Robert Ostrowski Napisano 9 Sierpnia 2012 Share Napisano 9 Sierpnia 2012 Dokładnie o to mi chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 10 Sierpnia 2012 Share Napisano 10 Sierpnia 2012 W niezłym stylu pokonałeś te kalki Miłego oglądania słońca życzę Pozdrawiam Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 10 Sierpnia 2012 Share Napisano 10 Sierpnia 2012 Bardzo ładnie już wygląda Krzysiek. Miłego odpoczynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 31 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2012 Po urlopie ciężko się zabrać do pracy. Tak więc i update skromny. Kolcek drewniany (chyba go jeszcze troszkę olejami potraktuję) i tłumiki. Jak to zwykle w moim wykonaniu z lekkiej rdzy wyszły prawie rozpadające się. Ale kolorystycznie mi sie podobają. Dam jeszcze na koniec trochę pigmentów no i okopceń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 31 Sierpnia 2012 Share Napisano 31 Sierpnia 2012 Krzysiek ładnie to wszystko zaczyna wyglądać, a tłumik bardzo mi się podoba. Daj swój przepis na jak możesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 31 Sierpnia 2012 Share Napisano 31 Sierpnia 2012 Tłumik przeżarty jak w 30 letnim trabancie. Nie przesadziłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 31 Sierpnia 2012 Share Napisano 31 Sierpnia 2012 Tłumik przeżarty jak w 30 letnim trabancie.Nie przesadziłeś ? Chodzi o bajer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 31 Sierpnia 2012 Share Napisano 31 Sierpnia 2012 Chodzi o bajer A bajer jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 31 Sierpnia 2012 Share Napisano 31 Sierpnia 2012 Chodzi o bajer A bajer jest . Jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 31 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2012 Bowiem trochę ten tłumik, aczkolwiek cacuśny, odstaje od całości. Tłumik przeżarty jak w 30 letnim trabancie.Nie przesadziłeś ? ... i tłumiki. Jak to zwykle w moim wykonaniu z lekkiej rdzy wyszły prawie rozpadające się. Ale kolorystycznie mi sie podobają. Dam jeszcze na koniec trochę pigmentów no i okopceń.Już patrząc na zdjęcia doszedłem to takich samych wniosków. Chyba jednak zetrę te oleje i spróbuję jeszcze raz. A swoją drogą to się chyba za wraki wezmę bo mi ta rdza chyba lepiej wychodzi niż modele, he, he.Daj swój przepis na jak możesz.Tak na szybko. Najpierw go potraktowałem szpachlą i dziabałem szczoteczką do zębów, a ten mniejszy robiony nitro. Potem tylko farby olejne: brąz Van dyke, black ivory i jakieś rdzawe z MIG Abtejlung. Nakładane jak biedronka i rozmazywane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 31 Sierpnia 2012 Share Napisano 31 Sierpnia 2012 Całkiem fajnie wyszło, można by jeszcze delikatnie domalować resztki farby bazowej np. gąbką na tych tłumikach, ale to już wedle uznania i wizji Czekam na więcej Pozdrawiam Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 3 Września 2012 Share Napisano 3 Września 2012 A mogl byś ewentualnie podać jakąś bibliografie na temat wszesnych czwórek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Września 2012 Autor Share Napisano 4 Września 2012 Piekielny niestety nie posidam niczego. Zasadniczo w ogóle nie korzystam z papierów, głównie to instrukcja z modelu, kilka zdjęć z netu i życzliwość i zasób wiedzy kolegów modelarzy. Zresztą widać to po babolach które się na moich modelach znajdują. Nad tłumikiem pracuję. W końcu zawsze go można jeszce raz pomalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Września 2012 Autor Share Napisano 6 Września 2012 Tłumik poprawiony. Tamten faktycznie trochę nie pasował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 7 Września 2012 Share Napisano 7 Września 2012 Tamten mi się bardziej podobał, ale ten też bardzo fajny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 7 Września 2012 Share Napisano 7 Września 2012 Tamten był lepszy... można go było lekko stonować Zaś ten wygląda jak w kolorze bazowym tylko że go ptaki osrały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 7 Września 2012 Share Napisano 7 Września 2012 Zaś ten wygląda jak w kolorze bazowym tylko że go ptaki osrały Dobre!! ja bym tego osranego lekko podrdzewił/w miejsce białego/i było by git! tak myślę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Września 2012 Autor Share Napisano 8 Września 2012 Ale wam ciężko dogodzić. Trzeba się zebrać w sobie i trochę popchnąć projekt do przodu. Dziś wash. Zdjęcia tego nie pokazują (chyba za bardzo się błyszczy) ale mi się to wszystko kolorystycznie bardzo podoba. Kolejnym krokiem będą obicia, ale delikatne bo przecież za wiele się nie nawalczyli. A potem oleje, trochę syfienia i dodatki. Przy okazji pytanie o mundurki. Wydaje mi się, żę powininenem im chyba jeszcze jakieś różowe wstawki zapodać, ale nie jestem pewien czy i gdzie. Może ktoś jakąś fotką wspomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 8 Września 2012 Share Napisano 8 Września 2012 Jest śliczny. Nic dodać nic ująć. Nie niszcz go za bardzo bo jest na prawdę piękny taki jaki jest obecnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 8 Września 2012 Share Napisano 8 Września 2012 Krzysiu coraz lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 8 Września 2012 Share Napisano 8 Września 2012 Póki co jest cud, miód, no i jeszcze mogą być orzeszki. No, może oprócz tych włosów pozostałych po ścieraniu washa. Fajnie cienie powyłaziły po ostatnim zabiegu. Ciekaw jestem jak będzie po olejach i pigmentowaniu. I nie zmatuj go na maksa ;) 3mam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 8 Września 2012 Share Napisano 8 Września 2012 Super wygląda Ładnie się wash zgrał z modulacją, nie mogę się doczekać kolejnych fotek Pozdrawiam Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 8 Września 2012 Share Napisano 8 Września 2012 Coraz ładniej wygląda Krzysiek. Tu masz mundury; By pankot13 at 2012-09-08 By pankot13 at 2012-09-08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 8 Września 2012 Share Napisano 8 Września 2012 Figurki na miejscu wypierdziel, model zbyt dobry na nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 8 Września 2012 Share Napisano 8 Września 2012 Świetny model! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi