisano 13 Grudnia 2015 Spitfire z najładniejszymi skrzydłami skończony. Jest dobrze, albo nawet bardzo dobrze. Mnie ta wizja przekonuje w zupełności. Gratulacje! Cytuj
zbigi10000 Napisano 14 Grudnia 2015 Napisano 14 Grudnia 2015 Teraz czekamy czy Eduard wypuści Mk VII . Cytuj
tombie01 Napisano 17 Grudnia 2015 Napisano 17 Grudnia 2015 Bardzo podoba się mi malowanie - takie 'nie oklepane' co dodaje modelowi bardzo dużo pozytywnego image, Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi