Mikele Napisano 6 Grudnia 2015 Share Napisano 6 Grudnia 2015 Zaraz tam krzyczeć. ;) Czyścioch i tyle Ale zacieki mi się podobają. Na rozpoznawczych się nei znam, to zapytam. One były malowane błyszczącymi farbami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 6 Grudnia 2015 Share Napisano 6 Grudnia 2015 Superancko pomalowana maszyna i tak fajnie, delikatnie pobrudzona. Zdradzisz jak robiłeś te obicia na skrzydle obok wejścia, widoczne najlepiej na ostatnim zdjęciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenzan Napisano 6 Grudnia 2015 Share Napisano 6 Grudnia 2015 Bardzo dobry model, szacunek za wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 6 Grudnia 2015 Share Napisano 6 Grudnia 2015 Piękny samolot, piękne wykonanie. Trzeba przyznać, że w tych barwach linia Spitfire prezentuje się szczególnie dobrze, nawet jeżeli to nie wersja rozpoznawcza, z jej czystym, pozbawionym uzbrojenia płatem. Bardzo mi się podoba, zdjęcia też świetne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nużek Napisano 7 Grudnia 2015 Share Napisano 7 Grudnia 2015 Model elegancki, czysty i fajne zacieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 9 Grudnia 2015 Share Napisano 9 Grudnia 2015 ładny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 9 Grudnia 2015 Share Napisano 9 Grudnia 2015 Model bardzo ładny, brudzenie bardzo fajnie wyszło. _________________________________________________________________________________________ Na warsztacie: Blenheim Mk IV - Airfix + tablica - Yahu 1/72 Su-22M4 - Mistercraft + blachy - Part + koła - Armory + fotel - Pavla 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 9 Grudnia 2015 Share Napisano 9 Grudnia 2015 Podoba mi się i to bardzo. Świetne zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kojot92 Napisano 11 Grudnia 2015 Share Napisano 11 Grudnia 2015 Bardzo dobry. Estetyczność i czystość wykonania na wysokim poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 13 Grudnia 2015 Share Napisano 13 Grudnia 2015 Rzadka sztuka, HaeFy ze spiczastymi końcówkami raczej niezbyt często goszczą w galeriach. Osobiście lubię modele bardziej styrane, ale Twój czyścioch i tak się podoba. No i ten szaro-niebieski kamuflaż jest świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 13 Grudnia 2015 Share Napisano 13 Grudnia 2015 Spitfire z najładniejszymi skrzydłami skończony. Jest dobrze, albo nawet bardzo dobrze. Mnie ta wizja przekonuje w zupełności. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 14 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2015 No trudno, żeby nie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbigi10000 Napisano 14 Grudnia 2015 Share Napisano 14 Grudnia 2015 Teraz czekamy czy Eduard wypuści Mk VII . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 17 Grudnia 2015 Share Napisano 17 Grudnia 2015 Bardzo podoba się mi malowanie - takie 'nie oklepane' co dodaje modelowi bardzo dużo pozytywnego image, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 8 Lutego 2016 Share Napisano 8 Lutego 2016 Bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi