robertmodelarz Napisano 13 Maja 2021 Share Napisano 13 Maja 2021 Odwołali Festiwal BABARYBA 2021 https://ipmspolska.org.pl/events/warszawski-festiwal-modelarski-babaryba-2021/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 17 Sierpnia 2021 Share Napisano 17 Sierpnia 2021 South West Model Show 04/09/2021 - 05/09/2021 Muzeum czołgów w Bovington organizuje wystawę. Wiem że to nie w Polsce, ale może ktoś oprócz mnie jeszcze się wybiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 2 Grudnia 2022 Share Napisano 2 Grudnia 2022 Witam, chciałem poinformować modelarską brać że na znanym portalu modelarskim www.eastmodels.sk , który po kilku miesiącach zawieszonej działalności znów wraca do działania, pojawił się już Europejski Kalendarz konkursów modelarskich. Ja jako przedstawiciel/ambasador Eastmodels w Polsce przesyłam informacje co do konkursów w naszym kraju. Obecnie jest zaktualizowany kalendarz imprez modelarskich w całej Europie: https://www.eastmodels.sk/clanky/1340//kalendár-modelárskych-súťaží-2023.html Jeśli chcecie żeby wasze wydarzenie zostało tam dodane , lub Patronat Medialny konkursu można pisać do mnie, ja przekazuje redaktorowi naczelnemu portalu i grupy Eastmodels - Ján Moravčík. Na stronie znajdziecie również relacje , raporty z konkursów na którym przedstawiciele grupy się pojawia, nowości na rynku modelarskim. Pozdrawiam i do zobaczenia na modelarskim szlaku. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 24 Października 2023 Share Napisano 24 Października 2023 Mnie tak zastanawia jak dotrzeć do informacji o takich mniejszych konkursach. Obiło mi się o uszy, że jest coś w Żywcu czy też Siemianowicach Śląskich, ale informacji praktycznie żadnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 24 Października 2023 Share Napisano 24 Października 2023 25 minut temu, Sjmport napisał: Mnie tak zastanawia jak dotrzeć do informacji o takich mniejszych konkursach. Obiło mi się o uszy, że jest coś w Żywcu czy też Siemianowicach Śląskich, ale informacji praktycznie żadnych. Jak organizator nie chce rozgłosu to ciężko się dowiedzieć , może wtedy robią tylko takie dla siebie lokalne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Duke Napisano 24 Października 2023 Share Napisano 24 Października 2023 Czyli konkursy dla swoich. Tak jak w ten weekend w Bogatyni. Ogłoszenie wisi tylko na prywatnym profilu na FB organizatora. Jak znam tamtejsze realia to już komunikat końcowy mają wydrukowany i puchary przydzielone....swoim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 25 Października 2023 Share Napisano 25 Października 2023 9 godzin temu, Iron Duke napisał: Czyli konkursy dla swoich. Tak jak w ten weekend w Bogatyni. Ogłoszenie wisi tylko na prywatnym profilu na FB organizatora. Jak znam tamtejsze realia to już komunikat końcowy mają wydrukowany i puchary przydzielone....swoim... Dość przykre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 25 Października 2023 Share Napisano 25 Października 2023 11 godzin temu, Sjmport napisał: Mnie tak zastanawia jak dotrzeć do informacji o takich mniejszych konkursach. Obiło mi się o uszy, że jest coś w Żywcu czy też Siemianowicach Śląskich, ale informacji praktycznie żadnych. w żywcu była "Śrubka" umarła już niestety dawno temu ale faktycznie konkurs był klimatyczny i ciekawy ponieważ zakończył działalność chyba po 20 latach to był znany wśród modelarzy i nawet była ciekawa frekwencja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 25 Października 2023 Super Moderator Share Napisano 25 Października 2023 2 godziny temu, tombie01 napisał: w żywcu była "Śrubka" umarła już niestety dawno temu ale faktycznie konkurs był klimatyczny i ciekawy ponieważ zakończył działalność chyba po 20 latach to był znany wśród modelarzy i nawet była ciekawa frekwencja W żywcu były dwa konkursy modelarskie. Śrubka" oraz "Międzynarodowy Żywiecki Festiwal Modelarski". I szkoda że się już nie odbywają, bo to były wspaniałe konkursy. W obydwóch brałem udział i frekwencja była naprawdę duża. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 25 Października 2023 Share Napisano 25 Października 2023 3 godziny temu, jawkers napisał: W żywcu były dwa konkursy modelarskie. Śrubka" oraz "Międzynarodowy Żywiecki Festiwal Modelarski". I szkoda że się już nie odbywają, bo to były wspaniałe konkursy. W obydwóch brałem udział i frekwencja była naprawdę duża. Ja też brałem udział w obydwu, choć bliżej mi było do Festiwalu, który organizował min. Krzysiek Gęga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 22 Listopada 2023 Share Napisano 22 Listopada 2023 Czy są już jakieś terminy na 2024, poza Bytomiem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 22 Listopada 2023 Share Napisano 22 Listopada 2023 40 minut temu, halset napisał: Czy są już jakieś terminy na 2024, poza Bytomiem? 1-2 06. 2024 Babaryba w stolicy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 22 Listopada 2023 Share Napisano 22 Listopada 2023 1 godzinę temu, halset napisał: Czy są już jakieś terminy na 2024, poza Bytomiem? V PFM CIUPAGA w maju 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy z wąsami Napisano 22 Listopada 2023 Share Napisano 22 Listopada 2023 4 godziny temu, halset napisał: Czy są już jakieś terminy na 2024, poza Bytomiem? Olsztyn w kwietniu Inowrocław w czerwcu Świdnica we wrześniu Szczecin i Włocławek w październiku https://ipmspolska.org.pl/kalendarz/ 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dirty Napisano 1 Marca Share Napisano 1 Marca Wrocław - Modelarska Iskra 7 - 13.04.2024 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekKow Napisano 9 Marca Share Napisano 9 Marca Zapraszamy wszysstkich na pierwszy piknik modelarski w Lubuskim Muzeum Wojskowym w Drzonowie ! 02.05.2024 ! Kontakt w sprawie uczestnictwa z muzeum lub pod adresem :piknik.modelarski.lmw@gmail.com Jeszcze raz zapraszamy ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 12 Marca Share Napisano 12 Marca Czy oprócz imprez oczywistych są jakieś inne konkursy na Górnym Śląsku? Wykluczam Bytom, Katowice czy też Tychy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 26 Marca Share Napisano 26 Marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 27 Kwietnia Share Napisano 27 Kwietnia W dniu 12.03.2024 o 16:40, Sjmport napisał: Czy oprócz imprez oczywistych są jakieś inne konkursy na Górnym Śląsku? Wykluczam Bytom, Katowice czy też Tychy. Jest szansa, że będzie całkiem nowy konkurs, w najbliższym czasie wszystko powinno się wyjaśnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 27 Kwietnia Share Napisano 27 Kwietnia Godzinę temu, PabloA napisał: Jest szansa, że będzie całkiem nowy konkurs, w najbliższym czasie wszystko powinno się wyjaśnić Będę wdzięczny za informację na priv o możliwej lokazacji i wstępnym terminie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 29 Sierpnia Share Napisano 29 Sierpnia W dniu 27.04.2024 o 19:12, PabloA napisał: Jest szansa, że będzie całkiem nowy konkurs, w najbliższym czasie wszystko powinno się wyjaśnić Ze tak spytam coś ruszyło w temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 31 Sierpnia Share Napisano 31 Sierpnia W dniu 29.08.2024 o 18:37, Sjmport napisał: Ze tak spytam coś ruszyło w temacie? Tak, w przyszłym tygodniu będzie oficjalne info 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi