sabatms Napisano 19 Lipca 2015 Share Napisano 19 Lipca 2015 zęby wypadają z podziwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 10 Listopada 2015 Autor Share Napisano 10 Listopada 2015 Miło mi poinformować, że Jaczek w swojej kategorii otrzymał "złoto" w Telford. W ogóle nasza ekipa bardzo dobrze się spisała, razem 4 złota, 4 srebra, 2 wyróżnienia i 4 specjalne (chyba się nie pomyliłem..) Pozdrawiam - Mikołaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 10 Listopada 2015 Share Napisano 10 Listopada 2015 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 10 Listopada 2015 Share Napisano 10 Listopada 2015 Gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 10 Listopada 2015 Share Napisano 10 Listopada 2015 Spróbowaliby nie dać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek 1614 Napisano 10 Listopada 2015 Share Napisano 10 Listopada 2015 W pełni zasłużone. GRATULACJE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamus222 Napisano 10 Listopada 2015 Share Napisano 10 Listopada 2015 Brawo Mikolaj.Fajnie że widziałem go oczami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 10 Listopada 2015 Share Napisano 10 Listopada 2015 No i gratulacje - złoto w pełni zasłużone Przypomina mi się ten konkurs gdzie Jak przegrał z Boeingiem - złoto z Telford to najlepszy komentarz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 10 Listopada 2015 Share Napisano 10 Listopada 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 10 Listopada 2015 Autor Share Napisano 10 Listopada 2015 Dziękuję wszystkim za gratulacje, należą się zresztą także innym kolegom, w szczególności Grześkowi GEM-owi, ale i Łukaszowi, Piotrowi i Przemkowi. HK - niestety, były w Telford werdykty (np. Bentley Łukasza), które w naszej opinii spowodowały rysę w dotychczasowej opinii o konkursie. Mam tylko nadzieję, że był to efekt jakiejś kuriozalnej i niezrozumiałej pomyłki. Niezależnie od powyższego każdego zachęcam do wyjazdu na tę imprezę. Wprawdzie sporo się mówi o komercji, ale osobiście uważam, że jej obecność tam ma swoje uzasadnienie i jest w pełni równoważona niezliczonymi stoiskami klubowymi prezentującymi autentyczną pasję przyjeżdżających modelarzy. Jeszcze raz dzięki. Aha - grzdyl też dostał medal, a w towarzystwie GEM-owego złotego Zlina dwa statki ze znakami SP-... to chyba całkiem znaczące i sympatyczne wydarzenie dla naszego krajowego modelarstwa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nacktgeboren Napisano 10 Listopada 2015 Share Napisano 10 Listopada 2015 Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 10 Listopada 2015 Share Napisano 10 Listopada 2015 Gratulacje Mikołaj! Zasłużyłeś w pełni na tak wspaniałe wyróżnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 10 Listopada 2015 Share Napisano 10 Listopada 2015 Bardzo fajnie,że motolotnia została doceniona,bo to był kawał solidnej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 10 Listopada 2015 Super Moderator Share Napisano 10 Listopada 2015 Super!!! Gratuluje! Pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 10 Listopada 2015 Share Napisano 10 Listopada 2015 wielkie gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 10 Listopada 2015 Share Napisano 10 Listopada 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 11 Listopada 2015 Share Napisano 11 Listopada 2015 Mikołaj, daj się komuś namówić na porządną sesję zdjęciową Jaka. Daj nacieszyć oko w internetach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 11 Listopada 2015 Share Napisano 11 Listopada 2015 Mikołaj, daj się komuś namówić na porządną sesję zdjęciową Jaka. Daj nacieszyć oko w internetach ;) .....POPIERAM ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 11 Listopada 2015 Share Napisano 11 Listopada 2015 Piękny ten medal, warto było dłubać kilka lat przy samolociku - temat się odświeżył i szczerze mówiąc jak go poprzeglądałem to odechciało mi się robić Eduardowskiego Jaka w aktualnym konkursie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djack Napisano 11 Listopada 2015 Share Napisano 11 Listopada 2015 Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McSimus Napisano 11 Listopada 2015 Share Napisano 11 Listopada 2015 Nic tylko cieszyć się i gratulować :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 11 Listopada 2015 Share Napisano 11 Listopada 2015 Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamus222 Napisano 12 Listopada 2015 Share Napisano 12 Listopada 2015 Mikołaju Koledzy mają racje.Pomyśl o porządnej galerii.I nie mowie o Askanie.Pozostałe modele z którymi byliście w Anglii maja fajnie porobione galeryjki.Pzdr Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djack Napisano 13 Listopada 2015 Share Napisano 13 Listopada 2015 Mikołaj, możesz coś napisać (albo pokazać) na temat zabezpieczenia "grzdyla" na czas transportu? Tak na oko to jest zdecydowanie bardziej delikatny niż Jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 13 Listopada 2015 Autor Share Napisano 13 Listopada 2015 Jeszcze raz chciałbym wszystkim podziękować za gratulacje. Cieszy fakt, że sukcesy tych małych modeli spotkały się z Waszą pozytywną oceną. Trochę mi wstyd z tą galerią, ale mój park sprzętowy nie uległ modernizacji, co więcej nie mam specjalnie takich planów, trochę brak luźnych środków na inwestycję w dobry sprzęt. Może popróbuję z jakimiś lepszymi żarówkami albo kogoś poproszę o pomoc. Sami widzicie, że najlepsze fotki Jaka to te nie mojego autorstwa. djack - żeby nie tworzyć zbędnego OT, jutro za dnia zrobię kilka fotek pudełka od "grzdyla" i wstawię z opisem do właściwego wątku. Dzięki - Mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi